Neljän seinän sisällä olet paremmin suojassa säältä ja sittisontiaisilta kuin laavukankaan alla. Haittapuolena joudut sitten ronttaamaan painavampaa nyssäkkää. Jos haluat nauttia luonnosta täysin siemauksin myös nukkuessasi, valitse laavukangas. Jos taas kaipaat enemmän mukavuutta, eikä lisäpaino haittaa, teltta vois olla sulle parempi. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Neljän seinän sisällä olet paremmin suojassa säältä ja sittisontiaisilta kuin laavukankaan alla. Haittapuolena joudut sitten ronttaamaan painavampaa nyssäkkää. Jos haluat nauttia luonnosta täysin siemauksin myös nukkuessasi, valitse laavukangas. Jos taas kaipaat enemmän mukavuutta, eikä lisäpaino haittaa, teltta vois olla sulle parempi.

Telttaa hankkiessa kantsii miettiä, minkälaisissa olosuhteissa telttailee ja missä seurassa. Yksin vaeltavan ei kannata raahata matkassa puolijoukkuetelttaa, ja isommalla porukalla tulee liian pienessä tunneliteltassa aika intiimi tunnelma. Kanoottiretkellä tai lasten kanssa takapihalla telttaillessa paino ei ole niin justiinsa, mutta rankka soolovaellus tunturissa asettaa sit ihan erilaiset rajoitukset. Jos hinta on kynnyskysymys, niin armeijan ylijäämä on yleeensä siihen paras vastaus.

Lisävarusteet

Telttailuvarusteita hankkiessa kannattaa pohtia aika tarkkaan, mitä siellä puskassa haluaa tehdä. Jos et aio koskaan telttailla Himalajalla, niin ei kannata hamstrata kaikkein extremeimpiä vehkeitä. Teltan mukana tulee yleensä kaikki majoitteessa tarvittavat kiilat, kepit ja narut. Ja jos jotain ei tule, niin se mainitaan kyllä tuotekuvauksessa. Jos jotain katoaa, tai haluat varautua siihen, että jotain kumminkin hukkuu, niin vilkaise meidän majoitetarvikkeita. Siellä on kiilaa, karabiineriä ja jos jonkinlaista muuta tarpeellista.

Loading...