Kiertotaloustuotteet

Tässä ryhmässä on Varustelekan kiertotalouspalautuksissa hyväksytyt tuotteet. Uuden tuotteen ostettuasi voit myöhemmin palauttaa sen käytettynäkin ja saada hyvityksen. Lue lisää kiertotaloudesta. Jos haluat nähdä nyt myynnissä olevien käytettyjen kiertotuotteiden valikoiman, asiakkaiden palauttamat kiertotuotteet löydät täältä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tässä ryhmässä on Varustelekan kiertotalouspalautuksissa hyväksytyt tuotteet. Uuden tuotteen ostettuasi voit myöhemmin palauttaa sen käytettynäkin ja saada hyvityksen. Lue lisää kiertotaloudesta. Jos haluat nähdä nyt myynnissä olevien käytettyjen kiertotuotteiden valikoiman, asiakkaiden palauttamat kiertotuotteet löydät täältä.

Kiertotalous on meille aika uusi juttu, joten näitä ei ole vielä kovin paljoa käytettynä saatavana. Se kuitenkin tulee muuttumaan, kunhan tuotteita alkaa palautua meille. Käytetyn tuotteen hinta on puolet uuden hinnasta ja rankasti käytetyn yksilön saa 80 % halvemmalla kuin uuden. Saatavuus vaihtelee ja valikoima elää koko ajan - käy katsomassa kiinnostavan tuotteen saatavuustilannetta säännöllisesti!

Loading...