Riippumatto on erittäin varteenotettava vaihtoehto majoitteeksi - tarvitset vain kaksi kestävää tolppaa muutamien metrien etäisyydellä toisistaan! Näytä koko ryhmäkuvaus

Riippumatto on erittäin varteenotettava vaihtoehto majoitteeksi - tarvitset vain kaksi kestävää tolppaa muutamien metrien etäisyydellä toisistaan!

DD Hammocks -riippumatot

Brittiläinen DD Hammocks on pitkäaikainen partnerimme riippumattoasioissa. Firman ajatuksena on ottaa perusmallin riippumatto ja rakentaa sen ympärille erilaisia hyödykkeitä, kuten alushuopia, laavuja ja hyttysverkkoja.

Särmä Erakko riippumatto

DD Hammocksin kanssa yhteistyössä kehitetty Särmä Erakko riippumatto on Varustelekan oma vastaus mattoilijan tarpeisiin. Tästä on viilattu tasatarkkaan kaikki ylimääräinen pois, mikä tarkoittaa huokeampaa hintaa. Hommaat lisäksi vain sen mitä näet tarpeelliseksi.

Lisukkeet riippumattoiluun

Vaikka tavallinen hyvälaatuinen riippumatto on kiva ja oikein, ei riippumattoretkeily Suomen metsissä kuitenkaan onnistu ihan noin vain; onneksi esimerkiksi DD Hammocksin Frontline-mallin riippumatto hyttysverkolla korjaa ainakin pahimmat jutut kuntoon. Jos et tykkää kiinteästä hyönteisverkosta, saa niitä kyllä erikseenkin.

Äläkä ole töhö, muista virittää riippumattosi ylle sateensuoja eli laavu. Katso valikoimastamme sopivat vaihtoehdot, kuten Särmä Erakko laavukangas.

Riippumattoretkeilyyn tarvitset toki myös makuupussin, joita meiltä saa joka tarpeeseen.

Älä osta huonoa riippumattoa!

Riippumatoksi ei kannata ostaa ihan mitä tahansa rimpulaa. Jos nyt tarvitsee perustella, mieti skenaario jossa matto pettää altasi.

Loading...