Laavut ja telttakankaat

Jos tykkäät kevyemmästä rinkasta, etkä pidä ympäröivää luontoa pelottavana mörkönä, niin laavukangas vois olla sun juttu. Niitä saa meiltä uutena ja ylijäämänä, ja molemmissa on puolensa. Mikäli nukut kuiteskin mieluummin teltassa, niin älä silti vielä klikkaa sivua kiinni. Tarppi toimii myös mainiona keittokatoksena ja olohuoneena kurjalla ilmalla. Kun taivas putoaa niskaan viidettä päivää putkeen, niin on kiva, kun ei tartte kökkiä koko ajan teltassa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Jos tykkäät kevyemmästä rinkasta, etkä pidä ympäröivää luontoa pelottavana mörkönä, niin laavukangas vois olla sun juttu. Niitä saa meiltä uutena ja ylijäämänä, ja molemmissa on puolensa. Mikäli nukut kuiteskin mieluummin teltassa, niin älä silti vielä klikkaa sivua kiinni. Tarppi toimii myös mainiona keittokatoksena ja olohuoneena kurjalla ilmalla. Kun taivas putoaa niskaan viidettä päivää putkeen, niin on kiva, kun ei tartte kökkiä koko ajan teltassa.

Modernit tarpit

Moderni laavukangas on kevyt ja pakkautuu pieneen tilaan. Se kuivaa helposti ja on näppärä pystyttää. Niitä saa myös aika monessa koossa. Erinomainen valinta grammanviilaajalle. Tarpin voi nykäistä pystyyn hyvin monella tavalla. Kliksuttele tuotteiden kuvia, niin saat vinkkejä erilaisiin majoitetyyleihin. Perusperiaatteena se, että kamat ja yöpyjät pysyy mahdollisimman kuivina.

Laavunkankaat, ylijäämä

Pahanhajuista, painavaa, rumaa, mutta ah niin ihanaa. Armeijan telttakangas yhdistää teltan ja modernin laavukankaan huonot puolet, mutta vie sut jännälle aikamatkalle. Kaukopartiossa värjöteltiin aikanaan telttakankaiden alla, ja niitä käytti myös entisajan eränkävijät. Nykyarmeijoissa on toki näitä lärpäkkeitä myös modernimmissa materiaaleissa, mutta onneksi löytää välillä vielä vanhaa kunnon tavaraa. Vedä sarkanuttu niskaan, satulareppu selkään ja suksi korpeen. Sammalvuoteella uinailet makeasti kuunnellen erämaan laulua.

Muista myös majoitetarvikkeet

Useimmiten tän osaston tuotteissa myydään just sitä, mitä ilmoituksessa sanotaan, eli sitä kangasta. Sillä ei yksistään kovin nättiä majoitetta pystytä; korkeintaan kääriytyy muumioksi mutalammikkoon. Joten kantsii miettiä, millaisia oheistarvikkeita tarppien kanssa haluaa käyttää.

Paracord on jämäkkää yleisnarua, jota ei koskaan ole liikaa. Se kestää kyllä tämän maan puuskat ja puhurit. Pieni karabiinihaka on myös aika näppärä vekotin laavun pystytyksessä. Kiilojen tarve riippuu sit siitä, miten ja missä haluaa leiriytyä. Jos on lupa pätkiä alueella puita, niin kiilan veistää helposti vaikka meidän Skramalla. Jos puustoon ei saa koskea, niin kannattaa tehdä kiilat etukäteen tai sitten ostaa valmiina.

Loading...