Taskulamppu on otsalampun valtakaudellakin yhä erittäin käyttökelpoinen kapine. Lamppu kannattaa valita tarpeen mukaan. Kun panostat laatuun, saat itsellesi erittäin pitkäikäisen taskulampun. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Taskulamppu on otsalampun valtakaudellakin yhä erittäin käyttökelpoinen kapine. Lamppu kannattaa valita tarpeen mukaan. Kun panostat laatuun, saat itsellesi erittäin pitkäikäisen taskulampun.

Pienet EDC-taskulamput

Näppärät pikkufikkarit tunnetaan isossa maailmassa EDC:n (every day carry) nimellä. Ja sitähän ne ovat, sillä ne kulkevat helposti mukana vyöllä, taskussa tai repussa ja ovat siten tarpeen tullen aina saatavilla. Nämä toimivat niin erämaassa kuin töissä, kotona, mökillä tai autossa. Pienestä koosta huolimatta EDC-taskulampuista löytyy nykyään todella tehokkaita penteleitä.

Isommat taskulamput

Isommat lamput ovat omiaan ihmisten ja eläinten jäljityskäytössä. Niillä saa aikaisiksi laajemman valokeilan, jota osaa arvostaa viranomais- ja metsästyspuolella. Vaikka olisitkin mieltynyt otsalamppuun, sen rinnalla kannattaa käyttää taskulamppua esimerkiksi kolarieläinten jäljityksessä. Otsalamppu valaisee askelia ja taskulampulla etsit kauempaa eläintä.

Loading...