Nykypäivänä on monenlaista makuupussia ja muuta härpätintä, mikä on aika kiva juttu. Mutta silloin kun vielä hiihdettiin joka paikkaan kesät talvet, pärjättiin telttakankaalla, syötiin pettua ja kääriydyttiin huopaan. Ja niin tekevät kovat tyypit vieläkin. Hanki sinäkin kunnollinen armeijan ylijäämähuopa ja ota esi-isistä mallia. Kyllä sille toki käyttöä on myös meille vähemmän koville tyypeille. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Nykypäivänä on monenlaista makuupussia ja muuta härpätintä, mikä on aika kiva juttu. Mutta silloin kun vielä hiihdettiin joka paikkaan kesät talvet, pärjättiin telttakankaalla, syötiin pettua ja kääriydyttiin huopaan. Ja niin tekevät kovat tyypit vieläkin. Hanki sinäkin kunnollinen armeijan ylijäämähuopa ja ota esi-isistä mallia. Kyllä sille toki käyttöä on myös meille vähemmän koville tyypeille.

Villahuopa taipuu moneen

Kunnon huopa on tekstiilimaailman kameleontti: se mukautuu ihan kaikkeen. Painava, vie helvetisti tilaa, eikä lämmitä läheskään niin hyvin kuin makuupussi. Siksi se on ihan mahtava kampe perinne-eräilyyn. kunhan otat riittävän paksun tai pari ohuempaa. Samalla tavoin paleli ne esi-isätkin, perkele! Talvella tosin on pakko olla se rakovalkea, muuten tulee kuolo. Jos kunnon tulia ei saa virittää eikä havuja katkoa patjaksi, pysy pakkasella suosiolla makuupussissa ja makuualustassa.

Ellei kaukopartion tai A.E. Järvisen elävöitys iske, niin nää jokaiseen sisustukseen sopivat huovat on kivoja ihan kotisohvallakin.Koira tai kissa kainaloon, Scho-Ka Kola -purkki auki ja koti-ilta lämpimän huovan parissa voi olla ihan leppoisaa. Tästä saa kivan peiton myös koirille.

Vai tykkäätkö askarrella kaikenlaista? Tämmöisestä huovasta tekee vaikka mitä. Kivat kassit, rouhean paidan tai paleodieettiin sointuvat tangat. Ei tule takuulla toista samanlaista viritystä vastaan. Ellet osta koko läjää ja pistä tehdasta pystyyn. Sillä tavalla kansantalous pelastuu ja luonto kiittää. Näiden matskut on sitä mitä ne on. Osassa on reippaasti villaa ja osassa vähemmän. Tuotekuvauksesta se selviää niin hyvin kuin me tiedetään.

Pussilakanaa camona kiitos

Onko mitään hienompaa kuin sujahtaa peiton alle kauneusunille? No se, että siinä peitossa on lumicamo-pussilakana!! Jos vihollisen drone surraa ikkunasta sisään, niin pysyt paremmin kätköissä. Ja onhan tää kuosi nyt vaan pirun tyylikäs. Mukana tulee sävyyn sointuva tyynyliina. Näitä on, kunnes niitä ei enää ole.

Loading...