Taittoveitset ja linkkuveitset kulkevat näppärästi mukana taskuveitsenä tai vyöllä, kun pitää saada välillä asioita nopeasti pätkittyä. Linkku- tai taittoveitsien historia ylettyy antiikin Roomaan asti, mutta ihan niin vanhoja meidän valikoimasta ei löydy. Taittoveitsien valikoimastamme löydät hyväksi todettuja laatuvalmistajia kuten Spyderco, Gerber ja Ruike kääntöveitsiä. Lisäksi saamme usein yksittäiserinä erilaisia linkkuveitsiä armeijaylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Taittoveitset ja linkkuveitset kulkevat näppärästi mukana taskuveitsenä tai vyöllä, kun pitää saada välillä asioita nopeasti pätkittyä. Linkku- tai taittoveitsien historia ylettyy antiikin Roomaan asti, mutta ihan niin vanhoja meidän valikoimasta ei löydy. Taittoveitsien valikoimastamme löydät hyväksi todettuja laatuvalmistajia kuten Spyderco, Gerber ja Ruike kääntöveitsiä. Lisäksi saamme usein yksittäiserinä erilaisia linkkuveitsiä armeijaylijäämänä.

Pienen kokonsa ja näppäryytensä vuoksi kääntöveitsille löytyy käyttöä myös taktisina veitsinä. Retkeilyyn taittoveitsi sopii myös oikein hyvin, kun järeämmälle työkalulle ei ole tarvetta. Mikäli haussa on kuitenkin perinteisempi työkalu eräilyyn tai sotilashommiin, niin käypä kurkkaamassa meidän omat Terävä-tuotteet tai puukot ja leukut.

Loading...