Riippumatto toimii mainiosti niin kesämökin pihalla ja terassilla kuin vaelluksella majoitteena. Käypä riippumatto parvekkeelle kaupungissakin. Onko majoitteesi riippumatto, teltta vai tarppi, riippuu siitä, miten tykkäät matkustaa. Riippumatot on telttaa kevyempiä ja kätsympiä, muttei suojaa ihan yhtä paljon. Vaeltajan riippumatto lisävarusteineen on sit hiukan painavampi kuin pelkkä telttakangas, mutta suojaa paremmin maailman pahuudelta. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Riippumatto toimii mainiosti niin kesämökin pihalla ja terassilla kuin vaelluksella majoitteena. Käypä riippumatto parvekkeelle kaupungissakin. Onko majoitteesi riippumatto, teltta vai tarppi, riippuu siitä, miten tykkäät matkustaa. Riippumatot on telttaa kevyempiä ja kätsympiä, muttei suojaa ihan yhtä paljon. Vaeltajan riippumatto lisävarusteineen on sit hiukan painavampi kuin pelkkä telttakangas, mutta suojaa paremmin maailman pahuudelta.

Paras riippumatto retkeilyyn löytyy vertailemalla ja meidän jengiltä saat myös apua. Jos halut tsekkailla ulkomaisia arvioita, niin englanniksi on hammock riippumatto.

DD Hammocks -riippumatot

Brittiläinen DD Hammocks on pitkäaikainen kumppanimme riippumattoasioissa. Heiltä löytyy laadukasta kampetta, oli sitten hakusessa riippumatto, aluspeite tai muut lisävarusteet.

Riippumatto hyttysverkolla vai ilman?

Oisko kiva yöpyä maastossa luovuttamatta verta miljoonille pikku vampyyreille? Hyttysverkollinen riippumatto on selkeesti sun juttu. Ei tartte muumioitua makuusäkkiin, huitoa hullun lailla, eikä lutrata myrkkyjen kanssa. Hyttysverkko toimii myös päivisin kärpästen ja paarmojen karkoittajana.

Mikäli etsit simppeliä riippumattoa aurinkoisen päivän köllöttelyyn tai hakusessa on riippumatto sisälle, niin hyttysverkoton riippumatto riittää yleensä vallan mainiosti. Hinta on edullisempi, eikä tartte pelailla turhaan sen verkon kanssa.

Riippumaton lisävarusteet

Riippumatto on siitä kätsy, että se mukautuu lisävarusteiden avulla monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tarppi eli laavukangas on erinomainen riippumaton sadesuoja. Riippukeinussa tarkenee myös talvella, kun mukana on myös kunnollinen makuupussi ja makuualusta tai aluspeite. Riippumatto on aika kylmä paljaaltaan, ja pelkkä makuupussi ei eristä vielä tarpeeksi. Kun sulla on kunnon makuupussi ja underquilt, riippumatto ei ole enää kylmä pakkasellakaan.

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...