M05 maastokuvioudut vaatteet ja asusteet

Oletko haaveillut metsään maastoutumisesta vuodenajasta riippumatta? Jos vastaus on kyllä, olet löytänyt oikealle sivulle. Tässä olisi M05 maastokuvioituja vaatteita ja asusteita. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

M05 MAASTOKUVIOISIA VAATTEITA JOKAISELLE KELILLE

Oletko haaveillut metsään maastoutumisesta vuodenajasta riippumatta? Jos vastaus on kyllä, olet löytänyt oikealle sivulle. Tässä olisi M05 maastokuvioituja vaatteita ja asusteita.

Kun M05 maastopukuja suunniteltiin niin ajateltiin, että tehdään nyt kunnolla. Luotiin Varustelekan omaan Särmä TST-mallistoon mm. intistä tutut M05 takki, M05 housut ja M05 pakkastakki. Tehtiin niihin vielä pieniä parannuksia istuvuuden ja käytännöllisyyden kannalta armeijan virallisiin malleihin verrattuna. Lisäksi suunniteltiin muutama omakin malli taistelukäyttöön tai miksei vaikkapa retkeilyyn.

M05 maastopukuja löytyy kenttä- ja taistelukäyttöä varten juurikin omaan tarpeeseen. Asuja löytyy niin ikään kuumille hellekeleille, kuin myös syksyn viimaan ja sateisiin sekä talven kireisiin tai ei niin kireisiin pakkasiin. M05 kuvioisia päähineitä löytyy modernia ja klassisempaa mallia, sekä kylmemmille keleille suunnattu Särmä TST M05 karvalakki.

M05 kuosin vaatetusta ja muuta lisävarustetta löytyy Särmä TST-mallistosta. Särmä TST on Varustelekan oma sotilaallisempaan käyttöön tarkoitettu tavaramerkki. Laadukkaat maastopuvut valmistetaan ammattitaitoisten sotilas- ja viranomaisvarustevalmistajien kanssa yhteistyössä.

Nämä tuotteet on ommeltu Virossa. Tehdas, jossa tuotteet ommellaan on toimittanut vaatteita ja varusteita mm. Suomen Puolustusvoimille. Ja kangas on muuten samaa kuin PV:n virallisissa asusteissa, joten laatu on taatusti hyvää.

Särmä TST Vaatetusjärjestelmä

Jos kaipaat vinkkejä oikeanlaiseen pukeutumiseen, niin käy kurkistamassa meidän Särmä TST Vaatetusjärjestelmä. Täältä löydät lisätietoa kerrospukeutumisesta ja pääset tutustutumaan tuotteiden kautta myös M05 kuvion kerrastoihin. M05 maastokuvioiduista kerrastosta löytyy L4 kevyttä kenttävarustusta, L5 pakkaskerrastoa, L6 vesitiivistä sateensuojaa ja L7 ulointa kerrosta eli pääasiassa lisänaamiointia erilaisissa olosuhteissa. Käy kurkkaamassa ja pukeudu paremmin olosuhteiden mukaisesti: Särmä TST Vaatetusjärjestelmä.

Loading...