Sopivan makuupussin valintaan pätee sama kuin vaatteisiin: älä osta liian isoa tai liian pientä. Pelivaraa on toki enemmän, siksi makuupusseja on yleensä vain paria eri kokoa. Täältä löytyy vertailu myymiemme pussien koosta suhteessa toisiinsa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Sopivan makuupussin valintaan pätee sama kuin vaatteisiin: älä osta liian isoa tai liian pientä. Pelivaraa on toki enemmän, siksi makuupusseja on yleensä vain paria eri kokoa. Täältä löytyy vertailu myymiemme pussien koosta suhteessa toisiinsa.

Psst, haluatko ostaa käytetyn pussin?

Käytetyt makuupussit ovat erinomainen keskustelunaihe juhlissa. Esimerkiksi armeijamakuupusseja parjataan usein koosta ja painosta verrattuna niiden lämpöarvoihin. Tavallaanhan tämä onkin totta, kun niitä verrataan uusimpaan teknologiaan siviilimailmassa. Ennen kuin ryntäät ostamaan kalleimman ja parhaimman makuupussin, pysähdy vielä hetkeksi funtsaamaan josko armeijaylijäämän karu katku olisikin sinun juttusi.

Käytetyn pussin huonot puolet

  • Armeijadesign-makuupusseja valmistetaan usein pitkään ennen kuin mallia päivitetään. Tämä todellakin tekee siitä verrattain vanhentunutta kun teknologia edistyy, käytännössä siis se koetaan painavammaksi ja isommaksi kun vuodet kuluvat.
  • Käytettyjen makuupussien käyttö- ja pesuhistoria ei ole tiedossa. Jos yhtään lämmittää, me emme ole kuitenkaan kuulleet etteivät ne olisi toimineet asiaankuuluvalla tavalla. Nyrkkisääntönä käytetty pussi ei ehkä ole enää niin lämmin kuin uutena.

Käytetyn pussin hyvät puolet

  • Aivan lyömätön hinta-laatusuhde! Nämä säkit ovat laadukkaita ja aikoinaan maksaneet pitkän pennin valmistaa.
  • Luotettavuus - yksinkertainen, varusmiehen kestävä design takaa verrattoman pitkän käyttöiän ja toimivuuden.
  • Halpa hinta tuo mukanaan ylimääräisen hyödyn: kipinän tekemä reikä ei tunnu viidenkympin hintaisessa pussissa yhtään niin pahalta kuin kolmensadan euron pussissa.

Mitä nyt!

Jos uskot, että pystyt elämään armeijapussien verrannollisen bulkin kanssa, kannattaa ylijäämävaihtoehtoon todellakin tarttua. Armeijaylijäämäpussit ovat myydyimpiä tuotteitamme, eikä suotta: ne vaan toimivat ja toimivat, kerrasta toiseen. Etenkin jos tarkoitus ei ole tosissaan viilata grammoja (mikä sinänsä on esim. vuorikiipeillessä ihan järkevää!), olet varmasti onnellinen inttipussin kanssa.

Loading...