Varusteleka Road Show: Tori Edition 2017
Tiedote 08.11.2017 Road Show Tori Edition pyörähtää kohta käyntiin! Kesän aikana kirmailtiin pitkin festareita meidän kontin kanssa ja nyt olis tarkoitus vielä lähteä heittämään vähän rundia toreille. Tuosta listasta löytyy tarkemmat lokaatiot ja eventeistä kontin aukioloajat! Kontti ka
Näytä tiedote
Road Show Tori Edition pyörähtää kohta käyntiin!

Kesän aikana kirmailtiin pitkin festareita meidän kontin kanssa ja nyt olis tarkoitus vielä lähteä heittämään vähän rundia toreille. Tuosta listasta löytyy tarkemmat lokaatiot ja eventeistä kontin aukioloajat!

Kontti karauttelee eri kaupunkeihin seuraavassa järjestyksessä:


Kontista löytyvä tuoterepertuaari on kevyt läpileikkaus meidän valikoimasta, mutta painottuu Särmään. Laitellaan jotain tarkempaa listausta jokaiseen eventtiin tässä hiljaksiin.

Jos et kontista löydä jotain mitä kovasti haluaisit, niin myyjien kautta voi kikkailla tilauksen meidän verkkokaupasta paikan päällä - saatatpa saada siihen vielä jonkun edun kylkeen!

Torille!
Suosittelemme Näytä aina ensin
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
Näytä kaikki uutuudet
Estecs Ideaaliside

Estecs Ideaaliside JULKAISTU TÄNÄÄN

3.99 USD

Joustava ideaaliside on hurjan monikäyttöinen ensiapuväline, sopii niin tukisidokseksi raajoihin tai sidetaitosten tai ensisiteiden varmistajaksi. Venyvyys tekee tästä hirmu helpon käyttää, kiinnitys varmistetaan joko taittamalla siteen pää piiloon tai käyttämällä mukana tulevia joustohakasia.

Savotta MPP Foam mat

Savotta MPP Foam mat JULKAISTU TÄNÄÄN

18.99 USD

Multi PurPose Foam Mat, eli monikäyttöinen solumuoviläpyskä on just sitä: pehmeä, pikkusen jäykähko matontapainen joka toimii monessa käytössä. Sopii pieniin päiväreppuihin selkää vasten pehmusteeksi ja tueksi, toimii tauoilla istuinalustana ja jopa tietokoneen hiirimattona, Simppeli, monikäyttöinen, kiva!

Berghaus SMPS Crusader RC aserinkka

Berghaus SMPS Crusader RC aserinkka JULKAISTU TÄNÄÄN

226.99 USD 352.99 USD

Special Mission Pack System on kehitetty kiväärin kantamiseen rinkan ohella. Torrakon voi tunkea erikseen myytävään Drag Bag -aselaukkuun, jos pituus on 130 cm tai alle. Pidemmät voi kantaa suoraan tämän Crusader RC:n (Rifle Carrier) kuilussa ilman erityistä aselaukkua.

CCCP kenttälapio, ylijäämä

CCCP kenttälapio, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

18.99 USD

Vanhoja neuvostovalmisteisia kenttälapioita! Kaikenkaikkiaan tosi tyypillinen vanhan koulukunnan peruskenttälapio. Edes Neuvostoliitto ei onnistunut pilaamaan kenttälapiota kovin pahasti, eli nämäkin ovat ihan käyttökelpoisia, käytännössä tuhoutumattomia mutta tarvittaessa helposti korjattaviakin.

Ruotsalainen M51 kaasunaamarilaukku, ylijäämä

Ruotsalainen M51 kaasunaamarilaukku, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

5.99 USD

Ruotsalainen teki aikoinaan tosi edistyksellisen nyssäkän, sillä kuljetuskunnossa tämän suuaukko sojottaa eteenpäin, joten sisällön ulos kiskominen on tosi nopeata; se putoaa lähes itsestään ulos. Tämä on hyvä sattuma ajatellen hätäistä nykyihmistä, jonka pitää saada kaikki tehdyksi yhdellä kädenheilautuksella.

Särmä TST L3 Tuulitakki

Särmä TST L3 Tuulitakki JULKAISTU TÄNÄÄN

72.99 USD

Erittäin kevyt, tuulenpitävä, hengittävä ja nopeasti kuivuva takki joka mahtuu vaikka taskuun. Välikerrastona käytettynä tuulikerros vähentää kylmän ulkoilman viilentävää vaikutusta ja pitää kehon tuottaman lämmön tallessa, toimii myös yksinään päällimäisenä takkina kevyessä käytössä.

Särmä TST L4 Kenttätakki

Särmä TST L4 Kenttätakki JULKAISTU TÄNÄÄN

135.99 USD

Harmittaako PV:n maastopuku-paraatikompromissit? Niin meitäkin, siksi tehtiin Särmä TST L4 Kenttätakki, puhtaasti käytännön sanelema maastotakki jossa majuriturvallisuutta ei olla mietitty pätkääkään. Fiksut materiaalit ja yksityiskohdat tekevät L4 Kenttätakista mukavan käyttää kaikenlaisten taistelu/kantolaitevarustusten kanssa, voiko sitä vähempää pyytääkään?

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
Varusteleka FACEBOOK Järjestettiin meidän henkilökunnalle pikakoulutus Hawu-teltan sielunelämästä, Mikään määrä tekstiä ja valokuvia ei voita käsinkosketeltavaa kokemusta! Hawu-telttoja on kyselty meiltä jo vuosien ajan, nyt kun Savotta rupesi näitä valmistamaan ei meidän enää tartte myydä eioota. On se hienoa, kun Suomessa vielä osataan keksiä ja tehdä jotain näinkin fiksua! Jos Hawu-teltta on entuudestaan täysin tuntematon konsepti, niin tässä perusjutut pähkinänkuoressa: -Suunniteltu retkeily/sotilaskäyttöön kaikille vuodenajoille. -Koonsa puolesta kuin PV:n vanha Sissiteltta, mutta käytettävyydeltään ihan eri maailmasta. -Halkaistavissa kahteen osaan mm. kuljetusta varten. -Teltanpuolikkaita voi käyttää itsenäisinä laavuina. -Halkaistavuus mahdollistaa pystytyksen puunrungon ympärille -Hawu ei käytä kulmakeppejä, pelkästään keskisalkoa/puuta ja kiiloja. -Teltan halkaisevia vetoketjuja voi käyttää myös hätäuloskäyntinä. -Ja tietenkin yhteensopiva kaikenlaisten kamiinojen kanssa. Iänikuiseen PV:n Sissitelttaan verrattuna Hawu on helpompi kuljettaa, nopeampi pystyttää ja kaikin puolin kivempi käyttää. Kulmakeppien poissaolo ja varsinkin puunrungon ympärille pystyttäessä Hawun vaatima puuhastelun ja kaluston määräkin on minimaalinen, pelkät kiilat riittää! Huomattava parannus Sissitelttaan verrattuna jolle ensin pitää löytää sopiva paikka puiden välistä sekä veistää sopiva keskisalko ja kahdeksan kulmakeppiä. Hawun käytettävyydestä kertoo sekin, että tätä meidän henkilökunnan koulutustilaisuutta varten meni yksinäiseltä, suht kokemattomalta Hawu-pystyttäjältä pelkät kymmenen minuuttia teltan pystytykseen. Pienellä harjoittelulla ja parilla lisäkäsiparilla Hawun saisi varmaan pystyyn minuutissa-kahdessa. PS: Kuvissa näkyvä teltta on Hawu 4.
Loading...