Tästä meidän hygienialaukut ja -pussit. Näille toilettilaukkunakin tunnetuille pussukoille on keksitty vuosien saatossa nimiä kun rakkaalle lapselle, eli monta. Ne tunnetaan ainakin nimillä hygienialaukku, hygieniapussi, pesupussi, meikkilaukku ja toilettilaukku. Tässä oli tuskin edes puolia nimistä. Joka tapauksessa, toilettilaukku on varmasti meille kaikille tuttu kapistus ja ehdoton pussukka etenkin matkaillessa. Valikoimastamme voit löytää Varustelekan omaa tuotemerkkiä sekä armeijaylijäämäisiä hygienialaukkuja. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä meidän hygienialaukut ja -pussit. Näille toilettilaukkunakin tunnetuille pussukoille on keksitty vuosien saatossa nimiä kun rakkaalle lapselle, eli monta. Ne tunnetaan ainakin nimillä hygienialaukku, hygieniapussi, pesupussi, meikkilaukku ja toilettilaukku. Tässä oli tuskin edes puolia nimistä. Joka tapauksessa, toilettilaukku on varmasti meille kaikille tuttu kapistus ja ehdoton pussukka etenkin matkaillessa. Valikoimastamme voit löytää Varustelekan omaa tuotemerkkiä sekä armeijaylijäämäisiä hygienialaukkuja.

Usko tai älä, mutta myös toilettilaukkujen alkuperä on tullut armeijasta. Vieläpä nimenomaan Yhdysvaltojen armeijasta, sillä he ottivat toilettilaukut käyttöön jo ensimmäisessä maailmansodassa ja siitä sekin tarina sitten lähti. Jännä sinällään, että toilettilaukku oli miesten käyttöön tarkoitettu tuote, mutta naisetkin ovat toilettilaukuista ottaneet hyödyn irti. Nykyisin näitä käytetään enimmäkseen kotona ja matkoilla. Käyttötarkoitus vähän niinkuin lukee jo nimessäkin, eli laukussa kannetaan yleensä hygienia- ja kosmetiikkatuotteita, jotka halutaan eristää vaikka muusta isomman matkalaukun sisällöstä. Muutenkin näppärä tapa pitää hammasharja ja -tahna sekä deodorantti ja hajuvesi lähekkäin. Toilettilaukut ovat usein vähintään sisäpuolelta vesitiiviitä.

Jämä hygienialaukku on vedenpitävä ja valmistettu polyesteristä. Jämä pussukka voi näyttää pienehköltä ulkoapäin, mutta on yllättävän tilava sisältä ja siinä kantaa helpostikin kaiken tarvittavan hammasharjasta aina partahöylään ja kaikenlaista siltä väliltä. Jämä pussukka on myös näppärää ottaa vaikkapa kuntosalille mukaan, jos tykkää siellä paikan päällä suihkutella treenin jälkeen.

JÄMÄ KIERRÄTYSTUOTANTO

Jämä tuotteet syntyvät armeijaylijäämän kankaista, jos ne eivät syystä tai toisesta myy alkuperäisessä muodossaan. Meidän osaava ja ompelutaitoinen henkilökunta vastaa tuotekehityksesta ja malliompelusta.

Jos sinua jäi kiinnostamaan Jämä tuotanto ja sen tuotteet niin käy tutkimassa meidän kaikki Jämä-tuotteet. Tuotteisiin pääset tästä linkistä.

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...