Avoin työpaikka: Hankintajohtaja
Tiedote 25.06.2019. Onko sulla vimpan päälle hyvät ostohousut jalassa? Jos on, niin henkselit tiukemmalle ja hae tätä paikkaa. Mars mars! Hankintajohtajan hommiin kuuluu Varustelekan hankintatiimin johta
Näytä tiedote ▽
Tiedote 25.06.2019. Onko sulla vimpan päälle hyvät ostohousut jalassa? Jos on, niin henkselit tiukemmalle ja hae tätä paikkaa. Mars mars!

Hankintajohtajan hommiin kuuluu Varustelekan hankintatiimin johtaminen tulosvastuullisesti sekä toimiminen osana johtoryhmää. Hankintajohtaja vastaa:
 • Varustelekan strategian toteuttamisesta hankintatiimin työssä
 • Tuoteryhmäjohtamisen toteuttamisesta (valikoima, hinnoittelu, esillepano, tuotteiden tuotteistus markkinointiin)
 • Omien tuotemerkkien (Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä) kehittämisestä kansainvälisiksi brändeiksi
 • Omien tuotemerkkien laadunvalvonnasta
 • Myymälän ja kontin valikoiman määrittelystä ja ylläpidosta
 • Tilaus-täydennys -prosesseista
 • Tavarantoimittajaneuvotteluista ja -suhteista
 • Yhteistoiminnasta muiden tiimien kanssa Total World Dominationin saavuttamiseksi

Johdettavana on seitsemän huippuammattilaisen hankintatiimi joka vastaa Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä merkkien suunnittelusta, hankinnasta ja kaupallistamisesta sekä ylijäämän ja tavarantoimittajamerkkien hankinnasta.

Toivomme hakijalta:
 • Kokemusta asiantuntijatiimin johtamisesta
 • Vahvaa kaupallista osaamista
 • Näyttöjä ja kokemusta tuoteryhmäjohtamisesta ja kansainvälisestä hankintatoiminnasta
 • Osaamista omien tuotemerkkien kehittämisestä
 • Kykyä johtaa ja kehittää hankinnan prosesseja
 • Hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Muut kielikyvyt ehdotonta plussaa
 • Mieltymystä ja tunteenpaloa Varustelekan kattamiin tuotealueisiin
 • Tehtävään sopivaa (korkea)koulutusta


Varusteleka tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän matkalla kohti Total World Dominationia. Lisäksi tietty tosi hyvä työyhteisö, eeppiset henkilökuntahinnat, tavallista parempi vakuutusturva, hyvä työterveyshuolto sekä mainiot mahdollisuudet liikuntaan esimerkiksi oman kuntosalin tai työsuhdepyörän muodossa.

Kannattaa tutustua Varustelekan strategiaan, selata pari viimeisintä tulosjulkistusta läpi ja alkaa nakeloimaan hakemusta.
Strategia 2019-2021
Tilinpäätöstiedote 2018

Laita hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen: [email protected]
Näytä tiedote omalla sivullaan
Suosittelemme

Tässä käsinvalitsemiamme, mielivaltaisia armeijaylijäämätuotteita. Lista elää säännöllisen sattumanvaraisesti ihan sen mukaan onko ylläpitäjä sillä hetkellä elossa vaiko ei.

VARUSTELEKA FACEBOOK
Varusteleka
2019-07-15

Missasitko Polenar Tacticalin reissuvideon suomiturneelta? Ei hätää, tässä se olis vielä kertaalleen!

Ryhmä rämä koolla seuraavan kerran Finnish Brutalityssä! 💪
Varusteleka
2019-07-12

Hei jengi, jarrua!

Pitkään on kerrottu mansikkana hehkuvan kamiinan kutsuvassa loisteessa jännittäviä tarinoita jarruvanukkaista. Kansantaruston ja villien tornihuhujen mukaan jälkiruokaan kuulemma lisätään hormonia vähentämään taistelijoiden seksihaluja - jarrua, siis.

Oli tarina totta tai ei, on se ansainnut paikkansa legendojen joukossa. Jätämme todenperäisyyden arvioinnin teille, rakkaat lukijat.

Tämän legendan saattelemana nyt Jarru-vanukas moraalimerkki yli 20 euron ostoksiin veloituksetta koodilla: JARRU

Jarru-merkit jaossa 14.7.2019 asti. Mikäli merkit loppuvat, FUG, kampanja päättyy siihen. Vain yksi merkki per taistelija.
Varusteleka
2019-07-12

Se olis jälleen perjantai ja hylsyt lentää!

"Intti ei ollut mulle mitenkään tärkeä ennen inttiä. Vaihtoehtona oli mulla pitkään mennä totaalikieltäytyjäksi ja päästä vankilaan, mutta sitten ihan loppumetreillä päätin, että menenkin inttiin enkä linnaan, koska inttiin voi mennä vain kerran, linnaan pääsee myöhemminkin. Myöhästyin toki omista kutsunnoista, ja menin hattu kourassa viimeisenä kutsuntapäivänä ilmoittautumaan.

Minut sitten laitettiin merivoimiin, ja palvelus alkoi heinäkuussa 2005. Odotin ensimmäiseltä yöltä pahempaa shokkia, mutta sehän meni ihan kivasti, ja olin valmistautunut hyvin ajelemalla pääni valmiiksi suositeltuun siilimittaan. Se, mitä olisi oikeasti pitänyt tehdä valmisteluina, niin olisi pitänyt tiputtaa painoa ja aloittaa kuntoilu. Palvelukseen astuessa olin poika tuhdissa kunnossa - painoni oli 135 kg, ja ei edes mitään hyödyllistä lihasmassaa vaan puhdasta ylipainoa. Ainoa harmitus mikä jäi, oli se, että olin aivan väärän kokoinen minulle jaettuihin housuihin, eikä löytynyt vaihtajaa lähietäisyydeltä, joten jouduimme odottamaan tulevaa varusvaihtoa. Odotusaikana tahrasin housuni kiinnihirttäneiden sisäreisieni verellä. Mutta kun vihdoin sain housut vaihdettua, homma alkoi sujua.

Peruskoulutuskausi meni osaltani hyvin, fyysisiä harjoitteita lukuunottamatta, ja aloin tykästyä elämään palveluksessa. jopa niin paljon, että hakeuduin aliupseerikouluun. Tässä vaiheessa painoa oli 110 kg.

Aliupseerikoulussa inttikokemus oli enemmän sen kaltainen, mitä olin peruskoulutuskaudelta odottanut: enemmän fyysisyyttä ja enemmän huutoa. Ja sekös se vasta hauskaa olikin. Saimme myös punnertaa paljon, mikä on aina hyvä juttu, etenkin kun se alkaa sujua. Aliupseerikouluna aikana painoni tippui alle 100 kg:n.

AUKin jälkeen oli sitten aika toivottaa uudet alokkaat tervetulleeksi ja opastaa heidät läpi P-kaudesta. Olin mulkku, enkä oikein tiennyt, mitä piti tehdä tai miten olla, joten huusin paljon. Sen verran huusin, että minut lähetttiin takaisiin AUKkiin apukouluttajaksi huutamaan vähän lisää ja kovempaa. Kun tuli aika lähettää aliupserioppilaita reserviupseerikursille, niin huomasin, että jos nyt haen jälki-RUKkkiin, saan 21 päivää lisää palvelusta, joten päätin hakea. Suosituskirjeet olivat hyvät ja pääsin sisään opiskelemaan, miten ollaan merivoimien upseeri. Tuo ajanjakso oli pitkä, rankka, suolainen ja vaikeasti nieltävä kaltaiselleni lihapäälle, mutta 21 päivää plussaa.

Eli kokonaisaikani varusmiehenä kesti kunniakkaat 383 päivää.

Kun varusmiespalvelus oli tulossa päätökseen, kaipasin vielä lisää, joten hain töitä varusmieskouluttajana ja teinkin kaksi sopimussotilaskautta putkeen. Eli kokonaisaikani palveluksessa oli kaksi vuotta ja rapiat päälle. Varusmieskouluttajana en paljon vaa’alle astunut, keskityin enemmän kouluttamiseen ja alkoholinkulutukseen, mutta kun palvelukseni päättyi, painoa oli 79 kg.

Ennen kuin palautin varusteeni ja muun lainassa olleen omaisuuden takaisin valtioille, täytin pienvahinkoilmoituksen hävinneistä kiloista - kuka korvaisi nuo rakkaudella ja rahalla rakennetut 57 kiloa? Kysessähän oli tietysti vitsi, olin iloinen että olin saanut uuden mahdollisuuden olla terveempi ja tehokkaampi ihminen.

Linnaan en ole vielä päässyt, mutta enpä ole aktiivisesti yrittänytkään. Ehkä sen aika vielä koittaa joskus."

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


Artikkelit Näytä kaikki Artikkelit
Loading...