Etsinnässä taskulamppu? Otsalamppu? Valotikku? Lyhty? Soihtu? Valikoimastamme löytyy kaikenlaista valaisinta aiheuttamatta kuitenkaan älytöntä valinnanvaikeutta liiallisella tarjonnalla. Ollaan kerätty valikoimaan laadukkaita valaistuksia moneen käyttöön ja erilaisiin hintaluokkiin. Oli se sitten metsästykseen, sotilaskäyttöön, retkeilyyn, vaellukseen tai kotikäyttöön. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

VALAISIMIA MONEEN KÄYTTÖÖN

Etsinnässä taskulamppu? Otsalamppu? Valotikku? Lyhty? Soihtu? Valikoimastamme löytyy kaikenlaista valaisinta aiheuttamatta kuitenkaan älytöntä valinnanvaikeutta liiallisella tarjonnalla. Ollaan kerätty valikoimaan laadukkaita valaistuksia moneen käyttöön ja erilaisiin hintaluokkiin. Oli se sitten metsästykseen, sotilaskäyttöön, retkeilyyn, vaellukseen tai kotikäyttöön.

Jos tarvitset oikein järeää taskulamppua sotilas- tai metsästykäyttöön niin Fenix TK25 IR taskulamppu on se mitä haet. Tuottaa muuten myös infrapunavaloa ja on ase- ja etäkytkinyhteensopiva.

Vähän kevyempään käyttöön, kuten retkeilyyn tai mökkeilyyn, kannattaa tutustua Fenix LD15R malliin. Lamppu on pieni, mutta suhteellisen tehokas. Varustettu erityisen näppärällä taskuun tai varusteisiin kiinnitys ominaisuudella, jotta molemmat kädet jäävät vapaiksi. Tämä malli on muuten myös mikro-USB:lla ladattava taskulamppu.

Valotikut ovat kertakäytytöisiä valoja, jotka ovat Yhdysvaltojen asevoimien keksintö. Jos tulee mietittyä, että onko valotikkujen sisällä olevat kemikaalit myrkyllisiä, niin vastaus on ei. Valotikkujen valo ei ole minkään voimanlähteen tuottamaa, vaan kemiallisen reaktion. Reaktio tuottaa pelkkää valoa, eikä esimerkiksi lainkaan lämpöä. Valotikkujen valaisuaika on jotain 8-12 tunnin välillä, riippuen mallista. Valotikut eivät ole niitä kirkkaimpia valoja, mutta ovat sopivat hyvin esimerkiksi kartan lukemiseen, repun tonkimiseen, paikkojen tai ihmisten merkkaamiseen, tai vaikka juhlien piristämiseen — eli oikeastaan ihan mihin vaan.

Otsalamput ovat epävirallisesti käytännöllisimpiä keksintöjä ikinä. Säännölliseen käyttöön kannattaa hommata otsalamppu, jossa olisi vähintään 100-120 luumenia. Otsalamppuja löytyy sekä ladattavalla akulla, että tavallisilla paristoilla toimivalla virtalähteellä. Tässä olisi erittäin suositeltava Petzl Tactikka otsalamppu. Todella luotettava peruslamppu myös vaativampaan käyttöön.

Valaisimista löytyy myös joihinkin taskulamppuihin ja otsalamppuihin yhteensopivia lyhtyadaptereja ja -koteloja.

Loading...