Varusteleka muuttaa kesällä
Tiedote 23.02.2018 Joo, näin on. Vanhat tilat Ruosilantiellä ovat tulleet tiensä päähän, ja me muutetaan heinäkuussa 2018 osoitteeseen Hankasuontie 11A. Eli reilun kilometrin verran Vihdintietä pohjoisen suuntaan.
Näytä tiedote
Joo, näin on. Vanhat tilat Ruosilantiellä ovat tulleet tiensä päähän, ja me muutetaan heinäkuussa 2018 osoitteeseen Hankasuontie 11A. Eli reilun kilometrin verran Vihdintietä pohjoisen suuntaan.

Syy on aika selkeä - meidän nykyinen paikka ahdas, sokkeloinen ja vanhuuttaan huono. Tärkein etu uudessa kiinteistössä on se, että me ollaan päästy piirtämään meidän varaston muoto tehokkaaksi, kun nykyään se on ollut aikamoinen pullonkaula. Lisäksi me saadaan itsellemme “ihan pikkasen” paremmat työ- ja sosiaalitilat, myymälä saa isommat ja paremmat tilat ja Sotima saa oman ulko-oven ja terassin. Merkittävä asia on sekin, että uusi kiinteistö on energiatehokkaampi, hiljasempi ja varustettu omalla aurinkovoimalalla.

Tästä tullaan nyt sitten kevään mittaan päivittämään teitä, että mitenkä projekti etenee. Seuraavat aikamääreet on alustavasti pistetty kalenteriin:
  • 13-15.07.2018. Varasto muuttaa. Tänä aikana voi ilmetä kaikenlaista harmia. Verkkokauppa palvelee asiakkaita, mutta toimitusajoissa voi olla viivästyksiä. Myymälä palvelee asiakkaita nykyisessä osoitteessa lähes normaalisti
  • 21-22.07.2018 Myymälä muuttaa. Tänä aikana myymälä on suljettu
  • 23.07.2018 Myymälä avaa ovensa uudessa osoitteessa, Hankasuontie 11A. Saattaa olla hommat vielä vähän vaiheessa, mutta ei anneta sen häiritä.
  • 11.08.2018 Maailman eeppisimmät myymälä-avajaiset! Aivan käsittämättömät bakkanaalit… Tätä et halua missata.
  • 13.08.2018 - 30.9.2018 Avajaiskuukauden hulinat jatkuu.

Haluutteko jeesiä meitä? Tulkaa ostamaan tää nykyinen varasto pois tässä kevään mittaan, niin selvitään vähemmällä kantamisella!

Usein esitettyjä kysymyksiä


Miksi ette muuttanut lähemmäs Helsingin keskustaa?

Ei todellakaan aleta nostamaan hintoja siksi, että päästäis maksamaan Kehä I:n sisäpuolen vuokraa. Lisäksi me halutaan ehdottomasti pitää koko meidän jengi saman katon alla ja myymälässä sama valikoima kuin nettikaupassa, sellaiselle hommalle tarpeeks isoa taloa ei Aleksanterinkadulta löydy, ainakaan vielä.


Miten tonne uuteen mestaan pääsee?

Samoilla keinoilla kuin nykyiseenkin myymälään, eli bussit 321, 321N, 322, 332, 345, 345N, 346, 355, 355T tulee Vihdintielle, josta pysäkiltä kävelee Google mapsin mukaan noin 3 minuuttia Varustelekalle. Lisäksi koska meillä tota asiakasvirtaa on, HSL on järkännyt meille ihan oman bussilinjan 39B, jonka päättäri on meidän uuden mestan vieressä. Tää reitti kulkee jo nyt, jos haluaa käydä tsekkaamassa työmaata.

Junalla pääsee Malminkartanon asemalle josta kävelymatka on suurin piirtein sama kuin nykyiseen paikkaan Kannelmäestä.

Paikoitustilaa löytyy riittävästi myymälän edustalta ja parkkitila on katettu. Lisäksi löytyy latauspisteet sähköautoille. Get some of that!


Siirtyykö tämän investoinnin tekeminen hintoihin?

Ei siirry, oikeastaan toisinpäin: nykyinen kiinteistö syö roimasti enemmän energiaa, on epämukava olla ja hankaloittaa muotoilullaan meidän toimintaa. Uusiin tiloihin siirtyessä meillä kasvaa tuottavuus niin paljon, että esim. lämmityksen tai viilennyksen toimivuus on pelkkä mukava ja “ilmainen” bonus kaiken muun päälle.


Saako myymälästä vielä pikatilattua tavaraa varaston puolelta?

Joo, me tosiaan pidetään siitä kiinni, että nettikaupan varasto on edelleen myymälän seinän takana. Lisäksi myymälän tila kasvaa, jolloin kamaa mahtuu paremmin esille.


Mitäs Sotimalle käy?

Sotimalle käy oikein hyvin. Rakennetaan Sotima uuteen mestaan ja kehitetään juottolaa edelleen. Sotimalle löytyy myös oma sisäänkäynti, joka mahdollistaa ihan uusia juttuja. Niin ja se terassi toki.


Onko myymälässä asiakas-WC?

JOO! Kelatkaa, ei enää labyrinttileikkiä palo-ovien ja portaikkojen kanssa! Sotiman yhteydessä on ihan toimivat vesivessat ja Sotima on myymälässä, joten asia kunnossa.


Onko Sotima pitempään auki?

No nyt siihen on teoreettiset mahdollisuudet, koska oma sisäänkäynti. Kunhan saadaan homma rullaamaan uudessa osoitteessa, niin testaillaan miten eri aukioloajat toimii.


Milloin on loppuunmyynti nykyisten tilojen osalta?

Kuten ollaan pariin kertaan kerrottu, niin me ei ihan hirmu helposti lädetä hinnoilla venkslaamaan. Varaston rippeitä ja kaikkea semmosta kamaa, mitä ei haluta muuttaa, tullaan varmasti poistamaan kevään mittaan. Näistä huudellaan sitä mukaa kun karavaani etenee.

Suosittelemme Näytä aina ensin
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
Särmä lasten merinosukat

Särmä lasten merinosukat  JULKAISTU TÄNÄÄN

4.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Osta nämä sukat, tai et rakasta lastasi! He kiittävät kyllä myöhemmin, eikä edes sillä sivuvaikutuksella, että he vihaisivat sinua nyt. Sukat ovat melko ohuet, eli sopivat ympärivuotiseen käyttöön.

Brittiläiset varsikengät, Boot Combat High, ylijäämä

Brittiläiset varsikengät, Boot Combat High, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

39.99 - 49.99 EUR

Brittiarmeijan vanhanmalliset mustat täysnahkaiset varsikengät, joissa umpikumipohja. Tosi klassinen varsikenkä, kestävät ja hyvän näköiset.

Särmä neliöhuivi, merinovillaa

Särmä neliöhuivi, merinovillaa JULKAISTU TÄNÄÄN

34.99 EUR

Kaikilla pitäis olla neliöhuivi: se on monikäyttöinen, mukava ja tyylikäs asuste. Tässä olis merinovillainen "shemaghi", joka on toimivampi, mukavampi ja ilman mitään joutavia kalaverkkokuvioita.

SA pitkät alushousut, sota-ajan malleja, rankasti käytetyt

SA pitkät alushousut, sota-ajan malleja, rankasti käytetyt  JULKAISTU TÄNÄÄN

9.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Halpa tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea on ostaa aidot sota-aikaiset Suomen armeijan kalsarit. Rankasti käytettyjä kaikki, eivätkä todennäköisesti mahdu sinulle, mutta näyttävät tosi hyviltä kehystettyinä seinälle!

Särmä naisten merinohuppari

Särmä naisten merinohuppari JULKAISTU TÄNÄÄN

119.99 EUR

Särmä merinohuppari on meidän parhaiten rahaa tahkoava tuote, eikä ihme: sehän on tosi hyvä. Huppari sopii myös naisille - kaikilla meidän naistyöntekijöillä taitaa olla ainakin yksi - mutta tässä olis nyt ihan erikseen naisten leikkauksella, mitoituksella ja tyylillä tehty versio.

Särmä TST DP10 Roll-Top päiväreppu

Särmä TST DP10 Roll-Top päiväreppu JULKAISTU TÄNÄÄN

69.99 EUR

DP10, eli kymmenen litran "DayPack" on huikean yksinkertainen ja luotettava päiväreppu roll-top rullasuuaukolla ja runsaalla PALS-nauhakujastolla. Voidaan integroida rinkkaan (päiväreppuläpäksi) tai taistelu/suojaliiviin (taistelurepuksi) erillisillä adaptereilla.

SA laivaston kansitakki, ylijäämä

SA laivaston kansitakki, ylijäämä  JULKAISTU TÄNÄÄN

59.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Suomalaisia laivastokamppeita ei liian usein näe ylijäämänä. Nämä kipparitakit (kavaijitakit) ovat pramiata avokaulusmallia villasekoitekankaasta valmistettuna, sopivat juhlallisempiin tilaisuuksiin ja köyhän miehen klubitakiksi. Näitä löytyi kourallinen puvustamomme nurkista, lisää ei tule kun nämä ovat myyty!

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
Loading...