Lahjaideoita naisille

Välillä elämässä tulee niitä hetkiä, kun lahjaideat naiselle tulee tarpeeseen. Jos se aiheuttaa joskus ahdistusta, niin tässä niitä olisi Varustelekan teeman mukaisesti yhteen kerättynä. Joskus voi tuntua siltä, että naiselle tulevan lahjan valitseminen on ehkä se kaikista vaikein, eikä suinkaan siksi, että vastaanottaja olisi vaativa, vaan koska lahja äidille, siskolle, vaimolle tai tyttöystävälle nyt vaan on se johon haluaa satsata. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Välillä elämässä tulee niitä hetkiä, kun lahjaideat naiselle tulee tarpeeseen. Jos se aiheuttaa joskus ahdistusta, niin tässä niitä olisi Varustelekan teeman mukaisesti yhteen kerättynä. Joskus voi tuntua siltä, että naiselle tulevan lahjan valitseminen on ehkä se kaikista vaikein, eikä suinkaan siksi, että vastaanottaja olisi vaativa, vaan koska lahja äidille, siskolle, vaimolle tai tyttöystävälle nyt vaan on se johon haluaa satsata.

Panosta kestävään laatuun

Kukat kuihtuu, suklaat katoaa ja yleensä kaikki hienot trenditlahjat unohtuu ja jää käyttämättömiksi nopeastikin, mutta laadukkaalle käyttötavaralle tai vaatteelle on aina käyttöä ja ne ovatkin juuri niitä joita kannattaa suosia. Ympäristökin kiittää, kun et ostele mitään hyödytöntä kertakäyttöpaskaa.

Vuodessa on monta juhlaa, joissa lahjoja jaellaan, kuten syntymäpäivä ja äitienpäivä. Mutta yksi vaikeimmista on se jokavuotinen joululahja naiselle, kun joutuu muiden kanssa käydä kilpaa lahjaideasta vaimolle tai tyttöystävälle. Ei kuitenkaan kannata panikoida, koska me tarjoamme lahjaideat valmiiksi. Ollaan keräilty tähän jonkin verran niin sanottuja “varmoja valintoja”, vaikkapa kaulahuiveja, pipoja tai lapasia. Tuollainen setti merinovillaisena pitää taatusti naisen lämpimänä, eli tyytyväisenä.

Varustelekan lahjakortti

Kikkailijat varmasti tietää, mutta kaikista varmin lahja naiselle on tietenkin Varustelekan lahjakortti. Tälläisellä läpyskällä hoituu ystävänpäivälahjat ja synttärilahjat naiselle kuin naiselle. Plus ei riskiä, että valitsisi vääriä kokoja tai värejä. Helppoa.

Se helpoimmasta väylästä. Jos tosissaan haluaa lähteä rohkeilemaan vaimon tai äidin lahjan kanssa niin käy katsomassa meidän valikoima naisten vaatteista. Siellä olisikin sitten jos jonkinmoista vaatettan ulkoiluun ja arkikäyttöön, käy vaikka ite kuikuilemassa.

Loading...