Myydyimmät tuotteet 2017

Meiltä välillä kysellään, mitkä on Varustelekan suosituimpia tai kannattavimpia tuotteita. Suotta näitä peittelemään, vaan tässä on vuoden 2017 parhaat! Katso myös Varustelekan tilinpäätöstiedote 2017. Näytä koko ryhmäkuvaus

Meiltä välillä kysellään, mitkä on Varustelekan suosituimpia tai kannattavimpia tuotteita. Suotta näitä peittelemään, vaan tässä on vuoden 2017 parhaat! Katso myös Varustelekan tilinpäätöstiedote 2017.

Laskukaavana ei ole käytetty pelkkää myytyjen tuotteiden kappalemäärää, koska se vääristäisi tulosta halvan kulutustavaran suuntaan. Laitettiin kertoimeksi myyntihinta, ja lopputuloksesta tulikin sitä myöten aika tasapainoinen!

Tuotteita silmäilemällä huomaa Varustelekan omien merkkien suuren edustuksen. Tämä ei ole mikään vahinko ja tulee myös jatkumaan: esimerkiksi Särmä iso rynnäkköreppu tullee nousemaan tälle listalle, kunhan myynti pääsee käyntiin.

Särmä, Särmä TST ja Terävä ovat keino saada tuotteiden ominaisuudet ja hinta sovitettua Varustelekan asiakkaille parhaalla mahdollisella tavalla. Täydellinen listaus omien merkkiemme tuotteista löytyy omasta tuoteryhmästään.

Loading...