Kurjat lahjaideat

Kaipaatko lahjaideaa sille tutulle tai sukulaiselle, joka ei ole se kaikkein armain? Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Kaipaatko lahjaideaa sille tutulle tai sukulaiselle, joka ei ole se kaikkein armain?

Järkyttääkö ystäväsi ananastukka vai pilkottaako serkun kalju? Neuvostoliittolainen kampa on oiva lahja ihmiselle, jota slaavilainen liimaotsatukkakin kaunistaisi. Entäs se hajottava työkaveri, joka ei selvinnyt YT-kierroksesta? "Työn veteraani" -merkin voit antaa ironialla tai ilman. Veshmeshok taasen on oivallinen lahja sille kaikentietävälle sedälle - katsele siinä vieressä kun herra besserwisser saa nauttia oivalluksen riemusta. Ja jos ei tämä riitä, niin miten olisi tsekkiläinen reppu ilman hihnoja? DIY-intoilijalle vähän askarreltavaa.

Sitten tuleekin se osa suvusta, jonka ei olisi koskaan pitänyt lisääntyä. Vanha kumipaikkasetti käynee hienovaraisesta vihjauksesta ja hollantilaiset pippelihousut taasen pitävät huolen siitä, että jatko-osa jää tulematta. Tuttavapiirin harrastelijahortonomille oiva lahja lienee italialainen karahvi vaasiksi ja kenttälapio 1900-luvun alkupäästä. Ettei harrastus kävisi liian kivaksi. Niljakkaalle enolle voimme suositella kokovartalokondomia ja SA suojelukäsineitä. Ei niinkään suojelemaan häntä itseään vaan kaikkia muita.

Niin, sitten olis toki tuo merinohuppari, mutta älä sitä muille anna. Se on erittäin mukava vaate. Hanki se itsellesi joululahjaksi ja kiitä itseäsi. Sillä suomalainen kiitospäivä tulee vasta joulun pyhien jälkeen - kiitämme Vapahtajaa kun sukulaiset viimein lähtevät pois kyläilemästä.

Loading...