Suosittelemme Näytä aina ensin
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
Venäläinen kadettimantteli, musta, ylijäämä

Venäläinen kadettimantteli, musta, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

69.99 - 99.99 EUR

Itäisen naapurin mustia sarkamantteleita saa hakemalla hakea, vaan joskus onnistaakin: nämä ovat perinteistä kaksirivistä mallia messinkinapeilla, eivätkä pelkästään hienon näköisiä, vaan myös istuvia ja laadukkaasti valmistettuja. Tai siis, niin laadukkaasti kuin Venäjällä nyt tavaraa tehdään. Ikiaikainen laivastoklassikko, jollaisia näkyy tosi harvoin ehtana armeijaylijäämänä. Mahdollisesti yksittäiserä.

Tsekkoslovakialainen lasipullo, ylijäämä

Tsekkoslovakialainen lasipullo, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

3.99 EUR

Vanhoja pieniä apteekkarin lasipulloja, nämä ovat kunnon paksua tavaraa, sattumanvaraisen kokoisia ja oikein korkkikorkilla varustettuja. Jos keksit mitä näissä säilytät ja/tai olet noita, velho tai joku larppaaja, niin alahan taikomaan rahojasi tänne päin!

Bundespolizei nahkatakki, lyhyt, ylijäämä

Bundespolizei nahkatakki, lyhyt, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

99.99 EUR

Saksalaisilla on pitkät perinteet nahkatakeista. Poliisivoimissa eli Bundespolizeissa se on ollut ikoninen osa kokonaisuutta jo pitkään, paitsi nykyään pitkälti korvattu iloisella asenteella ja värikkäillä polyesteriverkkareilla. Me saatiin näitä vanhaa ajatusmaailmaa edustavia lyhyitä moottoripyöräpoliisin nahkarotseja jonkinmoinen kasa, käytettyjä kaikki!

BW suihkusandaalit, ylijäämä

BW suihkusandaalit, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

4.99 EUR

Saksalaisen näkemys perinteisistä suihkuläpsyttimistä. Kestävät kusiluikkarit tosikäyttöön, hienolla mehiläskennokuvioidulla pohjalla. Saimme käytännössä vain yhtä kokoa, onneks se on kuitenkin tosi iso, mahtuvat siis lähes jokaiselle!

Brittiläiset taisteluhanskat, nahkaa, Desert DPM, ylijäämä

Brittiläiset taisteluhanskat, nahkaa, Desert DPM, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

19.99 EUR

Jotain tosi uskomatonta - maastokuvioidut nahkahanskat. Nää on eräät maailman parhaiten istuvat ja miellyttävimmät käsineet. Nää kädessä tekee lähinnä mieli hivellä itseään, mutta niillä onnistuu tosi superhyvin kaikenlainen näpertely, liittymättä tai liittyen itsensä hiplaamiseen.

Tsekkiläinen naamioverkko, ylijäämä

Tsekkiläinen naamioverkko, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

49.99 - 359.99 EUR

Tsekkiarmeijan naamioverkko on vähän huntumaisempaa kuin monet muut, luoden uskomattomia naamioefektejä. Äh, ketä me huijaamme. On tämä silti ihan käypä tarvike asemien, aseiden, ajoneuvojen tai itse tekemän rempan tuloksien naamiointiin.

Belgialaisen M56 Kongo kenttätakin huppu, ylijäämä

Belgialaisen M56 Kongo kenttätakin huppu, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

6.99 EUR

Belgialaiset Kongon pahuuksista tutuksi tulleet M56 takit ja niiden huput ovat eriytyneet niin pahasti, että niitä pitää tosiaan tilata ihan erikseen. Tässä siis irtohuppu takkiisi, jos siitä semmoinen puuttuu. Aitoa vanhaa armeijatavaraa, käytettyjä mutta ehjiä.

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
#VARUSTELEKA-postauksia Instagramissa Näytä lisää
Loading...