Unohda ne markettien geneeriset kakkakengät ja osta kunnolliset taktiset lenkkikengät, kun haluat liikkua muuallakin kuin kauppakeskuksessa. Armeijalenkkarit ja muut maastokengät on oiva valinta taktisiin hommiin, polkujuoksuun, koiralenkkeihin maastossa ja ihan jokapäiväiseen käyttöönkin. Kevyet lenkkarit on useasti paljon kivemmat kuin raskaat maiharit. Mikäli haaveissa on räikeänväriset urheilukengät, emme voi auttaa. Mutta jos vihreät, ruskeat tai mustat lenkkarit olis ihanammat, niin niitä kyllä piisaa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Unohda ne markettien geneeriset kakkakengät ja osta kunnolliset taktiset lenkkikengät, kun haluat liikkua muuallakin kuin kauppakeskuksessa. Armeijalenkkarit ja muut maastokengät on oiva valinta taktisiin hommiin, polkujuoksuun, koiralenkkeihin maastossa ja ihan jokapäiväiseen käyttöönkin. Kevyet lenkkarit on useasti paljon kivemmat kuin raskaat maiharit. Mikäli haaveissa on räikeänväriset urheilukengät, emme voi auttaa. Mutta jos vihreät, ruskeat tai mustat lenkkarit olis ihanammat, niin niitä kyllä piisaa.

Jos hakusessa on vedenpitävät lenkkarit paskakelin kurailuun, niin Gore Tex -lenkkarit on varma valinta. Toinen vaihtoehto on ottaa nopeasti kuivuvat lenkkikengät ja antaa varpaiden kastua. Kesällä ihan passeli valinta, mutta kylmällä kelillä GTX on parempi.

Mitkä on sit ne hyvät lenkkarit kävelyyn? Useasti ihan samat kuin juoksuunkin. Tärkeintä on hankkia semmoiset, jotka istuu hyvin. Vasarahain muotoiseen räpylään kantsii valkata leveälestiset lenkkarit. Pitäiskö sit ottaa huomioon, onko ne naisten vai miesten lenkkarit? Ei tartte. Valkkaat vaan semmoiset, jotka sun jalkaan parhaiten sopii.

Hyvät lenkkarithan maksaa jonkin verran, mutta laatu yleensä maksaa. Entä jos budjetti on kovilla ja kiikarissa on halvat lenkkarit? Silloin kantsii tsekata meidän ylijäämälenkkarit. Välillä saa tosi laadukasta tavaraa varsin edulliseen hintaan.

Loading...