Kenttälapio on ystäväsi tiettömillä taipaleilla retkeillessä, kalastellessa ja metsästellessä. Taitettava kenttälapio on näppärä myös autossa, jos tilaa on naftisti. Mahtuu sit enempi kaljaa konttiin. Oli hakusessa sitten se perinteisempi tai modernimpi kenttälapio, Varusteleka on hyvä paikka aloittaa etsinnät. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Kenttälapio on ystäväsi tiettömillä taipaleilla retkeillessä, kalastellessa ja metsästellessä. Taitettava kenttälapio on näppärä myös autossa, jos tilaa on naftisti. Mahtuu sit enempi kaljaa konttiin. Oli hakusessa sitten se perinteisempi tai modernimpi kenttälapio, Varusteleka on hyvä paikka aloittaa etsinnät.

Esimerkiksi Suomen armeijan kenttälapio oli alun perin suoravartinen, mutta myöhemmin joku keksi tehdä siitä taitettavan. Perinteinen sota-ajan SA-kenttälapio on vanha klassikko, mutta valitettavasti tänä päivän katoavaa kansanperinnettä. Onneksi moderneja valmistajia löytyy. Kun valmistajana on esimerkiksi Fiskars, kenttälapio on tunnetusti silloin laatutavaraa.

Kun kyseessä on Varusteleka, kenttälapio on monesti ylijäämää, mikä on hieno juttu kaikille, jotka haluavat hyvän kaivinkoneen edullisesti. Lapiot on tehty kestämään, joten käytetty kenttälapio kaivaa sulle vielä monta kilometriä juoksuhautaa. Mutta on meillä usein myös uusia lapioita, jos semmoisen haluaa.

Loading...