Tästä tuoteryhmästä löydät meidän kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet, retkipyyhkeet sekä muut rievut ja rätit. Koska ollaan vieläkin armeijatavaran erikoisliike, niin pyyhkeet ja liinat ovat myös vähintäänkin armeija tai retkeilyhenkisiä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Pyyhkeet ja liinat kotiin ja retkeilyyn

Tästä tuoteryhmästä löydät meidän kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet, retkipyyhkeet sekä muut rievut ja rätit. Koska ollaan vieläkin armeijatavaran erikoisliike, niin pyyhkeet ja liinat ovat myös vähintäänkin armeija tai retkeilyhenkisiä.

Pyyhe on vaelluksella tai muuten maastossa pidempään liikkuville ehdoton tarvike henkilökohtaisen hygienian ja ihan yleisen mukavuuden kannalta. Maastossa ryvetyn päivän jälkeen on virkistävää ja terveellistä peseytyä päivän hiestä ja silloin on esimerkiksi tiiviisti pakattava retkipyyhe paikallaan.

Meidän valikoimasta löytyy jopa pyyhkeitä ylijäämänä, mutta totta kai ihan uutenakin. Ylijäämäiset pyyhkeet eivät siis ole mitään reikiintyneitä hikirättejä, vaan ihan uudenveroista tai käyttämätöntä kamaa. Ylijäämä tulee armeijasta ja armeijan kama on yleensä kompaktia maastokäyttöön. Toki valikoimassa on uutenakin esimerkiksi Mil-Tecin mikrokuitupyyhe. Eihän retkipyyhe iso ole yleensä kooltaan, mutta löytyy siitä kangasta isommankin ihmisen kuivaamiseksi.

Varustelekan Särmä

No eihän niitä pyyhkeitäkään löydä ilman Särmä tuotteita. Tuotiin tähän maailmaan M05 lumikuviolla höystetty kylpypyyhe ja käsipyyhe. Nämä on valmistettu puuvillasta ja on pehmeää kuin vauvan pylly. Kylpypyyhe on ihan “normaalinkokoinen” pyyhe kotiin ja käsipyyhkeet tulee kahden kappaleen paketissa. Yksi isännälle ja yksi emännälle ja vieraille vanhat käsipyyhkeet.

Loading...