Riippumatto toimii mainiosti niin kesämökin pihalla ja terassilla kuin vaelluksella majoitteena. Ei tarvitse etsiskellä leiripaikkaa tuntitolkulla, oli maasto miten muhkuraista hyvänsä. Pari sopivaa puuta riittää. Pihalla ei tarvitse edes puita, jos on sellainen ihmevärkki kuin riippumattoteline. Näytä koko ryhmäkuvaus

Riippumatto toimii mainiosti niin kesämökin pihalla ja terassilla kuin vaelluksella majoitteena. Ei tarvitse etsiskellä leiripaikkaa tuntitolkulla, oli maasto miten muhkuraista hyvänsä. Pari sopivaa puuta riittää. Pihalla ei tarvitse edes puita, jos on sellainen ihmevärkki kuin riippumattoteline.

DD Hammocks -riippumatot

Brittiläinen DD Hammocks on pitkäaikainen partnerimme riippumattoasioissa. Firman ajatuksena on ottaa perusmallin riippumatto ja rakentaa sen ympärille erilaisia hyödykkeitä, kuten alushuopia, laavuja ja hyttysverkkoja.

Riippumaton etuja

Riippumatto voisi sopia sulle, jos haluat telttaa kevyemmän majoitteen, mutta kaipaat enemmän suojaa kuin mitä pelkkä telttakangas ja sammalpeti antaa. Näitä löytyy erilaisia, ja niitä pystyy myös modaamaan aika hyvin sään vaihtelujen varalle.

Riippumatto ilman hyttysverkkoa

Mikäli etsit simppeliä riippumattoa aurinkoisen päivän köllöttelyyn, niin hyttysverkoton riippumatto riittää yleensä vallan mainiosti. Hinta on edullisempi, eikä tartte pelailla turhaan sen verkon kanssa. Hyttysverkko on tosin aika kiva, jos ympäristössä tuppaa olemaan muitakin pisteliäitä pikkupirulaisia kuin naapurin Pertti.

Särmä Erakko riippumatto

DD Hammocksin kanssa yhteistyössä kehitetty Särmä Erakko riippumatto on Varustelekan oma vastaus mattoilijan tarpeisiin. Tästä on viilattu tasatarkkaan kaikki ylimääräinen pois, mikä tarkoittaa huokeampaa hintaa. Hommaat lisäksi vain sen mitä näet tarpeelliseksi.

Riippumatto hyttysverkolla

Oisko kiva yöpyä riippumatossa luovuttamatta verta miljoonille pikku vampyyreille? Hyttysverkollinen riippumatto on selkeesti sun juttu. Ei tartte muumioitua makuusäkkiin, huitoa hullun lailla, eikä lutrata pikiöljyjen tai teollisten myrkkyjen kanssa. Toimii myös päivisin kärpästen ja paarmojen karkoittajana. Jos Offia ja härmäläistä sisua piisaa, niin sopiihan sitä kokeilla paljaaltaankin, mutta ei siitä erityisen ihanaa yötä tule. Kunnollinen hyttysverkollinen riippumatto on esimerkiksi DD Frontline Hammock.

Riippumaton lisävarusteet

Riippumatto on siitä kätsy, että se mukautuu lisävarusteiden avulla monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tarppi eli laavukangas on erinomainen riippumaton sadesuoja. Riippukeinussa tarkenee myös talven kylmällä kelillä, kun mukana on myös kunnollinen makuupussi ja makuualusta tai alushuopa. Miksikö vielä se alusta? Pelkkä makuupussi ei eristä vielä tarpeeksi, vaan tarvitset jotain riippumaton ja takapuolen väliin.

Mikäli olet hankkinut riippumaton, jonka kiinnikkeiden parissa turaaminen nostaa verenpainetta tai siitä puuttuvat kunnolliset riippumattonarut ja riippumattoremmit tyystin, niin vilkaise meidän majoitetarvikkeita. Sieltä saattais löytyä lääke siihenkin.

Loading...