Metsästys Metsästäjän ensiaputarvikkeet

Metsästäjän ensiaputarvikkeet

Varustelekaan on tiivistynyt jonkinlainen määrä tietoa ja kokemusta ensiapuvälineistä. Ihan ei-kaupallisesti toivomme, että hankitte nämä meiltä tai muualta, kunhan hankitte ja pidätte mukana. EA-vehkeiden käyttöön olisi tosi suositeltavaa myös varautua sekä ajatuksen tasolla että kouluttautumalla. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Varustelekaan on tiivistynyt jonkinlainen määrä tietoa ja kokemusta ensiapuvälineistä. Ihan ei-kaupallisesti toivomme, että hankitte nämä meiltä tai muualta, kunhan hankitte ja pidätte mukana. EA-vehkeiden käyttöön olisi tosi suositeltavaa myös varautua sekä ajatuksen tasolla että kouluttautumalla.

Tiedetään tiedetään, suomalainen metsästyskulttuuri on tosi erilaista kuin vaikka italialainen. Siellähän tapoihin kuuluu tehdä ennakkotilaus hauta-arkusta kauden alkaessa, koska jos sitä ei joku omasta porukasta tarvitse, niin sen voi lahjoittaa vuoristossa ammutun patikkamiehen perheelle.

Suomalaisessa metsästysseurassa vakavin loukkaantuminen tapahtuu silloin, kun joku tuo paikalle kiväärin, jonka tukki ei olekaan puuta. Ja ristus sieluja, jos se on irtolippaallinen ja itselataava!

Joku kerta voi kuitenkin käydä tosi huonosti ja kaverissa on reikä. Kaukana sivistyksestä tulee aika orpo olo, jos varautumisen taso oli luokkaa punkkipinsetit ja rakkolaastarit.

Turha tätä kai on enempää hieroa, ne varautuvat jotka tämän viestin uskovat. Kiitos teille!

Loading...