EKS/SCMM 2018 Team Lekan esittely, osa 1

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Miten viettää laatuaikaa kollegoiden kanssa? No, osallistumalla vaativaan sotilastaitokilpailuun sen sijaan, että joisi kaljaa kotoisassa Sotimassa. Mutta semmosta se elämä Varustelekalla on…

Tämä on tarina Varustelekan ensimmäisen erikoistoimintajoukon harjoittelusta, valmistautumisesta ja Etelä-Karjalan Sotilasmarssi 2018 suorittamisesta. Kuten meidän yrityksen visio Total World Dominationista määrittelee, voitto on välttämättömyys ja meidän kolmen miehen partio tulee käymään läpi kovan kurituksen ollakseen huippukunnossa kun aika koittaa. Kuolema tai kunnia!

Hahmoesittely

MACHO-MAN

 • Codename: MACHO-MAN
 • File name: Anssi Rötkö
 • Primary speciality: Procuring things.
 • Secondary speciality: Does not know when to stop.
 • Birthplace: Vantaa, Finland

Macho-Man on perhekeskeinen mies, aika on suuri haaste, mutta kuten kaikki todelliset machomiehet niin Macho-Man rakastaa haasteita. Macho-Man käyttää häikäilemättömästi lastaan lisäpainona ja motivaattorina treenatessaan.

Macho-manilla ei ole itsesuojeluvaistoa, toistuvasti hän ajaa itsensä tekemään asioita jotka todennäköisesti koituvat hänen tuhokseen. Hän koskaan opi edesottamuksistaan. Joka päivä hänen egonsa kirjoittaa shekkejä joita hänen kehonsa ei voi lunstaa.

Rõnin

 • Codename: Rõnin
 • File name: Jari Laine
 • Primary speciality: Strategy and stuff
 • Secondaty speciality: Maximizing the misery
 • Birthplace: Imatra, Finland

Rõnin toivoo usein, että olisipa vielä kurjempaa. Itärajan läheisyydessä, jossa sudetkin kulkevat, syntyneenä ja kasvaneena, Rõnin on kehittänyt oudon suhteen kurjuuden maksimointiin. Vaikka hän elää nykyisin kohtuullisen sivistyneessä ympäristössä, etsii hän jatkuvasti uusia tapoja kokea kylmää, nälkää, univajetta ja nestehukkaa.

Silloin kun Rõnin ei suunnittele Total World Dominationia tiimin kanssa töissä, hän kehittää pientä hevostilaa yhdessä vaimonsa ja kolmen kääpiösnautserin kanssa kohti omavaraisuutta ja itsenäisyyttä…

Mörkö, Boogeyman

 • Codename: Mörkö, Boogeyman
 • File name: Henri Lahti
 • Primary speciality: Survival skills
 • Secondary speciality: Submission
 • Birthplace: Perähikiä, Finland

Mörkö on lähitaistelu- ja selviytyjäspesialisti (kaikilla elämän osa-alueilla), joka kuristaa mieluummin vihollisensa kuin koskee aseisiin.

Hän on yksinäinen susi, hän asuu metsän keskellä, hänellä ei ole ihmiskontakteja ja hän on valmis vapauttamaan sisäisen petonsa.

“Mörkö ei kumarra ketään”

Tulevina kuukausina tullaan jakamaan kokemuksia meidän treenistä ja valmistautumisesta. Tarkoituksena olisi myös tuoda messiin mielenkiintoisia tietäjiä auttamaan meitä kohti lopullista voittoa. Ja luonnollisesti pistetään meidän tuotteet testiin treenin ja kilpailun aikana.

Joten pysykää kuulolla…

Ronin, Machomies, Mörkö

Lue myös

Artikkelin tuotteita

SA M05 kahden lippaan tasku
SA M05 kahden lippaan tasku
34.99 EUR
Armeijan M05 lipastasku, ei tartte enää arvuutella - tänne mahtuu takuulla kaksi kappaletta RK:n muovilippaita. Osta heti jos olet kyseisen rynsesterin kanssa tekemisissä! Yksinkertainen, lokeroimaton tasku. Hyvin peittävä läppä suojaa lippaita kuralta, pohjassa vedenpoistoaukko ja takana PALS-yhteensopiva kiinnitys.
Särmä merinohuppari, keltainen Särmä merinohuppari, musta Särmä merinohuppari, tummanharmaa Särmä merinohuppari, vihreä
Särmä merinohuppari
Särmä merinohuppari
129.99 EUR
Maailman paras huppari, sopii lämpimäksi välikerrokseksi tai päällitakiksi rankkaankin säähän silloin, kun on liikkeessä. Kangas siis paksummanpuoleista merinovillaa, leikkaus jumalainen!
Särmä TST PKM laatikkolipastasku, 100 ptr
Särmä TST PKM laatikkolipastasku, 100 ptr
49.99 EUR
PKM-konekiväärin 100 patruunan vyölaatikolle suunniteltu yksinkertainen ja kestävä kantolaite. PALS-yhteensopiva kiinnitys liiveihin, vöihin ja reppuihin. Erikoisuutena käytännössä tuhoutumaton sulku/avausmekanismi, tämmöinen tasku kokee kovia, vaan tässä ei soljet hajoile.
Särmä TST Lierihattu, M04 aavikkokuvio Särmä TST Lierihattu, M05 metsäkuvio Särmä TST Lierihattu, vihreä Särmä TST Lierihattu, musta
Särmä TST Lierihattu
Särmä TST Lierihattu
29.99 EUR
Puolustusvoimain M05 lierihattuun perustuva malli lisätyllä naamiolenkkinauhalla. Tämä seikkailuhattunakin tunnettu päähine on suht majuriturvallinen, jos semmoset asiat huolettaa. Sotilaskäytössä erinomaisen kenttäkelpoinen vaihtoehto melkein ympärivuotiseen käyttöön niille jotka eivät kypärää käytä.
Särmä TST L4 Kenttätakki, M05 metsäkuvio Särmä TST L4 Kenttätakki, M04 aavikkokuvio
Särmä TST L4 Kenttätakki
Särmä TST L4 Kenttätakki
149.99 EUR
Harmittavatko PV:n maastopuku-paraatikompromissit? Niin meitäkin, siksi tehtiin Särmä TST L4 Kenttätakki, puhtaasti käytännön sanelema maastotakki jossa majuriturvallisuutta ei olla mietitty pätkääkään. Fiksut materiaalit ja yksityiskohdat tekevät L4 Kenttätakista mukavan käyttää kaikenlaisten taistelu/kantolaitevarustusten kanssa.
Särmä TST L4 Kenttähousut, M05 metsäkuvio Särmä TST L4 Kenttähousut, M04 aavikkokuvio
Särmä TST L4 Kenttähousut
Särmä TST L4 Kenttähousut
129.99 EUR
Harmittavatko PV:n maastopuku-paraatikompromissit? Niin meitäkin, siksi tehtiin Särmä TST L4 Kenttähousut, puhtaasti käytännön sanelemat maastohousut joissa majuriturvallisuutta ei olla mietitty pätkääkään. Fiksut materiaalit, hyvä istuvuus ja funktionaaliset yksityiskohdat tekevät L4 Kenttähousuista sen mitä maastohousujen pitäisi olla, mukavat ja toimivat.
Särmä TST Yleistasku M, vihreä Särmä TST Yleistasku M, musta Särmä TST Yleistasku M, M05 metsäkuvio
Särmä TST Yleistasku M
Särmä TST Yleistasku M
32.99 EUR
Yksinkertainen, kaksinkertaisella sulkuvarmistuksella (pikasoljellinen läppä ja kiristettävä suojakaulus) varustettu yleistasku. M-koon malli sopii erinomaisesti liiveihin tai pienien reppujen sivutaskuksi. Sopivan kokoinen yleisimmille pikkutarvikkeille, toimii myös kenttäpullotaskuna.
Särmä TST RP80 rinkka, täydellinen
Särmä TST RP80 rinkka
Särmä TST RP80 rinkka
579.90 EUR
80-litrainen Recon Pack on hillityn yksinkertainen ja suoraviivainen, mutta erittäin muokattava ja modulaarinen rinkka vaativaan käyttöön. Kantomukavuudesta vastaa erityisesti tätä rinkkamallia varten suunniteltu putkirunko ja kantolaitteet.
Särmä TST CP10 Mini-Taistelureppu, M05 metsäkuvio, pehmustetuilla olkaviilekkeillä Särmä TST CP10 Mini-Taistelureppu, vihreä, pehmustetuilla olkaviilekkeillä Särmä TST CP10 Mini-Taistelureppu, musta, pehmustetuilla olkaviilekkeillä Särmä TST CP10 Mini-Taistelureppu, M05 metsäkuvio, litteillä olkaviilekkeillä Särmä TST CP10 Mini-Taistelureppu, vihreä, litteillä olkaviilekkeillä Särmä TST CP10 Mini-Taistelureppu, musta, litteillä olkaviilekkeillä
Särmä TST CP10 Mini-Taistelureppu
Särmä TST CP10 Mini-Taistelureppu
139.99 - 149.99 EUR
10-litrainen kompakti taistelureppu, monipuolisesti mukautettavissa ja muokatavissa käyttäjän tarpeiden mukaan. Runsaasti laajennus/organisointimahdollisuuksia sekä käyttäjän mieltymyksen mukaan valittavat olkaviilekkeet.
Loading...