Varusteleka OutdoorExpossa, 30.3.–2.4.2023

Ulos siitä niin kuin olisi jo! OutdoorExpo on 30.3.-2.4. Helsingin Messukeskuksessa, ja me olemme jälleen Konttimyymälän kanssa viihdyttämässä messukansaa. Tarjolla on messutäkyjä, uutuuksia ja ajankohtaisia tuotteita kevään rientoihin – tule tutustumaan konttimyymäläämme osastolle 1D21.

OutdoorExpossa löytyy vinkit ja varuste-esittelyt retkeilystä, melonnasta, pyöräilystä, sukelluksesta, luontokuvauksesta, kalastuksesta sekä muista ulkoilmaharrasteista kiinnostuneille.

Meidän konttitouhujen tapahtuma löytyy myös naamakirjasta, johon me postaillaan ajankohtaista tietoa. Käy katsomassa!

Päivitetty 28.3.2023. Vapaaliput on jaettu viimeistä myöten!

Päivitetty 8.3.2023. Jos liput uupuu vielä, niin meiltä löytyis 160 kpl vapaalippuja kyseisille messuille! Tule hakemaan itselles ja kaverilles liput meidän myymälästä. Liput ovat mallia kertakäyttöinen, eli mahdollistavat pääsyn sisälle tapahtumaan, mutta ei edestakaista ramppausta.

Messutarjoukset

Nämä tarjoukset ovat voimassa Varustelekan konttimyymälässä GoExpolla 30.3.-2.4.2023 messujen aukioloaikoina. Koska konttiin mahtuu rajallisesti tavaraa, tarjoukset loppuvat myös mikäli tuotteet loppuvat.

Jääkäripuukot ja Skrama 240 -10 %

Jos tarvit hyvää keklua, niin tässä olis! Outdoor Expoilla saat valikoidut Terävät nahkatuppineen etuhintaan:

Suojapussi kaupan päälle Trangian ostajille

Takaa kuvattu erämies, jolla selässä sininen reppu, johon sidottu remmein Trangia-retkikeitin

Pidä kokkausvälinesi suojassa tyrskyiltä ja myrskyiltä. 40 ensimmäistä Trangian retkikeittimen ostajaa saavat suojapussin kaupan päälle!

Ilmaiset toimitukset Kontilta

Koko meidän valikoimaa me ei voida luonnollisestikaan mahduttaa yhteen merikonttiin, joten voit tilata kontilta myös tavaraa meidän verkkokaupasta suoraan kotiisi - me maksetaan viulut!

Kontin mukana matkassa

Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Original (tumma) Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Maitosuklaa (täysmaito)
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
2.99 EUR
Tämä on nyt sitä etsimääsi saksalaista energiasuklaata! Scho-Ka-Kola piti jo toisessa maailmansodassa natsit hereillä, rasiakin on muuten samanlainen paitsi että näihin ei nykyään enää maalata pahojen puolulaisten merkkejä. Vaikuttava ainesosa on sentään vain kofeiini, eikä huhupuheista huolimatta reseptiin muuta koskaan kuulunut.
Särmä iso rynnäkköreppu, Vihreä Särmä iso rynnäkköreppu, Harmaa Särmä iso rynnäkköreppu, Musta
Särmä iso rynnäkköreppu
Särmä iso rynnäkköreppu
59.99 EUR
Ovatko muut reput arkeesi vähän liian pieniä, mutta et halua rinkkaa? Tässä olisi päivittäiseen käyttöön sopiva reppu hieman isompana.
Särmä viskoosibokserit
Särmä viskoosibokserit
14.99 EUR
Hyvät bokserit kohtuuhintaan! Kehitimme viskoosibokserit eräänlaiseksi köyhän miehen vaihtoehdoksi merinovillaisille kalsareille. Nämä maksavat reippaasti vähemmän, mutta toimivat aika paljon samalla tavalla, ollen siis heittämällä paremmat kuin puuvillaiset. Meidän testaajamme ovat tämmöisiä jo salaa käyttäneet pitkään ja todettiin ne hyviksi.
Särmä eläimet moraalimerkki, Korppi, pyöreä tausta Särmä eläimet moraalimerkki, Karhu Särmä eläimet moraalimerkki, Kettu Särmä eläimet moraalimerkki, Kissa Särmä eläimet moraalimerkki, Korppi Särmä eläimet moraalimerkki, Käärme Särmä eläimet moraalimerkki, Lepakko Särmä eläimet moraalimerkki, Muurahainen Särmä eläimet moraalimerkki, noutaja Särmä eläimet moraalimerkki, Pöllö
Särmä eläimet moraalimerkki
Särmä eläimet moraalimerkki
4.99 EUR
Oletko luontoihmisiä tai sitten ihan vaan mystisen seksikäs misantrooppi? Tässä olisi sekalainen sortimentti sympaattisia villejä, vähemmän villejä ja imaginäärisiä eläimiä moraalimerkkien muodossa. Lätki vaatteisiin tai reppuihin tai jaa papukaijamerkin sijaan kotomaisempia kannustimia ansioituneille lahkolaisillesi.
Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, vihreä Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, musta Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa, Khaki Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, luonnonvalkoinen Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, oranssi
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
24.99 EUR
Törkeän monikäyttöinen kevyt kypärähuppu eli balaclava; tilanteesta ja tarpeesta riippuen tämä taittuu joko koko kasvojen suojaksi, pipo-kauluri-yhdistelmäksi, pipoksi tai putkikauluriksi. Vähän kuin PV:n jakama "ville-viis-vee", mutta huomattavasti fiksumpi kaikilla osa-alueillaan. Materiaalina kevyt, ihoa vasten mukava ja tehokkaasti kosteutta siirtävä merinovillaseos.
Särmä merinovillasukat
Särmä merinovillasukat
9.95 - 12.99 EUR 12.99 EUR
Tarina kertoo, että pääosin merinovillaiset sukat olis maailman parhaat. Nämä ovat paksuudeltaan tennissukkaa vastaavat, eli eivät mitkään mummonvillasukat! Toisin sanoen toimivat ympäri vuoden, vähän kylmemmällä kelillä vaikka kaksin kappalein tai paksumpien sukkien alla.
Särmä heijastinmerkki, 80 x 50 mm, musta Särmä heijastinmerkki, 80 x 50 mm, harmaa
Särmä heijastinmerkki, 80 x 50 mm
Särmä heijastinmerkki, 80 x 50 mm
4.99 EUR
Tässä olis tämmöisiä tosi yksinkertaisia tarralla kiinnittyviä heijastimentapaisia. Vaikka nämä eivät virallista heijastinstandardia täytäkään, on tämmöinen hihassa, otsassa ja takapuolessa tyhjää parempi.
Kalakalle kalakukko, 182 g säilyke
Kalakalle kalakukko, 182 g säilyke
4.99 EUR
Nyt hei, kunnon hyvää lohikukkoa purkissa. Säilyy 5 vuotta huoneenlämmössä, maistuu herkulliselta eikä sisällä lisäaineita. Tästä sissimuonien ykkösestä 30-luvun intissä osattiin vain haaveilla. Osta monta, sillä tämä kulinaristinen huipputuote on täydellinen retkieväs, mutta sopii myös himaan, toimistoon, autoon ja mökille. Huom! Ei sisällä kukkoa!
Särmä rynnäkköreppu, Musta Särmä rynnäkköreppu, Vihreä Särmä rynnäkköreppu, harmaa
Särmä rynnäkköreppu
Särmä rynnäkköreppu
49.99 EUR
Revisioitu, omasuunnitteinen rynnäkköreppumme on tosi fiksu, käytännöllinen päiväreppu oikeastaan mihin vain siviilikäyttöön - nyssäkkää on helppo litistää tai paisuttaa, se on vikkelä käyttää ja se pysyy aina yhtä särmänä pakkauksena tiukasti mukana. Nyt on hyvää reppua tarjolla!
Särmä retkeilysukat, merinovillaa
Särmä retkeilysukat, merinovillaa
13.95 - 17.99 EUR 17.99 EUR
Anatomisesti muotoillut vaellussukat vaativille käyttäjille - tai ihan vaan mukavuudenhaluisille. Särmä retkeilysukat siirtävät kosteutta, eristävät ilmavasti ja istuvat täsmällisesti, jotta vältyt rakoilta ja voit kävellä vaikka koko päivän.
Särmä lippalakki, vihreä Särmä lippalakki, oranssi
Särmä lippalakki
Särmä lippalakki
8.95 - 15.95 EUR 19.99 EUR
Sanokoot mitä kukin sanoo, tavalliselle lippalakille on aina kysyntää. Mitä tahansa halpaa tauhkaa ei kannata ostaa, sillä sen kyllä huomaa käytössä. Tässä olis hyvä peruslippis!
Särmä TST Operator Cap lippalakki, Musta Särmä TST Operator Cap lippalakki, M05 metsäkuvio Särmä TST Operator Cap lippalakki, M04 aavikkokuvio
Särmä TST Operator Cap lippalakki
Särmä TST Operator Cap lippalakki
39.99 EUR
Vihdoin meilläkin on turvapuolen operaattoreille ikioma lippis. Tunnetaan suuressa maailmassa nimellä operator cap tai contractor cap. Malliltaan suht samanmoinen kuin Särmä lippalakki, mutta eri matskulla ja muutamilla operaattoriystävällisillä parannuksilla. Soveltuu myös ressuille, sillä tää ärsyttää varmasti majureita.
Terävä Skrama 240, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, musta Terävä Skrama 240, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, ruskea Terävä Skrama 240, hiiliteräs, nahkatupella, vasen, musta Terävä Skrama 240, hiiliteräs, muovilestalla
Terävä Skrama 240, hiiliteräs
Terävä Skrama 240, hiiliteräs
74.99 - 114.98 EUR
Skrama on raskas, pitkäteräinen eräveitsi metsäkäyttöön – työkalu joka poikkasee, halkaisee ja vuolee vielä kiehisetkin. Jos korvessa täytyy pärjätä yhdellä työkalulla on Skrama aika kova vaihtoehto.
Särmä merinopipo, laivastonsininen Särmä merinopipo, musta Särmä merinopipo, keltainen Särmä merinopipo, oliivinvihreä Särmä merinopipo, punainen Särmä merinopipo, tummanharmaa Särmä merinopipo, oranssi Särmä merinopipo, ruskea
Särmä merinopipo
Särmä merinopipo
26.99 EUR
Niin huippuunsa hiottu villapipo kuin vain voi olla - ostat kerralla tämmöisen ni et enää ikinä tartte muita, ellet hukkaa tätä. Just oikean kokoinen ja paksuinen peruspipoksi, ja tietysti tosta maailman parhaasta materiaalista eli merinovillasta.
Särmä merinosormikkaat, Tummanharmaa Särmä merinosormikkaat, Musta Särmä merinosormikkaat, Oliivinvihreä Särmä merinosormikkaat, Maastokuvio Särmä merinosormikkaat, Oranssi Särmä merinosormikkaat, Keltainen
Särmä merinosormikkaat
Särmä merinosormikkaat
14.99 EUR
Ohuet, näppärät kotimaiset neulesormikkaat maailman parhaasta materiaalista. Hyvät semikylmille keleille sellaisenaan, toimivat myös paksumpien kuorihanskojen vuorina. Kuin voi tehdä näin edulliset merinovillasormikkaat Suomessa?
Särmä merinohuppari, musta Särmä merinohuppari, Laivastonsininen Särmä merinohuppari, tummanharmaa Särmä merinohuppari, vihreä Särmä merinohuppari, Petrooli
Särmä merinohuppari
Särmä merinohuppari
149.99 EUR
Maailman paras huppari – sopii lämpimäksi välikerrokseksi tai päällitakiksi rankkaankin säähän silloin, kun on liikkeessä. Kangas on paksummanpuoleista merinovillaa, ja leikkaus jumalainen!
SA kenttäpullo, 1 l
SA kenttäpullo, 1 l
7.99 EUR
Litran vetoinen Suomen armeijan kenttäpullomalli. Ehkä eniten perushyvä kenttäpullo mitä on tehty. Kulmikkaan muotonsa ansiosta näitä on tosi näppärä pakata rinkkaan ja isosta suuaukosta täyttö on helppoa! Uutena, kotimaisena tavarana tän kanssa ei tartte pelätä homesieniä tai kinkkitehtaiden kemikaaleja.
Kuivalihakundi Beef Jerky Original kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Five Peppers kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Mild Habanero kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Hot Naga kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Smoked kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Garlic kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Teriyaki kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
12.99 EUR
Sanotaan nyt ihan ekana että tämä on parasta "valmista" kuivalihaa mitä ollaan koskaan maistettu, piste. Lisäksi se tulee verrattain isoissa 150 g pusseissa ja on tehty Suomessa.
Särmä TST Lääkintämerkki, vihreä-musta (kenttävärit) Särmä TST Lääkintämerkki, punavalkoinen Särmä TST Lääkintämerkki, vihreä-valkoinen
Särmä TST Lääkintämerkki
Särmä TST Lääkintämerkki
4.99 EUR
Tämmösiä simppeleitä lääkintämerkkejä on kyselty meiltä iät ja ajat, nyt lopulta ryhdistäydyttiin ja pistettiin asia kuntoon. Tarrakiinnitteinen, 4 x 4 cm kokoinen kiva pikku läpyskä joka kertoo, että täältä löytyy apu haaveriin. Ovelasti täysvärinen versio toimii myös Sveitsiläisenä hihalippuna!
Särmä heijastin, nuotio Särmä heijastin, kahvipannu Särmä heijastin, myrskylyhty Särmä heijastin, Karhu (palloketjulla) Särmä heijastin, Kettu (palloketjulla) Särmä heijastin, Susi Särmä heijastin, kaasunaamari Särmä heijastin, käsikranaatti
Särmä heijastin
Särmä heijastin
2.95 - 6.99 EUR 6.99 EUR
Kuvista jo näkee, kuin käsittämättömän mageita nää heijastimet on.
Särmä viskoosibokserit, 4-Pack
Särmä viskoosibokserit, 4-Pack
53.99 EUR 59.96 EUR
Kylhän sie tarttet enemmän kuin yhet kalsarit! Ota tästä neljän pakkaus alennettuun hintaan, eikä tartte koko ajan olla pesemässä tai kääntämässä niitä alushousuja.
Särmä TST L1 merinopipo, vihreä Särmä TST L1 merinopipo, musta Särmä TST L1 merinopipo, Khaki Särmä TST L1 merinopipo, oranssi
Särmä TST L1 merinopipo
Särmä TST L1 merinopipo
19.99 EUR
Pieni, mutta ihana asia: ohut, kevyt ja lämmin merinovillapipo. Kätevä asuste joka kulkee aina mukana taskunpohjalla. Sopii hyvin myös kypärien ja muiden päähineiden alla käytettäväksi. Materiaalina kevyt, ihoa vasten mukava ja tehokkaasti kosteutta siirtävä merinovillaseos.
Terävä Jääkäripuukko 140, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, musta Terävä Jääkäripuukko 140, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, ruskea Terävä Jääkäripuukko 140, hiiliteräs, nahkatupella, vasen, musta Terävä Jääkäripuukko 140, hiiliteräs, Boltaron-tupella, musta Terävä Jääkäripuukko 140, hiiliteräs, Boltaron-tupella, vihreä Terävä Jääkäripuukko 140, hiiliteräs, ilman tuppea
Terävä Jääkäripuukko 140, hiiliteräs
Terävä Jääkäripuukko 140, hiiliteräs
49.99 - 89.98 EUR
Pidempi Jääkäripuukko 140 on vähän "kömpelömpi" kuin Jääkäripuukko 110, mutta riittävän iso jotta sillä pystyy jo vähän huitomaankin puskia ja keppejä poikki, pidempi terä on myös pikkasen lyhyempää parempi klapeja halkoessa. Kunnollinen hiiliteräs, perinteinen suomalainen teräprofiili kevyellä "drop pointilla". Tämä ei ole ei mikään koriste-esine vaan rehelliseen käyttöön tehty työkalu.
BW kenttäpusero, Flecktarn, ylijäämä
BW kenttäpusero, Flecktarn, ylijäämä
10.39 EUR 12.99 EUR
Kevyt maastotakki halvalla, aitoa Saksan armeijan ylijäämää. Varmaan parhaiten myyviä paitojamme, vaikka hinta onkin aikojen saatossa noussut - ei sillä että tämä edelleenkään olisi kallis!
DD Hammocks Mini Karabiner karabiinihaka
DD Hammocks Mini Karabiner karabiinihaka
1.99 EUR
Pieni jousihaka kaikenmaailman pientarpeiden kiinnitykseen ja kantoon, yksi näppärimmistä tilpehööreistä mitä ihmiskunta on keksinyt.
Särmä vaatevaha
Särmä vaatevaha
9.99 EUR
Uskokaa tai älkää, toimivia ulkoiluvaatteita on ollut olemassa myös aikana ennen muoveja ja käsittelyaineita spray-pulloissa. Parafiiniin ja mehiläisvahaan perustuva vaatevaha sopii puuvillalle ja sekoitekankaille tarjoamaan suojaa tuulelta ja sateelta. Tee mistä tahansa asiasta vedenpitävä, juuri niistä kohdista mistä haluat!
Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, musta Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, ruskea Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, nahkatupella, vasen, musta Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, Boltaron-tupella, musta Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, Boltaron-tupella, vihreä Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, ilman tuppea
Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs
Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs
46.99 - 86.98 EUR
Jääkäripuukko on karun käytännöllinen käyttöpuukko. Meiltä saa näitä useammassa pituudessa. Jääkäripuukko 110 on erinomainen yleispuukko oikeastaan ihan kaikkeen käyttöön, parhaimmillaan jos kaverina on esim. kirves tai Skrama. Kunnollinen hiiliteräs, perinteinen suomalainen teräprofiili kevyellä "drop pointilla". Tämä ei ole ei mikään koriste-esine vaan rehelliseen käyttöön tehty työkalu.
Särmä TST L1 Coolmax T-paita, musta Särmä TST L1 Coolmax T-paita, Khaki Särmä TST L1 Coolmax T-paita, Vihreä Särmä TST L1 Coolmax T-paita, M05 metsäkuvio
Särmä TST L1 Coolmax T-paita
Särmä TST L1 Coolmax T-paita
32.99 EUR
Vaativaan toiminnalliseen käyttöön suunniteltu tekninen T-paita kaikkien kausien muotiväreissä! Istuva leikkaus, pitkä helma, flatlock-saumat ja raglan-hihat takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kovassakin käytössä. Tehokkaasta kosteudensiirrosta vastaa Coolmax FreshFX -erikoisneulos.
Särmä TST L1 aluskäsineet, merinovillaa, vihreät Särmä TST L1 aluskäsineet, merinovillaa, mustat Särmä TST L1 aluskäsineet, merinovillaa, Khaki
Särmä TST L1 aluskäsineet, merinovillaa
Särmä TST L1 aluskäsineet, merinovillaa
26.99 EUR
Kylmä ja kurja sää on vaikea paikka sorminäppäryyttä vaativille tehtäville, tätä varten suunniteltiin L1 aluskäsineet! Nämä ohuet ja istuvat merinovillasormikkaat voidaan helposti kerrostaa istuvienkin hansikkaiden alle, näin saadaan kiperästi kaivattua eristystä sorminäppäryyden kärsimättä.
Terävä Skrama 200, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, musta Terävä Skrama 200, hiiliteräs, nahkatupella, vasen, musta Terävä Skrama 200, hiiliteräs, muovilestalla
Terävä Skrama 200, hiiliteräs
Terävä Skrama 200, hiiliteräs
74.99 - 114.98 EUR
Skrama on raskas, pitkäteräinen eräveitsi metsäkäyttöön - työkalu joka poikkasee, halkaisee ja vuolee vielä kiehisetkin. Skrama 200 asettuu vesurin ja puukon välimaastoon, kyseessä on erittäin luotettava ja vyöllä mukavasti kulkeva kumppani.
Särmä lippalakki verkolla, oranssi
Särmä lippalakki verkolla
Särmä lippalakki verkolla
8.95 EUR 19.99 EUR
Perinteinen rekkakuskin lippis, eli verkolla. Sanokoot mitä kukin sanoo, tavalliselle lippalakille on aina kysyntää. Mitä tahansa halpaa tauhkaa ei kannata ostaa, sillä sen kyllä huomaa käytössä.
Light My Fire Spork O, Shady Green Light My Fire Spork O, Slaty Black
Light My Fire Spork O
Light My Fire Spork O
2.99 EUR
Lusikka ja haarukka, vähän niinkuin vanha kunnon LuHa, mutta Ruotsista, muovia eikä taitu. Niijuu, ja haarukan reuna toimii veitsenä. Poteroa tällä ei voi kaivaa, toisin kuin LuHalla.
Särmä TST laavukangas, M05 metsäkuvio
Särmä TST laavukangas, M05 metsäkuvio
159.99 - 189.99 EUR
Laavukangas on kevytmajoitteiden aatelia, helppo käyttää, helppo kuljettaa ja taittuu tosi moneen tarpeeseen. Särmä TST laavukankaat eivät ole mitään pyörän uudelleenkeksimistä, malli seuraa tuttua tarppikaavaa mutta materiaalit ja tarvikkeet täyttävät suomalaisen sotilaskäytön vaatimukset. Saatavilla kahta eri kokoa, isompi kahden-kolmen hengen majoitteeksi ja pienempi yhden-kahden nukkujan suojaksi.
Särmä TST L1 pitkähihainen aluspaita, merinovillaa, vihreä Särmä TST L1 pitkähihainen aluspaita, merinovillaa, musta
Särmä TST L1 pitkähihainen aluspaita, merinovillaa
Särmä TST L1 pitkähihainen aluspaita, merinovillaa
44.99 EUR
Vaativaan toiminnalliseen käyttöön suunniteltu kevyt pitkähihainen aluspaita. Istuva leikkaus, pitkä helma ja raglan-hihat takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kaikenlaisessa toiminnassa. Ja mikä parasta - merinovillasta tehtynä, parasta mitä voit ihoa vasten pukea.
DD Hammocks Whoopie Slings riippumattonarut
DD Hammocks Whoopie Slings riippumattonarut
19.99 EUR
Whoopie Slings on taas yksi DD Hammocksin neronleimauksista - ällistyttävän nerokkaan rakenteensa ansiosta solmuttomasti kädenheilautuksessa kiristettävä ja löysättävä kiinnitysnaru puun ja riippumaton välille.
Le Kahvi
Le Kahvi
9.99 EUR
Tummanpuhuva, tymäkkä ja salaa vähän pehmeä, ihan kuten suomalainen sielunmaisemakin. Mutta erinäisten puolueiden nuorisosiipiä pelotellaksemme tämä kahvi koostuukin ugandalaisesta Robustasta ja guatemalalaisesta Arabicasta. Sopii kunnon hyväksi aamukahviksi kotiin ja milloin vaan metsässä nautittavaksi!
Särmä No Step On Snek moraalimerkki
Särmä No Step On Snek moraalimerkki
4.99 EUR
Jos Gadsdenin lippu on vähän liian monimutkainen vapauksiasi rajoittaville styrankeille, tee viestistäsi yksinkertaisempi.
Light My Fire FireSteel Bio Army kipinärauta
Light My Fire FireSteel Bio Army kipinärauta
17.99 EUR
Jos metsään haluat mennä nyt, niin tässä olisi helppo ja varma valinta tulentekovälineeksi. Swedish Firesteel on noin niinkuin suurinpiirtein maailman paras kipinärauta. Tässä vieläpä ns. armeijamalli jytkymmällä magnesiumpötköllä, eli iskee enemmän kipinää ja riittää kauemmin!
Särmä Puskatemppu moraalimerkki
Särmä Puskatemppu moraalimerkki
4.99 EUR
Selviätkö metsässä pelkän puukon kanssa? Tuli syntyy perinteisin metodein ja suuntasi löydät vaikka tähdistä?
DD Hammocks Frontline riippumatto
DD Hammocks Frontline riippumatto
72.99 EUR
Malli Frontline on DD Hammocksin "sotilasmalli" ja suoraan sanottuna vähän naurettavan hyvä jokaiseen maailman kolkkaan sopiva riippumatto. Jos hakusessa on kaikenkattava, kestävä riippumatto hyttysverkolla ja kekseliäillä käytännön ominaisuuksilla, osta heti ja lue tuotekuvaus vasta jälkeenpäin. Ei ihmekään että brittisotilaat diggaavat tästä mallista!
Särmä X Vaatelaastari
Särmä X Vaatelaastari
16.99 EUR
Kuluneiden vaatteiden paikkailu on ihailtavaa hommaa, mutta myös aika työlästä. Tässä on helppo ja käytännöllinen ratkaisu, jonka kanssa saat myös aikaan jotain mihin neulalla ja langalla on vaikeampi päästä: säänkestävyys ja sileys!
Särmä Leiri moraalimerkki
Särmä Leiri moraalimerkki
4.99 EUR
Tässä olis merkki kaikille sarkahausuja, lapikkaita ja rakovalkeita rakastaville perinne-eräilijöille ja leirielämää arvostaville retkeilijöille. Länttää hihaan tai reppuun ja uneksi seuraavasta reissusta tarpoessasi kantakaupungin loskassa.
Särmä TST L1 pitkät alushousut, merinovillaa, vihreät Särmä TST L1 pitkät alushousut, merinovillaa, mustat
Särmä TST L1 pitkät alushousut, merinovillaa
Särmä TST L1 pitkät alushousut, merinovillaa
44.99 EUR
Vaativaan toiminnalliseen käyttöön suunnitellut kevyet pitkät alushousut. Istuva leikkaus ja hyvin muotoiltu malli takaavat käyttömukavuuden kaikenlaisessa toiminnassa. Ja mikä parasta - merinovillasta tehtynä, parasta mitä voit ihoa vasten pukea.
SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l, Musta SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l, Alu SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l, Punainen SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l, Leaf Green
SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l
SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l
23.99 EUR
Nätti ja tilava puteli päivittäiseen käyttöön ja seikkailuun. Ei pitäisi kaivata kauheasti esittelyitä, joten hypätään suoraan ominaisuuksiin.
SIGG Traveller juomapullo, 0.6 l, Musta SIGG Traveller juomapullo, 0.6 l, Alu SIGG Traveller juomapullo, 0.6 l, Punainen SIGG Traveller juomapullo, 0.6 l, Leaf Green SIGG Traveller juomapullo, 0.6 l, Lucid Shade Touch
SIGG Traveller juomapullo, 0.6 l
SIGG Traveller juomapullo, 0.6 l
19.99 EUR
Nätti ja kätevän kokoinen puteli päivittäiseen käyttöön ja seikkailuun. Ei pitäisi kaivata kauheasti esittelyitä, joten hypätään suoraan ominaisuuksiin.
Särmä risukeitin, Regular Särmä risukeitin, Large
Särmä risukeitin
Särmä risukeitin
34.99 - 44.99 EUR
Suomessa valmistettu risukeitin! Uljas esine, joka on edullinen, kestävä, toimiva ja pakkautuu pieneen tilaan. Saatavilla kaksi kokoa: normaaleihin ja isompiin tulistelutarpeisiin. Mukana jämäkkä M05-kuvioitu kuljetuspussi.
Särmä talvileiri moraalimerkki
Särmä talvileiri moraalimerkki
4.99 EUR
Talviretkeily kaukana sivistyksestä on ihan parasta. Tässä merkki talvisesta metsämaisemasta, lumen peittämistä puista ja pakkasiltojen leirinuotioista nauttiville. Pistä hihaan ja haaveile revontulista.
Trangia kahvipannu, 25-keittimeen, 0.9L
Trangia kahvipannu, 25-keittimeen, 0.9L
15.99 EUR
Trangian isompaan keitinsarjaan (malli 25) suunniteltu kahvipannu. Trangia-keittimien kanssa toimivaksi suunniteltu, ja erinomaisesti muotoiltu pannu toimii myös loistavasti avotulella keittelyyn! Erinomaisen tehokas tapa keittää kahvit, teet tai vettä pussimuonaa varten.
DD Hammocks Tree Huggers riippumattoremmit
DD Hammocks Tree Huggers riippumattoremmit
9.99 EUR
Puunhalaaja on DD Hammocksin erinäppärä riippumattokiinnike, puun (tai vastaavaan fallistisen objektin) ympäri kiepautettava remmi johon riippumaton narut kiinnitetään. Puunhalaajat nimenomaisesti eivät vahingoita kasvustoa niin millään lailla ja ovat kaikenlisäksi solmuttomat, eli tosi nopeat ja helppokäyttöiset!
Trangia 25-1UL retkikeitin
Trangia 25-1UL retkikeitin
59.99 EUR
Trangian spriikeitin on vuosikymmenet ollut Se retkikeitin, varsinkin täällä meilläpäin maailmaa. Trangia ei ole mikään hirveän moderni vehje, mutta erittäin läpensä testattu ja toimivaksi todettu laitos, erinomainen keitinvalinta kaikenlaiseen luonnossa kokkailuun. Malli 25-1 on se vanha kunnon isompi malli, suosittelemme tätä mallia jos yhdellä keittimellä on tarkoitus kokkailla useammalle kuin yhdelle hengelle. Ultralight-alumiinia, kevyempi kuin vanhat paksut mallit.
Särmä TST L1 Coolmax T-paita, 3-Pack
Särmä TST L1 Coolmax T-paita, 3-Pack
88.99 EUR 98.97 EUR
Nyt olis astetta edullisempaan hintaan tarjolla 3-Pack Coolmax T-paitaa. Tekninen paita on tarkoitettu hikiseen menoon – kolmella paidalla pääsee jo aika pitkälle ennen kuin kalmainen tunne iskee, eikä tartte pesukonetta raahata mukana!
Fenix HM23 otsalamppu
Fenix HM23 otsalamppu
39.99 EUR
Fenix HM23 on kompakti ja kevyt otsalamppu, joka toimii yhdellä AA-paristolla (mukana). Kokonaisuus painaa vain 66 grammaa ja soveltuu juoksuun, eräilyyn ja muuhun ulkopuuhasteluun.
Särmä TST Kuivapussi, M05 metsäkuvio
Särmä TST Kuivapussi
Särmä TST Kuivapussi
24.99 - 44.99 EUR
Kevyt, rullasulkuinen vedenpitävä pakkauspussi. Perusfiksu varuste repun tai rinkan organisoimiseen ja tavaran suojaamiseen kosteudelta. Toimii myös repun ulkopuolelle kiinnitettynä. Saatavilla komeassa ja luonnollisesti NIR-yhteensopivassa M05 metsämaastokuviossa.
Carinthia SA M05 makuupussi, oliivinvihreä
Carinthia SA M05 makuupussi, oliivinvihreä
289.99 EUR
Suomen armeijan uusin makuupussimalli, uunituoretta tavaraa suoraan valmistajalta! Täydellinen paketti, sisältää itse pussin ja kompressiopussin lisäksi irroitettavan makuupussilakanan. Kipinäsuojattu jalkopää, oikea suomalainen innovaatio, tekee tästä erinomaisen avotulen tai kamiinan äärellä nukkumiseen. Käytännössä sama kuin Carinthian Defence 4, mutta kipinäsuojalla ja sisäpussilla, eli pienellä lisähinnalla saat reilusti lisäominaisuuksia, tämähän on ihan hullua!
Source ILPS juomarakko, UTA-adapterilla, 2-3L
Source ILPS juomarakko, UTA-adapterilla, 2-3L
49.99 EUR
Integrated Low Profile System - leveä ja matalaprofiilinen, yksinkertaisen nerokas rakkomalli, joka on suunniteltu erityisesti taisteluliiveissä ja suojaliiveissä kannettavaksi, sopii toki hyvin myös reppuihin.. Ihan normaalisti sotakäyttöön tarkoitettua laatukamaa, tähän voit luottaa kovimmassakin menossa! Hintaan kuuluu rahanarvoinen UTA-adapteri: tämän avulla rakon saa täytettyä helposti vaikka hanasta tai tavallisesta vesipullosta letkun kautta kaivamatta rakkoa ulos kantolaitteesta!
Loading...