EKS/SCMM 2018, Osa 4, Team Lekan lihaskuntotreenit

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Marssiosaston treenit jatkuvat. Tällä kertaa vuorossa oli fysiikkatreenit ja meitä ohjastamaan saapui Petteri Kantola. Petteri on upseeri (evp.), tiettävästi myös herrasmies, kamppailija ja hiton hyvä personal trainer. Koska miehellä on ensikäden kokemusta sotilaiden valmentamisesta, niin voitiin olla varmoja, että treeni palvelee hyvin meidän marssiin valmistautumista.

Treenin aikana tuli hyvin ilmi mahdolliset kehityskohteet sotilastaitokilpailua ajatellen. Kinttuihin pitää saada lisää kestoa, keskivartalon pitää olla tikissä ja käsistä pitää löytyä sen verran jerkkua, että jaksaa kanniskella vaikka haavoittunutta, ammuksia, telamiinoja tai mitä nyt yleensä tuleekaan roijattua. Hyvä treeni, kiitos Petteri!

Treeni

Kiertoharjoitus:

  • 1 min rastit, 45 s lepo/vaihto x 4 kierrosta
  • Askelkyykky repun kanssa (~20 kg)
  • Farmarikävely (2 x 30 kg)
  • Säkin nosto (~20 kg)
  • Burbee-syväkyykky-vauhtipunnerrus repulla (~15 kg)

Vatsa / core x 2 kierrosta:

  • Ylösnousu säkin kanssa 3 + 3 suoritusta
  • Jalannostot / “knees to elbows” 10 toistoa
  • Vatsalihasrullaus tangolla 10 toistoa
  • Kierrot levypainon kanssa 10 toistoa

Kouluttaja Petteri Kantola

“45-vuotias majuri (evp), Turusta lähtöisin, nykyään valkeakoskelainen turvallisuus- ja liikunta-alan yrittäjä, ase-, voimankäyttö ja itsepuolustuskouluttaja sekä personal trainer. Aviomies ja kahden tyttären isä, kamppailu- ja voimailuseura Valkeakosken Heraclesin perustajajäsen, harrastekokki ja uppopalloilija sekä metsästäjä-kalastaja.”

https://www.facebook.com/InstructorPetteri/
https://www.instagram.com/defendogreendirector/

Lue myös

Artikkelin tuotteita

Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa, vihreä Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa, musta
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa
39.99 EUR
Vaativaan toiminnalliseen tekemiseen suunniteltu tavallista parempi T-paita, ja kunnon laadukasta tekoa! Istuva leikkaus, pitkä helma ja raglan-hihat takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kaikenlaisessa toiminnassa. Ja mikä parasta - merinovillasta tehtynä, parasta mitä voit ihoa vasten pukea.
Särmä TST M05 RES reisitaskuhousut
Särmä TST M05 RES reisitaskuhousut
149.99 EUR
Nämä M05 housut ovat osa M05 maastopukua. Muuten sama kuin armeijan virallinen malli mutta pienillä, ovelilla muutoksilla joilla ollaan pyritty saamaan Puolustusvoimain sanelemasta mallista vähän enemmän iloa irti. M05 RES hyväksytty!
Särmä TST L4 Kenttähousut, M05 metsäkuvio Särmä TST L4 Kenttähousut, M04 aavikkokuvio
Särmä TST L4 Kenttähousut
Särmä TST L4 Kenttähousut
159.99 - 179.99 EUR
Harmittavatko PV:n maastopuku-paraatikompromissit? Niin meitäkin, siksi tehtiin Särmä TST L4 Kenttähousut, puhtaasti käytännön sanelemat maastohousut joissa majuriturvallisuutta ei olla mietitty pätkääkään. Fiksut materiaalit, hyvä istuvuus ja funktionaaliset yksityiskohdat tekevät L4 Kenttähousuista sen mitä maastohousujen pitäisi olla, mukavat ja toimivat.
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa, 3-Pack
Särmä TST L1 T-paita, merinovillaa, 3-Pack
107.99 EUR 119.97 EUR
Nyt olis astetta edullisempaan hintaan tarjolla 3-Pack merinovillaista T-paitaa. Merinovilla on suht huoltovapaa materiaali – kolmella paidalla pärjännee jo pitkään ilman sen suurempaa pyykkäilyä!
Loading...