Kokataan Skramalla

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Skrama on melkoisen terävä pala metallia ja Terävä brändimme lippulaiva. Osa meistä ehkä ajattelee, että Skrama ei ole se kaikkein paras väline ruoanlaittoon, ja saattavat olla oikeassakin, me päätimme kokeilla tätä. Jos olet yhtä rohkea ja päätät tehdä samoin jaathan kokemuksesi muille käyttämällä hashtagia #cookingwithskrama

Sytytä ensin notski!

Mies sytyttää nuotion tuluksia ja Skramaa käyttämällä.
Kiellettyjä sanoja: Tässä artikkelissa ei käytetä sanoja, joilla kerrottaisiin mikä Skrama on. Tässä ei myöskään ole yhtään suoraa tuotelinkkiä tuotteeseen, joka olisi terävä asia. Nämä seikat saattaisivat suututtaa Internetin Voimat ja meillä ei ole varaa digitaalisten markkina-alustojen banaaneihin. Löydät tarvitsemasi tuotteet tämän linkin takaa: Terävä brändisivut

Sampon foliomunakoisot

Joskus sitä haluaa edes vähän paloitella nuotioruokiansa. Skrama toimii melkoisen hyvin tässä! Tässä meillä yksinkertainen esimerkki Sampon tekemistä munakoisonyyteistä:

Munakoiso haloista tehdyn laudan päällä maassa, henkilö polvillaan vieressä, muita kokkausvälineitä.

Vaihe 1: Juo kaliaa, kerää tarpeet kasaan, valmistaudu ja juo vähän lisää kaliaa. Tässä on lista tarvitsemistasi asioista:

 • Alumiinifoliota
 • Munakoiso
 • Valkosipulia
 • Voita tai margariinia
 • Suolaa
 • Kaliaa
Munakoison leikkausta.

Vaihe 2: Leikkaa munakoiso kahtia pituussuunnassa ja koverra pieni railo keskelle. Terävä Skrama on todella terävä, joten varo sormiasi. Kostuta kurkkuasi kalialla.

Valkosipulin leikkausta.

Vaihe 3: Kuori ja pilko valkosipuli. Tässä käytetiin solovalkosipuleita, jotka halkaistiin kahtia. Toistetaan varoitus: Skrama on TODELLA Terävä ja sormia saa varoa. Saatat ehkä kuvitella, että yritän saada sinut seuraamaan tuota linkkia ja olet oikeassa. Ennen tai jälkeen sitä, hörppää kaliaa.

Mies ja vertavuotava peukalo.

Vaihe 4: Valinnainen: Leikkaa sormeesi ja mausta ruokasi verellä. Aseta munakoisonpuolikkaat foliolle leikattu puoli ylös. Ripottele suolaa munakoisolle, asettele valkosipulit uraan ja aseta isoja voinokareita valkosipulien viereen. Kääri folio kokonaisuuden ympärille. Kaliaa.

Jahka olet saanut alumiininyytit kasattua, heitä ne nuotioon. Anna nyyttien kuumentua hiilloksessa tai liekeissä jonkin aikaa ja nosta ne sen jälkeen nuotien reunalle tai sen päälle ritilälle. Anna nyyttien kypsentyä pitkään. Sisältö muuttuu herkulliseksi mössöksi. Kun et enää jaksa odottaa avaa nyytit Skramalla ja lusikoi ruoka naamaasi. Huuhtele alas kalialla.

Santerin nuotioruoka alkuasukastyyliin

Santeri päätti vetää täysin tribaaliksi ja heittäytyi nudistiksi. Alkoholilla saattoi olla tekemistä asian kanssa. Vaikka hänellä toki oli Terävä Skrama käytössään, ei hän tajunnut tehdä sillä muuta kuin heilutella terää vaarallisesti ympäriinsä. Vasta loppuvaiheessa hän tajusi, että sillä voi avata hiiltyneet ruoat.

Alaston mies nuotiolla sylissään leikkuulauta, jolla kokonaisia sipuleita ja perunoita.

Vaihe 1: Ole alasti, osoita nuotiota Terävä Skramallasi ja kerää resurssisi yhteen. Tässä on asiat mitä tarvitset:

 • Perunoita
 • Sipuleita
 • Valkosipulia
 • Iso köntti lihaa
 • Mausteita lihaa varten
Perunat heitetään leikkulaudalta nuotioon.

Vaihe 2: Muista nesteyttää itseäsi esimerkiksi oluella. Nesteet karkaavat alastomasta vartalostasi nopeasti. Nyt tulee homman helpoin vaihe: heitä kaikki kasvikset nuotioon. Rohkeasti vain!

Alaston mies pitää lihakimpaletta käsiensä välissä.

Vaihe 3: Seuraavaksi näytät lihaklöntille vähän rakkautta hieromalla siihen mausteita. Juuh, oikein kunnolla hinkkaat ja nylkytät sitä. Kun liha on käsitelty heitä se tuleen. Juo kaliaa ja tuijota nuotion liekkejä. Kääntele välillä ruokaa nuotiossa Skramallasi.

Mustuneet ruoka-ainekset ritilällä nuotion päällä.

Vaihe 4: Kun ruokasi näyttää niskuroivalta Daeneryksen alamaiselta (hiiltynyt mustaksi) voit nostaa ruoan pois liekeistä. Aseta ruoka nuotion sivuun tai päälle ritilälle kypsymään ilman, että ruoka muuttuu tuhkaksi.

Vaihe 5: Nonniih, nyt sinulla on kasa hiiltynyttä ruokaa, joka on sisältä maukkaan kypsää. Käytä Terävä Skramaasi ja avaa hiiltyneet palaset. Älä syö kärventynyttä mustaa osaa. Se maistuu pahalta ja sisältää karsinogeenejä sekä muuta mönjää.

BONUS-vaihe 6: Kalianjuonnin ja ruoan kypsymisen odottelun aikana olet saattanut kehittyä alkukantaisesta nudistista sofistikoituneeksi kulinaristiksi ja ehkä haluat jalostaa ruokasi joksikin hiukan hienommaksi. Onneksi näistä saa mainion muhennoksen! Tähän tarvitset seuraavia juttuja:

 • Kattila
 • Kermaa
 • Olutta
 • Koskenlaskijaa tai tuorejuustoa
 • Suolaa
 • Pippuria

BONUS-vaihe 7: Avaa ja koverra vihannesten sisustat kattilaan. Poista lihasta mustuneet osat ja paloittele se Terävä Skramallasi. Laita lihanpalat kattilaan. Laita kattilaan kerma, olut ja juusto. Aseta kattila tulen ylle ja hauduta muhennosta reilun aikaa.

Kerma ja juusto pehmentävät nuotion käristämien ainesosien palanutta makua ja tuovat esiin rikkaan makuelämyksen. Lisää oman makusi mukaan suolaa ja pippuria.

Lue myös

Loading...