Jos haluat nesteyttää itseäsi pienimmällä mahdollisella vaivalla liikkeessä, on valintasi juomarakko tai juomareppu. Näitä saa eri kokoisina ja muotoisina, erillisellä kantolaitteella tai ilman, jolloin voit integroida rakon haluamaasi reppuun. Kuinka kätevää, häh? Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Jos haluat nesteyttää itseäsi pienimmällä mahdollisella vaivalla liikkeessä, on valintasi juomarakko tai juomareppu. Näitä saa eri kokoisina ja muotoisina, erillisellä kantolaitteella tai ilman, jolloin voit integroida rakon haluamaasi reppuun. Kuinka kätevää, häh?

Lienee selvää, että juomareppu on parhaita valintoja liikuntaan kuten juoksuun, maastopyöräilyyn ja muuhun hikiseen touhuun. Sotilaskäytössä se tarjoaa taistelijalle kenttäpullollista enemmän vettä nopeammin käytettäväksi.

Mieti huolella käyttötarkoitus

Tarvitsetko rakon lisäksi kantoon mahdollisesti muutakin? Harkitse siis omalla pikkurepullaan varustettua rakkoa (eli juomareppu), jolloin voit aina sujuattaa rakon haluamaasi kantolaitteeseen.

Jos tiedät, että pidät rakkoa aina päivärepussa tai rinkassa, kannattaa ostaa pelkkä rakko.

Riittääkö 2 litraa? Tämä on päiväkäyttöön yleensä tosi hyvä määrä, mutta 3 litran juomarakko on yön yli kestävään toimintaan paljon parempi vaihtoehto. Voit myös harkita rakon ja kenttäpullon yhdistelmää!

Juomarakon huolto

Rakosta kannattaa pitää huolta. Vaikka myymämme rakot ovat usein tosi hyvin antibakteerisesti käsitely ja pysyvät hanavesikäytössä huuhtelemallakin hygieenisinä, ei pesusta ja harjaamisesta ole haittaa. Meiltä saa huoltosarjoja aika halvalla.

Älä osta halpisrakkoa!

Juomarakko on sen just sen verta monimutkainen kapine, ettei sen ostohinnan kanssa kannata ryömiä aidan ali. Halpa rakko tulee siinä vaiheessa kalliiksi, kun joku sen tiiviste pettää ja rakko vuotaa reppuusi. Myymämme rakot ovat usein tarkoitettu sotilaskäyttöön, joten ne täyttävät aika hurjia vaatimuksia.

Loading...