Isänpäivä lähestyy. Ja jos se meni jo, niin kyllä se seuraavakin taas lähestyy. Itsetehty lahja on aina paras. Askartele esimerkiksi vaikka lämminhenkinen kortti tai lämminhenkiset Stalinin urut. Mutta jos aikomuksena on lisäksi ostaa isänpäivälahja, niin meiltä saa hyviä isäyhteensopivia tavaroita mielettömän paljon. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Isänpäivä lähestyy. Ja jos se meni jo, niin kyllä se seuraavakin taas lähestyy. Itsetehty lahja on aina paras. Askartele esimerkiksi vaikka lämminhenkinen kortti tai lämminhenkiset Stalinin urut. Mutta jos aikomuksena on lisäksi ostaa isänpäivälahja, niin meiltä saa hyviä isäyhteensopivia tavaroita mielettömän paljon.

Lahjaideoita perinteisille ja vähemmän perinteisille isille

Tästä tuoteryhmästä löydät Varustelekan isukkien valintoja, toivottavasti nappaa. Tarjolla on niin pehmeää kuin kovakin pakettia. Saa iskälle toki ostaa jotain muutakin meidän valikoimasta, ei me siitä suututa. Esmes meidän armeijaylijäämästä vois löytyä jotain kivaa ja kestävää.

Lahjakortti

Jos isille on hankala keksiä mitään lahjaa, kun sillä on jo kaikkea tai se ei kerro, mitä se haluaa, niin hanki sille Varustelekan lahjakortti. Iskä saa silloin ostaa ihan mitä mieleen tulee. Vaihtoehtoina on perinteinen pahvinen lahjakortti perinteiselle isälle sekä E-lahjakortti cyberisälle. Mikä parasta E-lahjakorttiin voit valita kuvaksi hienon kantasikaisukin.

Lekan isukkeja
Loading...