Puukko on ollut osa suomalaista kulttuuria yli 2000 vuotta ja se on edelleenkin jokaisen suomalaisen eräilijän, metsästäjän ja sotilaan perusvaruste. Arktisella alueella kirveen korvikkeena on perinteisesti toiminut leuku. Nykyisellään valikoimastamme löytyy niin moderneja, käytännöllisiä ja kestäviä materiaaleja edustavia puukkoja kuten Varustelekan omat Terävä puukot. Toki meiltä löytyy myös puukahvallisia perinnepuukkoja kuten Woodsknifen puukot ja leukut. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Puukko on ollut osa suomalaista kulttuuria yli 2000 vuotta ja se on edelleenkin jokaisen suomalaisen eräilijän, metsästäjän ja sotilaan perusvaruste. Arktisella alueella kirveen korvikkeena on perinteisesti toiminut leuku. Nykyisellään valikoimastamme löytyy niin moderneja, käytännöllisiä ja kestäviä materiaaleja edustavia puukkoja kuten Varustelekan omat Terävä puukot. Toki meiltä löytyy myös puukahvallisia perinnepuukkoja kuten Woodsknifen puukot ja leukut.

Puukon terässä pitäminen on mukavaa puhdetekemistä ja askartelua. Osaavissa käsissä perinteisillä hiomakivillä saa hyvän terän aikaiseksi.

Varustelekan Terävä veitset ja puukot

Varustelekan Terävät ovat kotimaassa valmistettuja kovaan ja pitkäikäiseen käyttöön tarkoitettuja laatutyökaluja kaikille metsässä kulkeville. Perinteinen muotoilu, käytännönläheinen suunnittelu ja vahva hiiliteräs tekevät Terävistä varteenotettavan vaihtoehdon mille tahansa metsäreissulle.

Loading...