Retkeily ja vaellus

Talviretkeily

Miltä kuulostaisi hieman kirpeä ja raikas ilma, valoisa maisema ja parhaimmalta ikinä maistuva kuuma kahvi? Lähde talvella ulos! Pienen tarpomisen jälkeen pikkupakkasilla muutkin retkieväät kuuman juoman ohella maistuvat paljon paremmilta. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Miltä kuulostaisi hieman kirpeä ja raikas ilma, valoisa maisema ja parhaimmalta ikinä maistuva kuuma kahvi? Lähde talvella ulos! Pienen tarpomisen jälkeen pikkupakkasilla muutkin retkieväät kuuman juoman ohella maistuvat paljon paremmilta.

Pukeutumisessa sekä muussa varustautumisessa pääsee pienimmillään hyvinkin kohtuullisella varustuksella. Talviretkeilyvarusteet meiltä tarkoittaa hyvälaatuisia ja kestäviä kamppeita, joita ei muodikkaiden merkkien hinnat rasita. Talvinen päiväretki hyvissä olosuhteissa ylijäämävaatteet päällä on oikeastaan sen verran mukava yhdistelmä, että kurjuuden puute hävettää hieman meitäkin.

Vaatetusta kannattaa säädellä pakkasen ja liikkumisnopeuden mukaan. Erityismaininnan ansaitsee pitkävartiset kengät tai säärystimet, istuinalusta, villasukat ja kuuma kahvi. Jos jäät maastoon yöksi, katso myös talvileiriytymiselle omistamamme tuoteryhmä.

Loading...