Armeijaylijäämävaatteet ja asusteet

Kestävää, asevoimille ja viranomaisille valmistettua rompetta, eli kunnon hyvää, jo käytettyä vaatetta ja asustetta, halvalla. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Kestävää, asevoimille ja viranomaisille valmistettua rompetta, eli kunnon hyvää, jo käytettyä vaatetta ja asustetta, halvalla.

Kokoja tulee vähän miten sattuu

Armeijoiden ylijäämävaatteet tulevat meille useimmiten nipuissa, joissa on täysin sattumanvaraisia kokoja. Näistä yleensä noin 70-80 % on "pieniksi" luokiteltavia. Tämä ei ole mikään salaliitto, sillä sotilaat yleensä eivät tuppaa olemaan kovin mahakkaita, joten isot (leveät) koot ovat aikamoinen vähemmistö. Samasta syystä emme voi normaalisti luvata tai pistää varaukseen tiettyjä ylijäämäkokoja etukäteen, koska emme yksinkertaisesti tiedä että tuleeko niitä edes ja milloin. "Jos joskus satutte saamaan ylijäämänä kokoa X, laittakaa minulle syrjään". Ei onnistu. Jos ottaisimme jokaisen tällaisen varauksen vastaan, menisi homma siihen, ettei asiakkaalla eikä meillä olisi ollenkaan kivaa. Armeijaylijäämän kanssa nopeat syövät hitaat.

Loading...