Täältä löydät valmiit ensiapupakkaukset, koska kaikki on nykyään niin helppoa eikä tätäkään tarvitse kasata itse. Valikoimassa on ensiapupakkauksia muutamaan eri käyttötarkoitukseen, kuten vaellukseen, metsästykseen ja vartijalle. Osta nyt ja kiitä itseäsi myöhemmin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

ENSIAPUPAKKAUKSET VALMIIKSI KASATTUINA

Täältä löydät valmiit ensiapupakkaukset, koska kaikki on nykyään niin helppoa eikä tätäkään tarvitse kasata itse. Valikoimassa on ensiapupakkauksia muutamaan eri käyttötarkoitukseen, kuten vaellukseen, metsästykseen ja vartijalle. Osta nyt ja kiitä itseäsi myöhemmin.

Toivottavaahan on, ettei näitä tarvitsisi käyttää, mutta varmaan jokainen eväänsä liikuttava henkilö voi allekirjoittaa, että pienia tai isompiakin haavereita voi sattua. Jos siis metsästät, retkeilet, vartioit, veneilet tai käyt reissuilla, niin suosittelemme ihan ehdottomasti ensiapupakkauksen ostamista.

Tokihan näistä voi myös valita ensiapupakkauksen veneilyyn, pyöräretkelle tai kotikäyttöönkin. Ei se termi paketin kyljessä sinällään käyttötarkoitusta rajaa.

Pakkausten koot ja sisällöt kuitenkin vaihtuvat tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaisesti. Jokaisen ensiapupakkauksen tuotekuvauksesta löytyy niiden tarkka sisältö, mutta yleisimpiä tarvikkeita ovat: sakset, käsineet, kylmägeeli, siteet ja laastarit. Voit tutustua esimerkiksi retkeilijän mini ensiapupakkaukseen. Tämä, kuten valikoiman muutkin ensiapupakkaukset, on kompakti ja tiiviisti pakattu pakkaus, joka mahtuu helposti mukaan vaellukselle, eikä paina paljoa. Lisäksi sen saa helposti kiinni vyöllä tai PALS-lenkkeihin.

Tee-se-itse

Jos olet tekijämiehiä tai -naisia niin käy nyt ihmeessä katsomassa myös meidän Tee-se-itse valikoima. Täältä löydät siis vähän kaikenlaista härpäkettä, joista on hyötyä armeijassa, vaeltamassa ja elämässä yleensä.

Loading...