Etusivu

Kiertotaloustuotteet

Tässä ryhmässä on tuotteita, jotka ovat kiertotalouskelpoisia ja käytettyjen kiertotaloustuotteiden ryhmästä näet, mitä meillä on tällä hetkellä saatavana. Nämä on tehty kestämään käyttöä, joten teet aika varmasti hyvän ostoksen. Uuden tuotteen ostettuasi voit myöhemmin palauttaa sen käytettynäkin ja saada hyvityksen. Ehdot ja lisätietoa kuntoluokista löytyy kiertotalous-infosivulta...Näytä koko ryhmäkuvaus

Kaikki

Tässä ryhmässä on tuotteita, jotka ovat kiertotalouskelpoisia ja käytettyjen kiertotaloustuotteiden ryhmästä näet, mitä meillä on tällä hetkellä saatavana. Nämä on tehty kestämään käyttöä, joten teet aika varmasti hyvän ostoksen. Uuden tuotteen ostettuasi voit myöhemmin palauttaa sen käytettynäkin ja saada hyvityksen. Ehdot ja lisätietoa kuntoluokista löytyy kiertotalous-infosivulta.

Kiertotalous on meille aika uusi juttu, joten näitä ei ole vielä kovin paljoa käytettynä saatavana. Se kuitenkin tulee muuttumaan, kunhan tuotteita alkaa palautua meille. Käytetyn tuotteen hinta on puolet uuden hinnasta ja rankasti käytetyn yksilön saa 80 % halvemmalla kuin uuden. Saatavuus vaihtelee ja valikoima elää koko ajan - käy katsomassa kiinnostavan tuotteen saatavuustilannetta säännöllisesti!

Loading...