Bushcraft

Bushcraft eli puskatemppuilu on kova juttu maailmalla, ja tarkoittaa kädentaitoja yhdistettynä luonnosta elämiseen. Tämä eräilymuoto (vähän myös elämäntapa) käytännössä sijoittuu enemmän leiritekemiseen pitkien matkojen taittamisen sijasta; mitä enemmän pystyt tekemään itse, sitä kovempi bushcrafteri olet. Käsin tekeminen kulkee käsi kädessä historian kanssa - aika usein bushcraftia harrastavat tyypit näyttävätkin menneiden aikoijen frontiersmen -hahmoilta yksinkertaisine luonnonmateriaaleista tehtyine vaatteineen ja villahuopavirityksineen. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Bushcraft eli puskatemppuilu on kova juttu maailmalla, ja tarkoittaa kädentaitoja yhdistettynä luonnosta elämiseen. Tämä eräilymuoto (vähän myös elämäntapa) käytännössä sijoittuu enemmän leiritekemiseen pitkien matkojen taittamisen sijasta; mitä enemmän pystyt tekemään itse, sitä kovempi bushcrafteri olet. Käsin tekeminen kulkee käsi kädessä historian kanssa - aika usein bushcraftia harrastavat tyypit näyttävätkin menneiden aikoijen frontiersmen -hahmoilta yksinkertaisine luonnonmateriaaleista tehtyine vaatteineen ja villahuopavirityksineen.

Kuin sattumalta, Varustelekan valikoimasta saa mitä parhaimpia bushcraft-touhuihin soveltuvia vermeitä ja työkaluja. Puskatemppuilu on tosi hauskaa ja kannustaa mielikuvituksellisuuteen. Bushcraftia on jo se, että osaat virittää laavusi eri tavoilla tai vuolla puulusikan. Jos ei muuta, se ylläpitää unohtunutta käsillä tekemisen kulttuuria.

Loading...