Metsästys Vain oranssit jutut

Vain oranssit jutut

Syksyn muotivärihän on oranssi! Huomio-oranssin tai oranssinpunaisen päähineen ja takin/liivin käyttö on pakollista esimerkiksi perinteisessä hirvijahdissa ja peurajahdissa, mutta ei se ole pahitteeksi monessa muussakaan metsästysmuodossa. Seuruemetsästyksessä kannattaa näkyä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Syksyn muotivärihän on oranssi! Huomio-oranssin tai oranssinpunaisen päähineen ja takin/liivin käyttö on pakollista esimerkiksi perinteisessä hirvijahdissa ja peurajahdissa, mutta ei se ole pahitteeksi monessa muussakaan metsästysmuodossa. Seuruemetsästyksessä kannattaa näkyä.

Oranssi päähine

Viileämmällä ilmalla oranssi pipo on hyvä valinta, mutta lämpimään keliin tai kovaan liikkeeseen kannattaa valita mieluummin oranssi lippalakki. Tosin liikkuvan metsästäjänkin kannattaa monesti pitää myssy mukana pitempiä taukoja varten. Ja oranssi kypärähuppu pitää ikävät inisijät irti iholta. Oranssi camo (esmes Orange Blaze) näkyy ihmissilmään hyvin, mutta hirven silmään se ei pistä.

Oranssi liivi, takki ja housut

Oranssi huomioliivi eli ns. hirviliivi on edullinen vaihtoehto yläkropan peitteeksi, mutta oranssi takki, kansanomaisemmin “hirvitakki”istuu paremmin ja näkyy vieläkin kauemmas. Ja kurjalla kelillä oranssi sadeviitta on varteenotettava vaihtoehto. Ja jos haluat näkyä oikein viimeisen päälle, vedä jalkaan vielä oranssit housut.

Oranssi on myös muiden ulkoilijoiden kaveri

Aseistamattomatkin eränkävijät voivat ihan yhtä hyvin hakea täältä näkyvyyttä pukeutumiseen. Oranssi on meinaan erinomainen väri sienessä, marjassa ja koiralenkeillä liikkuvillakin!

Loading...