Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on perustaito, jota tarvitsee arjessa esimerkiksi työpaikalla. Tässä kategoriassa olisi vähän kaikenlaista hygieniaan ja peseytymiseen liittyvää tavaraa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Henkilökohtainen hygienia

Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on perustaito, jota tarvitsee arjessa esimerkiksi työpaikalla. Tässä kategoriassa olisi vähän kaikenlaista hygieniaan ja peseytymiseen liittyvää tavaraa.

Valikoimassa on hygieniapusseja, pyyhkeitä ja muuta kampetta. Hygienia tuotteita löytyy armeijaylijäämänä ja uutena tuotantona. Ainiin! Jos me myydään ylijäämäisiä hygieniatuotteita, niin ne ovat useimmiten käyttämättömiä tai vähintäänkin todella hyvin pestyjä. Eli emme myy mitään sotilashienhajuisia hikirättejä.

Arjessa henkilökohtaisen hygienian opetus ei ole tarpeen, mutta maastossa ja esimerkiksi vaelluksella on mahdollisuus, että siitä saatetaan hieman karsia. Myös eräillessä yksi tärkeimpiä ennaltaehkäiseviä tapoja estää esimerkiksi ruokamyrkyksiä tai muiden tautien leviämistä on, tattada-daa, käsien pesu. Ota siis saippuaa mukaan hygienialaukkuusi ja pese käsiäsi säännöllisesti etenkin ruokailun yhteydessä. Tautien leviämistä voi estää myöskin pitämällä huolen käytettävien astioiden puhtaudesta.

Ruokailun lisäksi eräillessä henkilökohtaisen hygienian huolehtiminen tarkoittaa myös peseytymistä sekä kuivien ja lämpimien vaatteiden vaihtoa päivittäin. Kaikki eräilijät tuskin hyppii ilosta kun pääsee jopa jääkylmään vesistöön peseytymään, varsinkin kun pitäisi vielä hiukset pestä. Vaiva kumminkin palkitaan voittamattoman raikkaalla ololla, kokeile vaikka.

Muita leiriytymisvarusteita

Käy toki katsastamassa meidän kaikki leiriytymisvarusteet. Täältä löytyisi kaikkea majoitukseen, peseytymiseen, ruokailuun ja muuhun liittyvää tarviketta. Varmasti jotakin elintärkeää jokaiselle eräilijälle.

Loading...