Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on perustaito, jota tarvitsee arjessa esimerkiksi työpaikalla, mutta myös maastossa. Tässä kategoriassa olisi vähän kaikenlaista henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvää tavaraa Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Henkilökohtainen hygienia arjessa ja eräillessä

Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on perustaito, jota tarvitsee arjessa esimerkiksi työpaikalla, mutta myös maastossa. Tässä kategoriassa olisi vähän kaikenlaista henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvää tavaraa

Omasta hygieniasta huolehtiminen on tärkeää oman ja muiden terveyden kannalta. Siisteys ja puhtaus tappaa tehokkaasti tautien leviämistä ja jopa edistää fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Henkilökohtaiseen hygieniaan liittyviä tuotteita voit löytää ylijäämäisenä tai uutena. Tuotteita on laidasta laitaan, viiksivahasta, kampoihin ja “kumisiin huppuihin”. Ainiin! Ei tarvitse pelätä, koska ne ylijäämäisenä myydyt hygieniatuotteet on yleensä ihan käyttämättömiä, koska emme halua myydä mitään likaista etenkin kun kyse on hygieniasta.

Yleisesti henkilökohtaisen hygienian hoito on perinteisin keinoin suhteellisen helppoa, kun muistaa peseytyä itse ja vaihtaa kalsareita ja sukkia aina silloin tällöin. Kannattaa kuitenkin muistaa henkilökohtainen hygienia myös maastossa ollessa. Vaikka silloin ei olisikaan pääsyä kaikkiin mukavuuksiin kuten pesukoneisiin ja lämpimiin suihkuihin niin jo puhtaiden ja kuivien vaatteiden vaihtaminen sekä astioiden ja käsien peseminen tekee ihmeitä.

Kaikenlaisia leiriytymisvarusteita

Käy toki katsastamassa meidän kaikki leiriytymisvarusteet.Täältä löytyisi kaikkea majoitukseen, peseytymiseen, ruokailuun ja muuhun liittyvää tarviketta. Varmasti jotakin elintärkeää jokaiselle eräilijälle.

Loading...