Makuupussi on ystäväsi, sillä se pitää sut mukavan lämpimänä öisin ja karuissa oloissa myös hengissä. Makuupussin valintaan pätee sama kuin vaatteisiin: älä osta liian isoa tai liian pientä. Katso täältä meidän vinkit makuupussin koon valintaan. Lisäksi kannattaa miettiä käyttöolosuhteita. Jos et telttaile kylmimmällä kelillä, niin kolmen vuodenajan makuupussi on monipuolisin vaihtoehto. Siitä saa talvikäyttöisen, kun käyttää sitä päällekkäin kesämakuupussin kanssa. Jos viihdyt parhaiten talvisessa tunturissa, niin saattaa olla hyvä hankkia myös kunnon talvimakuupussi. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Makuupussi on ystäväsi, sillä se pitää sut mukavan lämpimänä öisin ja karuissa oloissa myös hengissä. Makuupussin valintaan pätee sama kuin vaatteisiin: älä osta liian isoa tai liian pientä. Katso täältä meidän vinkit makuupussin koon valintaan. Lisäksi kannattaa miettiä käyttöolosuhteita. Jos et telttaile kylmimmällä kelillä, niin kolmen vuodenajan makuupussi on monipuolisin vaihtoehto. Siitä saa talvikäyttöisen, kun käyttää sitä päällekkäin kesämakuupussin kanssa. Jos viihdyt parhaiten talvisessa tunturissa, niin saattaa olla hyvä hankkia myös kunnon talvimakuupussi.

Ostaisitko tältä firmalta käytetyn makuupussin?

Ennen kuin ryntäät ostamaan markkinoiden kalleimman pussin, pysähdy hetkeksi miettimään, josko armeijaylijäämä olisikin sinun juttusi. Inttipussin kokoa ja painoa suhteessa lämpöarvoihin parjataan usein. Ja eihän ne pärjää siviilimaailman uusimmalle teknologialle, mutta vastaavasti niiden hintakin on reilusti edullisempi. Ylijäämäpussit ovat myydyimpiä tuotteitamme, eikä suotta, sillä nehän toimii ja kestää. Jos tarkoitus ei ole tosissaan viilata grammoja (mille on paikkansa esimerkiksi vuorikiipeilyssä), olet varmasti onnellinen intin makuupussin kanssa.

Käytetyn makuupussin huonot puolet

  • Armeijamakuupusseja valmistetaan usein pitkään ennen mallin päivittämistä. Eli käytännössä ne ovat siis isompia ja painavampia kuin markkinoiden kehittynein kärki.
  • Käytettyjen makuupussien käyttö- ja pesuhistoria ei ole tiedossa. Jos yhtään lämmittää, me ei olla kuitenkaan kuultu, ettei ne olisi toimineet asiaankuuluvalla tavalla.
  • Käytetty pussi ei ehkä ole enää niin lämmin kuin uutena.

Käytetyn makuupussin hyvät puolet

  • Lyömätön hinta-laatusuhde! Nämä säkit ovat laadukkaita ja aikoinaan maksaneet pitkän pennin valmistaa.
  • Yksinkertainen, varusmiehen kestävä design takaa verrattoman pitkän käyttöiän ja toimivuuden.
  • Halpa hinta tuo mukanaan ylimääräisen hyödyn: kipinän polttama reikä ei tunnu viidenkympin pussissa yhtään niin pahalta kuin kolmensadan euron pussissa.

Uudet armeijan makuupussit

Meillä on toki myös uusia makuupusseja, jos ajatus käytetystä ei miellytä. Vieläpä varsin mainiolla hinta-laatusuhteella.

Makuupussitarvikkeet

Pelkällä pussilla ei vielä yleensä pötki kovin pitkälle, vaan tarvitaan myös hyvä makuualusta. Sen lisäksi kannatta tsekata meidän makuupussitarvikkeet. Jos rymyät kaukana peseytymismahdollisuuksista, ja yön aikana pussiin pinttyvä klähmä valvotuttaa, hanki makuupussin sisäpussi. Se on helppo pestä ja makuupusi säilyy raikkaana. Ja jos haluat uinahtaa paljaalle tantereelle, niin vedenpitävä gore-tex päällinen voisi olla kova sana.
Loading...