Varustelekan Road Show: Hämeenlinna 9.-11.5.2019

Kauppatori, Hämeenlinna. Aukioloajat 9.-11.5.2019: to-la 10:00-18:00. Tervetuloa!

Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Original (tumma) Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Maitosuklaa (täysmaito)
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
2.99 EUR
Tämä on nyt sitä etsimääsi saksalaista energiasuklaata! Scho-Ka-Kola piti jo toisessa maailmansodassa natsit hereillä, rasiakin on muuten samanlainen paitsi että näihin ei nykyään enää maalata pahojen puolulaisten merkkejä. Vaikuttava ainesosa on sentään vain kofeiini, eikä huhupuheista huolimatta reseptiin muuta koskaan kuulunut.
Särmä TST M05 RES Suomen hihalippu, 50 x 30 mm, täysvärinen Särmä TST M05 RES Suomen hihalippu, 50 x 30 mm, kenttävärit Särmä TST M05 RES Suomen hihalippu, 50 x 30 mm, aavikkovärit
Särmä TST M05 RES Suomen hihalippu, 50 x 30 mm
Särmä TST M05 RES Suomen hihalippu, 50 x 30 mm
4.99 EUR
Suomen siniristilippu kestävästi brodeerattuna. Mitoitettu puolustusvoimain M05 ja M91 -pukujen hihamerkkipaikkojen mukaan. Saatavilla sinivalkoisena, kenttäväreissä ja Multicam-tyylisenä.
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Original (tumma), 10-Pack Scho-ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Maitosuklaa (täysmaito), 10-Pack
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, 10-Pack
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, 10-Pack
24.90 EUR 29.90 EUR
Tässä olisi sankarillinen annos sitä etsimääsi saksalaista energiasuklaata! Scho-Ka-Kola piti jo toisessa maailmansodassa natsit hereillä, rasiakin on muuten samanlainen paitsi että näihin ei nykyään enää maalata pahojen puolulaisten merkkejä. Vaikuttava ainesosa on sentään vain kofeiini, eikä huhupuheista huolimatta reseptiin muuta koskaan kuulunut.
Särmä viskoosibokserit
Särmä viskoosibokserit
14.99 EUR
Hyvät bokserit kohtuuhintaan! Kehitimme viskoosibokserit eräänlaiseksi köyhän miehen vaihtoehdoksi merinovillaisille kalsareille. Nämä maksavat reippaasti vähemmän, mutta toimivat aika paljon samalla tavalla, ollen siis heittämällä paremmat kuin puuvillaiset. Meidän testaajamme ovat tämmöisiä jo salaa käyttäneet pitkään ja todettiin ne hyviksi.
Särmä merinovillasukat
Särmä merinovillasukat
9.95 - 12.99 EUR 12.99 EUR
Tarina kertoo, että pääosin merinovillaiset sukat olis maailman parhaat. Nämä ovat paksuudeltaan tennissukkaa vastaavat, eli eivät mitkään mummonvillasukat! Toisin sanoen toimivat ympäri vuoden, vähän kylmemmällä kelillä vaikka kaksin kappalein tai paksumpien sukkien alla.
Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, vihreä Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, musta Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa, Khaki Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, luonnonvalkoinen Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, oranssi
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
24.99 EUR
Törkeän monikäyttöinen kevyt kypärähuppu eli balaclava; tilanteesta ja tarpeesta riippuen tämä taittuu joko koko kasvojen suojaksi, pipo-kauluri-yhdistelmäksi, pipoksi tai putkikauluriksi. Vähän kuin PV:n jakama "ville-viis-vee", mutta huomattavasti fiksumpi kaikilla osa-alueillaan. Materiaalina kevyt, ihoa vasten mukava ja tehokkaasti kosteutta siirtävä merinovillaseos.
Särmä TST Suomen hihalippu, 77 x 47 mm, M05 metsäkuvio Särmä TST Suomen hihalippu, 77 x 47 mm, täysvärinen Särmä TST Suomen hihalippu, 77 x 47 mm, kenttävärit Särmä TST Suomen hihalippu, 77 x 47 mm, aavikkovärit
Särmä TST Suomen hihalippu, 77 x 47 mm
Särmä TST Suomen hihalippu, 77 x 47 mm
4.99 EUR
Vähän kookkaampi Suomen lippu hihaan, laukkuun tai reppuun - mihin vaan tarrapohjaan. Saatavana sinivalkoinen, erilaisia häivytettyjä maastoversioita ja uusimpana M05-maastokuvioitu erikoismalli.
Kalakalle kalakukko, 182 g säilyke
Kalakalle kalakukko, 182 g säilyke
4.99 EUR
Nyt hei, kunnon hyvää lohikukkoa purkissa. Säilyy 5 vuotta huoneenlämmössä, maistuu herkulliselta eikä sisällä lisäaineita. Tästä sissimuonien ykkösestä 30-luvun intissä osattiin vain haaveilla. Osta monta, sillä tämä kulinaristinen huipputuote on täydellinen retkieväs, mutta sopii myös himaan, toimistoon, autoon ja mökille. Huom! Ei sisällä kukkoa!
Särmä iso rynnäkköreppu, Vihreä Särmä iso rynnäkköreppu, Harmaa Särmä iso rynnäkköreppu, Musta
Särmä iso rynnäkköreppu
Särmä iso rynnäkköreppu
59.99 EUR
Ovatko muut reput arkeesi vähän liian pieniä, mutta et halua rinkkaa? Tässä olisi päivittäiseen käyttöön sopiva reppu hieman isompana.
Blå Band Outdoor Meal retkimuona
Blå Band Outdoor Meal retkimuona
3.99 - 7.99 EUR 7.99 EUR
Ruokaa, joka ei paljoa paina ja valmistuu helposti ja nopeasti - lisää vain kuuma vesi suoraan pussiin!
Särmä retkeilysukat, merinovillaa
Särmä retkeilysukat, merinovillaa
13.95 - 17.99 EUR 17.99 EUR
Anatomisesti muotoillut vaellussukat vaativille käyttäjille - tai ihan vaan mukavuudenhaluisille. Särmä retkeilysukat siirtävät kosteutta, eristävät ilmavasti ja istuvat täsmällisesti, jotta vältyt rakoilta ja voit kävellä vaikka koko päivän.
Särmä rynnäkköreppu, Musta Särmä rynnäkköreppu, Vihreä Särmä rynnäkköreppu, harmaa
Särmä rynnäkköreppu
Särmä rynnäkköreppu
49.99 EUR
Revisioitu, omasuunnitteinen rynnäkköreppumme on tosi fiksu, käytännöllinen päiväreppu oikeastaan mihin vain siviilikäyttöön - nyssäkkää on helppo litistää tai paisuttaa, se on vikkelä käyttää ja se pysyy aina yhtä särmänä pakkauksena tiukasti mukana. Nyt on hyvää reppua tarjolla!
Särmä merinopipo, laivastonsininen Särmä merinopipo, musta Särmä merinopipo, keltainen Särmä merinopipo, oliivinvihreä Särmä merinopipo, punainen Särmä merinopipo, tummanharmaa Särmä merinopipo, oranssi Särmä merinopipo, ruskea
Särmä merinopipo
Särmä merinopipo
26.99 EUR
Niin huippuunsa hiottu villapipo kuin vain voi olla - ostat kerralla tämmöisen ni et enää ikinä tartte muita, ellet hukkaa tätä. Just oikean kokoinen ja paksuinen peruspipoksi, ja tietysti tosta maailman parhaasta materiaalista eli merinovillasta.
Särmä heijastinmerkki, 80 x 50 mm, musta Särmä heijastinmerkki, 80 x 50 mm, harmaa
Särmä heijastinmerkki, 80 x 50 mm
Särmä heijastinmerkki, 80 x 50 mm
4.99 EUR
Tässä olis tämmöisiä tosi yksinkertaisia tarralla kiinnittyviä heijastimentapaisia. Vaikka nämä eivät virallista heijastinstandardia täytäkään, on tämmöinen hihassa, otsassa ja takapuolessa tyhjää parempi.
Särmä merinosormikkaat, Tummanharmaa Särmä merinosormikkaat, Musta Särmä merinosormikkaat, Oliivinvihreä Särmä merinosormikkaat, Maastokuvio Särmä merinosormikkaat, Oranssi Särmä merinosormikkaat, Keltainen
Särmä merinosormikkaat
Särmä merinosormikkaat
14.99 EUR
Ohuet, näppärät kotimaiset neulesormikkaat maailman parhaasta materiaalista. Hyvät semikylmille keleille sellaisenaan, toimivat myös paksumpien kuorihanskojen vuorina. Kuin voi tehdä näin edulliset merinovillasormikkaat Suomessa?
Kalakalle Savulohirouhe tomaattikastikkeessa, 235 g säilyke
Kalakalle Savulohirouhe tomaattikastikkeessa, 235 g säilyke
4.99 EUR
Savulohirouhe, jonka maustamisprosessissa ei ole pihistelty, tällä saat mistä vaan moskasta vähän maittavampaa tai valmiiksi maittavasta safkasta vielä parempaa. Tai sitten kaivat repusta muutaman ruisleivän ja vetelet tätä leviälti päälle niin sulla on ihan käyttökelpoinen lounaskin. Tai sekoita saman firman kalakukkoon!
Särmä Sissipipo, merinovillaa, musta Särmä Sissipipo, merinovillaa, tummanharmaa Särmä Sissipipo, merinovillaa, oliivinvihreä Särmä Sissipipo, merinovillaa, keltainen Särmä Sissipipo, merinovillaa, oranssi Särmä Sissipipo, merinovillaa, punainen
Särmä Sissipipo, merinovillaa
Särmä Sissipipo, merinovillaa
24.99 EUR
Vanha kunnon armeijan "sissipipo", mutta huippuhienosta merinovillasta ja pikkasen viilatulla mitoituksella. Tavallista sivilistimyssyä särmikkäämpi malli, nokkela kaksikerrosrakenne eristää erinomaisesti vaikka neulos ei hirmu paksua olekaan. Jos et saannut intissä tarpeeksesi valtion tarjoamasta "myssy, villaa" ihanuudesta, niin tässä olisi oiva tilaisuus uusintakierrokselle! Tällainen Cousteau-pipo sopii toki myös sivareille.
Särmä sadeviitta, vihreä Särmä sadeviitta, musta Särmä sadeviitta, oranssi
Särmä sadeviitta
Särmä sadeviitta
21.95 EUR 29.99 EUR
Sadeviitta on yksi monikäyttöisimpiä varusteita mitä ihminen voi omistaa. Helposti mukana kulkeva kevyt malli sopii niin kaupungille kuin metsäänkin. Kattava värivalikoima palvelee monenlaista käyttäjää, sen mukaan, haluatko pistää silmään vai olla vähän kadoksissa.
Särmä merinokynsikkäät, mustat Särmä merinokynsikkäät, tummanharmaa
Särmä merinokynsikkäät
Särmä merinokynsikkäät
14.99 EUR
Kynsikkäät ovat se katu-uskottavin vaihtoehto käsineiksi, vaikket olisikaan puliukko. Meidän kynsikkäät ovat muita paremmat, valmistettu Tampereella merinovillasta kunnon hyvin.
Kuivalihakundi Beef Jerky Original kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Five Peppers kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Mild Habanero kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Hot Naga kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Smoked kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Garlic kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Teriyaki kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
12.99 EUR
Sanotaan nyt ihan ekana että tämä on parasta "valmista" kuivalihaa mitä ollaan koskaan maistettu, piste. Lisäksi se tulee verrattain isoissa 150 g pusseissa ja on tehty Suomessa.
Särmä TST L1 merinopipo, vihreä Särmä TST L1 merinopipo, musta Särmä TST L1 merinopipo, Khaki Särmä TST L1 merinopipo, oranssi
Särmä TST L1 merinopipo
Särmä TST L1 merinopipo
19.99 EUR
Pieni, mutta ihana asia: ohut, kevyt ja lämmin merinovillapipo. Kätevä asuste joka kulkee aina mukana taskunpohjalla. Sopii hyvin myös kypärien ja muiden päähineiden alla käytettäväksi. Materiaalina kevyt, ihoa vasten mukava ja tehokkaasti kosteutta siirtävä merinovillaseos.
Särmä TST vedenpitävä muistilehtiö
Särmä TST vedenpitävä muistilehtiö
9.99 EUR
Mustiinpanovälineet ovat yksi käytännöllisimpiä varusteita tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä olisi sitten tavallistakin fiksumpi muistilehtiö suunniteltu erityisesti sotilaskäyttö mielessä. Mitään ihmeellistä nanoteknologiaa tämä ei ole, vihreät kannet ja nimikentät on silkkaa silmänkarkkia, mutta varsinaista käytännön nerokkuutta löytyy pintaa syvemmältä!
Kalakalle kinkkukukko, 182 g säilyke
Kalakalle kinkkukukko, 182 g säilyke
4.99 EUR
Kukon konsepti on erinomainen temmellyskenttä erilaisille variaatioille - tässä possuversio, eli käytännössä sikaa ja ruisleipää! Ihan oikeata kotimaista ruokaa peltipurkissa, säilyy huoneenlämmössä 5 vuotta eikä sisällä lisäaineita. Osta monta, sillä tämä kulinaristinen huipputuote on täydellinen retkieväs, mutta sopii myös himaan, toimistoon, autoon ja mökille.
Särmä iso neliöhuivi, merinovillaa, musta Särmä iso neliöhuivi, merinovillaa, vihreä
Särmä iso neliöhuivi, merinovillaa
Särmä iso neliöhuivi, merinovillaa
36.99 EUR
Kaikilla pitäis olla neliöhuivi: se on monikäyttöinen, mukava ja tyylikäs asuste. Tässä olis merinovillainen "shemaghi", joka on toimivampi, mukavampi ja ilman mitään joutavia kalaverkkokuvioita. Villa on niin hienoa, ettei tämä edes kutita.
Bollé Hustler ballistiset aurinkolasit, Smoke Gray
Bollé Hustler ballistiset aurinkolasit, Smoke Gray
19.99 EUR
Hemmetin kestävät ja laadukkaat aurinkolasit!
Kuivalihakundi Chicken Jerky Lemongrass kuivaliha, 40 g Kuivalihakundi Chicken Jerky Sriracha kuivaliha, 40 g Kuivalihakundi Chicken Jerky Lemongrass kuivaliha, 100 g Kuivalihakundi Chicken Jerky Sriracha kuivaliha, 100 g
Kuivalihakundi Chicken Jerky kuivaliha
Kuivalihakundi Chicken Jerky kuivaliha
4.99 - 9.99 EUR
Kanajerkyä, eli kuin tavallista kuivalihaa mutta tehty kotimaisesta siipikarjasta! Tässä on tosi paljon vähemmän rasvaa ja enemmän protskua kuin possusta tehdyssä jerkyssä, ja makuhan on se perinteinen ihan helevetin hyvä.
Kalakalle Viljapossu, 235 g säilyke
Kalakalle Viljapossu, 235 g säilyke
4.99 EUR
Kalakallen possusäilyke on tosi paljon kuin nötköttiä, paitsi pelkkää possua, laadukkaampaa kuin halpislihat ja maustettu tosi uskomattoman miellyttävästi - niin miellyttävästi ettei heti uskois sitä purkkilihaksi. Ihan mega-asia niin klassisesti tyhjennettynä hernesoppaan kuin muuten vaan mukaan mettäänkin, tätä kehtais syödä suoraan purkistakin jos nötkötti vähänkään maistuu. Säilyy huoneenlämmössä vuosia, eli sopii moneen tilanteeseen.
SA kenttäpullo, 1 l
SA kenttäpullo, 1 l
7.99 EUR
Litran vetoinen Suomen armeijan kenttäpullomalli. Ehkä eniten perushyvä kenttäpullo mitä on tehty. Kulmikkaan muotonsa ansiosta näitä on tosi näppärä pakata rinkkaan ja isosta suuaukosta täyttö on helppoa! Uutena, kotimaisena tavarana tän kanssa ei tartte pelätä homesieniä tai kinkkitehtaiden kemikaaleja.
Särmä Delete My Browser History moraalimerkki
Särmä Delete My Browser History moraalimerkki
4.99 EUR
Se tunne, kun oot kuollu ja unohdit tyhjentää sivuhistorian. Tämän merkin kanssa olet varautunut pahimpaan!
Särmä No Step On Snek moraalimerkki
Särmä No Step On Snek moraalimerkki
4.99 EUR
Jos Gadsdenin lippu on vähän liian monimutkainen vapauksiasi rajoittaville styrankeille, tee viestistäsi yksinkertaisempi.
Särmä sateenkaarilippu, 77 x 47 mm, velcro Särmä sateenkaarilippu, 77 x 47 mm, ommeltava
Särmä sateenkaarilippu, 77 x 47 mm
Särmä sateenkaarilippu, 77 x 47 mm
4.99 EUR
"Homo-homo-hokki, kiipes katolle!" Ja siellä katolla onkin sitten aika hyvin esillä. Tämmösen lipun kanssa osoittaa välittömälle lähiympäristölleen selvästi, ettei ole kaapissa, tai tukevansa tämän aihepiirin vähemmistöjä.
Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, 77 x 47 mm, täysvärinen Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, 77 x 47 mm, kenttävärit Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, 77 x 47 mm, aavikkovärit
Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, 77 x 47 mm
Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, 77 x 47 mm
4.99 EUR
Hihaan tai muualla olevaan tarrapohjaan kiinnittyvä Amerikan Yhdysvaltojen lippu.
Gerber Dime monitoimityökalu
Gerber Dime monitoimityökalu
29.99 EUR
Pikkuruinen avaimenperässä roikkuva yleistyökalu, joka sisältää just niitä yleishyödyllisiä apuvälineitä joita aina tarttisi kun niitä ei ole saatavilla. Halpa ja hyvin tehty pikku kapine, tämmöinen kantsii olla mukana.
Särmä Sissipipo, merinovillaa, lumimaastokuvio Särmä Sissipipo, merinovillaa, metsämaastokuvio
Särmä Sissipipo, merinovillaa, maastokuvioitu
Särmä Sissipipo, merinovillaa, maastokuvioitu
24.99 EUR
Tehtiin armeijamallisesta sissiposta vielä tämmöinen kiva maastokuvioitu versio, istuu suomalaiseen metsään kuin nyrkki silmään. Erinomainen asuste sota- ja vonkahommiin!
Särmä risukeitin, Regular Särmä risukeitin, Large
Särmä risukeitin
Särmä risukeitin
34.99 - 44.99 EUR
Suomessa valmistettu risukeitin! Uljas esine, joka on edullinen, kestävä, toimiva ja pakkautuu pieneen tilaan. Saatavilla kaksi kokoa: normaaleihin ja isompiin tulistelutarpeisiin. Mukana jämäkkä M05-kuvioitu kuljetuspussi.
Gerber Mullet avaimenperätyökalu, Stonewash
Gerber Mullet avaimenperätyökalu, Stonewash
9.99 EUR
Ongelmilla ei ole aikatauluja, mutta ratkaisuja voi suunnitella etukäteen. Gerber Mullet on näppärä avaimenperä ja työkalu, jossa on yhdeksän ominaisuutta erilaisiin päivittäisiin ihmemiestarpeisiin. Mullettia pitää helposti mukana, koska se on kevyt ja kiinnittyy avainrenkaaseen tai vyölenksuun, ja sen saa kuulemma viedä lentokoneeseenkin.
Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, peilikuva, 77 x 47 mm, täysvärinen Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, peilikuva, 77 x 47 mm, kenttävärit Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, peilikuva, 77 x 47 mm, aavikkovärit
Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, peilikuva, 77 x 47 mm
Särmä TST Yhdysvaltojen hihalippu, peilikuva, 77 x 47 mm
4.99 EUR
Hihaan tai muualla olevaan tarrapohjaan kiinnittyvä Amerikan Yhdysvaltojen lippu. Peilikuva oikeaa hihaa varten.
Särmä TST Kanadan hihalippu, 77 x 47 mm, täysvärinen Särmä TST Kanadan hihalippu, 77 x 47 mm, kenttävärit Särmä TST Kanadan hihalippu, 77 x 47 mm, aavikkovärit
Särmä TST Kanadan hihalippu, 77 x 47 mm
Särmä TST Kanadan hihalippu, 77 x 47 mm
4.99 EUR
Hihaan tai muualla olevaan tarrapohjaan kiinnittyvä Kanadan lippu.
Särmä Pig Swill moraalimerkki
Särmä Pig Swill moraalimerkki
4.99 EUR
Kuultiin juttua, että possu ja kärpänen on sen takia kavereita, että possu on liian kännissä välittääkseen.
Särmä Jarru-vanukas moraalimerkki
Särmä Jarru-vanukas moraalimerkki
4.99 EUR
Jos oot käyny intin, oot kuullu Jarrusta. Jälkiruokaan kuulemma lisätään hormonia vähentämään taistelijoiden seksihaluja. Jätämme todenperäisyyden arvioinnin teille, rakkaat lukijat.
Avaimenperä, REMOVE BEFORE FLIGHT
Avaimenperä, REMOVE BEFORE FLIGHT
2.99 EUR
Avaimenperä, jossa punaisessa lätkässä valkoisella teksti REMOVE BEFORE FLIGHT. Sopii kiinnitettäväksi mihin tahansa esineeseen (tai ihmiseen), joka pitää poistaa ennen lentoa.
Särmä vaatevaha
Särmä vaatevaha
9.99 EUR
Uskokaa tai älkää, toimivia ulkoiluvaatteita on ollut olemassa myös aikana ennen muoveja ja käsittelyaineita spray-pulloissa. Parafiiniin ja mehiläisvahaan perustuva vaatevaha sopii puuvillalle ja sekoitekankaille tarjoamaan suojaa tuulelta ja sateelta. Tee mistä tahansa asiasta vedenpitävä, juuri niistä kohdista mistä haluat!
Easter egg
X
Easter egg

Hienoa, löysit munan!

Tässä löytöpalkkioksi alennuskoodi: MULTIMUNA24

Ota koodi talteen! Alennuskoodi on voimassa 28.3.-1.4.2024. Laita koodi ostoskorissa sille varattuun kenttään, niin alennusprosentti aktivoituu. Alennuskoodi antaa normaalihintaisista tuotteista 10 % alennuksen (poislukien liput tapahtumiin ja lahjakortit). Kiitos osallistumisesta jahtiin!

Sulje tämä ikkuna
Loading...