Vain oranssit jutut

Varustelekasta saa oikein kunnon käypää kampetta metsästykseen, ja vieläpä kohtuuhintaan ilman höpsöä nimilisää. Tämän(kin) syksyn muotivärihän on oranssi! Huomio-oranssin värisen päähineen ja takin/liivin käyttöhän on pakollista esimerkiksi perinteisessä hirvijahdissa, mutta ei se ole pahitteeksi monessa muussakaan metsästysmuodossa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Varustelekasta saa oikein kunnon käypää kampetta metsästykseen, ja vieläpä kohtuuhintaan ilman höpsöä nimilisää. Tämän(kin) syksyn muotivärihän on oranssi! Huomio-oranssin värisen päähineen ja takin/liivin käyttöhän on pakollista esimerkiksi perinteisessä hirvijahdissa, mutta ei se ole pahitteeksi monessa muussakaan metsästysmuodossa.

Oranssit päähineet

Viileämmällä kelillä oranssi pipo on hyvä valinta, mutta lämpimään keliin tai kovaan liikkeeseen kannattaa valita mieluummin lippalakki. Tosin liikkuvan metsästäjänkin kannattaa monesti pitää mukana pipoa pitempiä taukoja varten. Ja kypärähuppu pitää ikävät inisijät irti iholta.

Oranssit liivit ja takit

Oranssi huomioliivi on edullinen vaihtoehto yläkropan peitteeksi, mutta takki on mukavampi ja näkyy vieläkin paremmin. Ja kurjalla kelillä sadeviitta on varteenotettava vaihtoehto.

Oranssi on myös muiden ulkoilijoiden kaveri

Aseistamattomatkin eränkävijät voivat ihan yhtä hyvin hakea täältä inspiraatiota pukeutumiseen. Oranssi on meinaan hyvä ja näkyvä väri sienessä, marjassa ja koiralenkeillä liikkuvillakin!

Loading...