Psst, haluatko ostaa käytetyn makuupussin?

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Uudet HYVÄT makuupussit maksavat paljon. Käytetyt armeijan makuupussit maksavat puolestaan tosi vähän ja ovat kyllä hyvä diili, mutta niissä kannattaa tiedostaa pari juttua. Käydäänpä näitä vähän läpi, mutta ensin selitetään pelikenttä, eli mitä voit odottaa meiltä ostetulta pussilta.

Pelikenttä

Tämä artikkeli koskee Varustelekan myymiä käytettyjä armeijamakuupusseja ja sitä miten ne vertautuvat uusiin siviilipusseihin. Kun ostat meiltä käytetyn makuupussin, saat ehjän, käyttökelpoisen pussin. Jos myymässämme käytetyssä makuupussissa on jotain huomionarvoista, siitä kerrotaan kyllä erikseen viimeistään tuote-esittelytekstin lopussa. Usein nämä ovat pestyjä ennen kuin ne meille saapuvat, emmekä toistaiseksi ole löytäneet sisältä vanhoja banaaneita tai muita homekuningaskuntia perustaneita vintage-hedelmiä.

Tämä pätee vain Varustelekaan, muiden kauppojen tai myyjien tuotteista emme voi mennä takuuseen.

Käytetty makuupussi

Kaikista huomionarvoisin asia käytetyssä pussissa on se, ettei käyttöhistoriaa ja pesukertoja tiedetä. Jokainen pesu heikentää pussin lämpöominaisuuksia, eikä voi tietää minkälaisissa puristekuutioissa säkkejä on varastoitu. Pääsääntöisesti kauppaamaamme pussit ovat kuitenkin aika siistin oloisia ja jos seassa on huonoja, ne setvitään pois.

Isoissa maissa on nykyään hyvinkin mahdollista, että palvelukseen astuessaan sotilaalle jaetaan ihan pränikkä makuupussi, ja palveluksen lopuksi pussi palautetaan varastoon, pestään kerran ja pistetään myyntiin, ja tämä onkin sitten sen pussin käyttöhistoria. Ei paha.

Kuinka armeijapussi vertautuu uuteen siviilipussiin?

Armeijamakuupusseja parjataan usein koosta ja painosta verrattuna niiden lämpöarvoihin. Tavallaanhan tämä onkin totta, kun niitä verrataan uusimpaan teknologiaan siviilimailmassa. Ennen kuin ryntäät ostamaan kalleimman ja parhaimman makuupussin, pysähdy vielä hetkeksi funtsaamaan josko armeijaylijäämän karu katku olisikin sinun juttusi.

Huonot puolet

  • Armeijadesign-makuupusseja valmistetaan usein pitkään ennen kuin mallia päivitetään. Tämä todellakin tekee siitä verrattain vanhentunutta kun teknologia edistyy, käytännössä siis se koetaan painavammaksi ja isommaksi kun vuodet kuluvat.
  • Käytettyjen makuupussien käyttö- ja pesuhistoria ei ole tiedossa. Jos yhtään lämmittää, me emme ole kuitenkaan kuulleet etteivät ne olisi toimineet asiaankuuluvalla tavalla. Nyrkkisääntönä käytetty pussi ei ehkä ole enää niin lämmin kuin uutena.

Hyvät puolet

  • Aivan lyömätön hinta-laatusuhde! Nämä säkit ovat laadukkaita ja aikoinaan maksaneet pitkän pennin valmistaa.
  • Luotettavuus - yksinkertainen, varusmiehen kestävä design takaa verrattoman pitkän käyttöiän ja toimivuuden. Osa painosta tulee kestävistä materiaaleista.
  • Halpa hinta tuo mukanaan ylimääräisen hyödyn: kipinän tekemä reikä ei tunnu viidenkympin hintaisessa pussissa yhtään niin pahalta kuin kolmensadan euron pussissa.

Jos haluat suhteellisen halvalla taatusti hyvän UUDEN makuupussin, osta Carinthia Defence 4 ja tulet olemaan tosi tyytyväinen.

Mitä nyt!

Jos uskot, että pystyt elämään armeijapussien verrannollisen bulkin kanssa, kannattaa ylijäämävaihtoehtoon todellakin tarttua. Armeijaylijäämäpussit ovat myydyimpiä tuotteitamme, eikä suotta: ne vaan toimivat ja toimivat, kerrasta toiseen. Etenkin jos tarkoitus ei ole tosissaan viilata grammoja, olet varmasti onnellinen inttipussin kanssa.

Mies makaa katoksen alla metsässä puoliksi makuupussissa ja sylttää keppiä risukeittimeen.

Tämä herra on ihan tyytyväinen käytettyyn makuupussiinsa.

Lue myös

Artikkelin tuotteita

US MSS Patrol Bag makuupussi, oliivinvihreä, ylijäämä US IMSS Patrol Bag makuupussi, harmaa, ylijäämä
US MSS / IMSS Patrol Bag makuupussi, ylijäämä
US MSS / IMSS Patrol Bag makuupussi, ylijäämä
49.99 EUR
Jenkkiarmeijan modulaarisen makuupussijärjestelmän kevyempi pussi. Toimii joko yksinään kesäpussina, tai toisen makuupussin päälle vedettynä tekee mistä tahansa makuupussista tosi paljon lämpimämmän.
US MSS makuupussijärjestelmä, 4-osainen, ylijäämä
US MSS makuupussijärjestelmä, 4-osainen, ylijäämä
179.99 EUR
Aitoa kamaa yksissä kansissa - jenkkiarmeijan modernihko makuupussimalli koko settinä. Tästä kaksi hyvää makuupussia sekä Gore-Tex -päällinen. Pussit päällekkäin laitettuna tulee yksi tosi paksu pussi, jolla pärjää hyvinkin kylmässä.
Brittiläinen viidakkomakuupussi, ylijäämä
Brittiläinen viidakkomakuupussi, ylijäämä
29.99 EUR
Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva kesämakuupussi, joka avautuu myös peitoksi. Sotilaskäyttöön tehtyä laatutavaraa. Toimii myös samaan tapaan kuin jenkki-Woobie!
US IMSS Intermediate Bag makuupussi, harmaa, ylijäämä
US MSS / IMSS Intermediate Bag makuupussi, ylijäämä
US MSS / IMSS Intermediate Bag makuupussi, ylijäämä
60.00 EUR
Maailmanpoliisin mukavuusarmeijan tämän hetkisen makuupussijärjestelmän raskaampi pussi. Tässä olis semmonen hyvä yleispussi Suomen kylmiin öihin kolmelle vuodenajalle! Jos ihan paukkupakkanen yllättää, tähän saa kiinnitettyä ohuemman Patrol Bagin päällipussiksi, jolloin puhutaan tosi lämpimästä kokoonpanosta.
Brittiläinen modulaarinen Defence 4 makuupussi, ylijäämä
Brittiläinen modulaarinen "Defence 4" makuupussi, ylijäämä
59.99 EUR
Toisin kuin kaikki muut maat, eivät britit taipuneet diiliin Carinthia-nimisen teutonipaholaisen kanssa. Sen sijaan Carinthian hyväksihavaitusta Defence 4 -mallista tehtiin paikallinen versio, eli tässä on nyt kaupan ylpeätä englantilaista näkemystä.
Tsekkiläinen kesämakuupussi, ylijäämä
Tsekkiläinen kesämakuupussi, ylijäämä
32.99 EUR
Liian usein ylijäämämakuupussit ovat painavia, kylmiä, ja haisevat kuin joku olisi kuollut niiden sisälle. Mitenköhän sellainen voi edes päästä tapahtumaan? No, nämä tsekkipussit ovat sitten ihan eri maata ja oikeasti varteenotettava vaihtoehto uudelle makuupussille. Katsotaanpa, mistä on kyse!
Loading...