Neljän seinän sisällä olet paremmin suojassa säältä ja sittisontiaisilta kuin laavukankaan alla. Haittapuolena joudut sitten ronttaamaan painavampaa nyssäkkää. Jos haluat nauttia luonnosta täysin siemauksin myös nukkuessasi, valitse laavukangas. Jos taas kaipaat enemmän mukavuutta, eikä lisäpaino haittaa, teltta vois olla sulle parempi. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Neljän seinän sisällä olet paremmin suojassa säältä ja sittisontiaisilta kuin laavukankaan alla. Haittapuolena joudut sitten ronttaamaan painavampaa nyssäkkää. Jos haluat nauttia luonnosta täysin siemauksin myös nukkuessasi, valitse laavukangas. Jos taas kaipaat enemmän mukavuutta, eikä lisäpaino haittaa, teltta vois olla sulle parempi.

Telttaa hankkiessa kantsii miettiä, minkälaisissa olosuhteissa telttailee ja missä seurassa. Yksin vaeltavan ei kannata raahata matkassa puolijoukkuetelttaa, ja isommalla porukalla tulee liian pienessä tunneliteltassa aika intiimi tunnelma. Kanoottiretkellä tai lasten kanssa takapihalla telttaillessa paino ei ole niin justiinsa, mutta rankka soolovaellus tunturissa asettaa sit ihan erilaiset rajoitukset. Jos hinta on kynnyskysymys, niin armeijan ylijäämä on yleeensä siihen paras vastaus.

Savotta Hawu

Hawu on Kunnon Hyvä™ suomalainen teltta, voisi jopa innovaatioksi haukkua. Vähän kuin intin vanha Sissiteltta, mutta oikeasti nykyaikaa. Perinteisiin sotilastelttoihin verrattuna helpompi kuljettaa, nopeampi pystyttää ja monipuolisempi käyttää. Yksin tätä ei kannata retuuttaa mukana, mutta nää saa pilkottua osiin, joten porukalla kulkee jo paremmin. Aika kiva tukikohta esmes pitemmällä metsästysreissulla.

Armeijan ylijäämäteltat

Meille tulee aina aika ajoin myyntiin käytettyjä armeijatelttoja. Nää ei ole teknisen grammanviilaajan ykkösvalintoja, mutta hinta-laatusuhde on kyllä hyvä. Jos kaipaat edullista majoitetta, jonka ei tartte olla telttahifistelijän märkä uni, niin nää on varteenotettavia vaihtoehtoja.

Muut teltat

Myydään me toki muitakin telttoja, monesti aika kivaan hintaan. Välillä on myös telttasaunaa, koska tarviihan sitä nyt saunaan päästä. Erämaassakin.

Lisävarusteet

Telttailuvarusteita hankkiessa kannattaa pohtia aika tarkkaan, mitä siellä puskassa haluaa tehdä. Jos et aio koskaan valloittaa Himalajaa, niin ei kannata hamstrata kaikkein extremeimpiä vehkeitä. Teltan mukana tulee yleensä kaikki majoitteessa tarvittavat kiilat, kepit ja narut. Ja jos jotain ei tule, niin se mainitaan kyllä tuotekuvauksessa. Jos jotain katoaa, tai haluat varautua siihen, että jotain kumminkin hukkuu, niin vilkaise meidän majoitetarvikkeita. Siellä on kiilaa, karabiineriä ja jos jonkinlaista muuta tarpeellista.

Loading...