Juomapullo on perustarvike kenelle tahansa. Yksinkertaisimmillaan se voi olla vaikka limupullo, mutta on ehkä parempi vaan lunastaa se 20 senttiä ja hommata kestävä, kiinteällä korkilla varustettu malli. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Juomapullo on perustarvike kenelle tahansa. Yksinkertaisimmillaan se voi olla vaikka limupullo, mutta on ehkä parempi vaan lunastaa se 20 senttiä ja hommata kestävä, kiinteällä korkilla varustettu malli.

Muovinen vai metallinen?

Muovinen pullo

Tavallinen muovipullo on ihan kätevä peli: halpa, ei paljoa paina ja tosi pitkäikäinen. Sen ainoa heikkous on oikeastaan olematon tulenkesto. Jos siis käy niin hassusti, että vesi jäätyy, kannattaa olla varovainen sen sulattelussa. Muovipulloon ei myöskään tule kaataa tosi kuumia juomia.

Alumiinipullo

Alumiiniset kenttäpullot olivat perustavaraa ennen muovien yleistymistä, ja nyt on vähän niinkuin palanneet takaisin. Ne ovat helppoja ja pitävät veden raikkaana. Vaikka alumiinista tehtyä pulloa voi lämmittää nuotiollakin, ei sitä kannata ihan tuleen heittää.

Joskus alumiinipullot saivat pahaa mainetta kun porukka pelkäsi siitä irtoavan aineksen aiheuttavan Alzheimerin tautia. Irtoalumiini ei voi olla kenellekään hyväksi, mutta ellei pulloa käytä väärin, ei sitä irtoakaan.

Rosteripullo

Kallein vaihtoehto kenttäpulloksi, mutta oikein tehtynä myös mahdollisesti paras - sitä voi kärtsätä nuotiolla, veteen ei tule muovin makua ja onpahan kestäväkin. Näitä saa Varustelekasta hyvin satunnaisesti. Nippelitietona Suomen armeija teki aikoinaan rosterisen kenttäpullon, joka varmasti maksoi omaisuuden valmistaa.

Loading...