Kenttäsänky on monikäyttöinen kapistus. Edullinen, pakkautuu pieneen tilaan ja toimii niin reissuilla kuin kotonakin. Kuuleman mukaan marsalkka Mannerheimkin osasi arvostaa kenttäsänkyä vielä vanhoilla päivillään. Marskin kodissa Kaivopuistossa on yksinkertaisesti sisustettu makuuhuone askeettisella kenttävuoteella. Hänen kerrotaan sanoneen, että kun on niin kaunis merinäköala, niin muuta ylellisyyttä ei makuuhuoneessa tarvita. Eipä silti, kyllä telttasängyllä kelpaa pötköttää ilman merinäköalaakin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Kenttäsänky on monikäyttöinen kapistus. Edullinen, pakkautuu pieneen tilaan ja toimii niin reissuilla kuin kotonakin. Kuuleman mukaan marsalkka Mannerheimkin osasi arvostaa kenttäsänkyä vielä vanhoilla päivillään. Marskin kodissa Kaivopuistossa on yksinkertaisesti sisustettu makuuhuone askeettisella kenttävuoteella. Hänen kerrotaan sanoneen, että kun on niin kaunis merinäköala, niin muuta ylellisyyttä ei makuuhuoneessa tarvita. Eipä silti, kyllä telttasängyllä kelpaa pötköttää ilman merinäköalaakin.

Telttavuode reissussa

Reppureissailuun kenttäsänkyä ei voi kyllä suositella. Sen verran painava ja epäkäytännöllinen pötkylä on, ettei sitä erämaassa huvikseen kanniskele pirukaan. Mutta se sopii mainiosti auton kanssa retkeilyyn. Mahtuu pieneenkin kotteroon ja toimii hyvin puolijoukkueteltassa tai muussa korkeammassa teltassa, kun et halua tehdä lähempää tuttavuutta vihamielisen luonnon kanssa. Ja kun menet kylään omalaatuisen enosi luo, vie oma peti mukana. Ei sitä tiedä, mitä siellä pölypunkkien seassa vipeltää.

Telttavuode kotona

Kenttävuode toimii mainiona vierassänkynä. Niin ylellinen se ei ole, että anoppi viihtyisi teillä turhan pitkään. Kun vieras on lähtenyt, sängyn voi pakata kokoon ja nakata kaappiin.

Jos olet hankkinut kiinteistövälittäjän hehkuttaman “kompaktin mutta kodikkaan tilaihmeen”, telttasänky toimii pääasiallisena petinäkin. Sen saa kätevästi tieltä, kun haluaa arvokkaat neliöt päiväkäyttöön. Öisin on hyvä haaveilla siitä merinäköalasta ja miettiä uusiksi Salpalinjan puolustusta.

Loading...