Olisko hakusessa sellaiset vanhat kunnon armeijan nahkasaappaat? Tai jotkut muut naisten tai miesten nahkasaappaat ulkokäyttöön tai seksileikkeihin? Meillä niitä on aina, kun sattuu olemaan. Välillä sitten taas ei ole, kun nämä hyvät nahkasaappaat käy alati harvinaisemmaksi. Joten kantsii iskeä kiinni, kun oma koko sattuu kohdalle Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Olisko hakusessa sellaiset vanhat kunnon armeijan nahkasaappaat? Tai jotkut muut naisten tai miesten nahkasaappaat ulkokäyttöön tai seksileikkeihin? Meillä niitä on aina, kun sattuu olemaan. Välillä sitten taas ei ole, kun nämä hyvät nahkasaappaat käy alati harvinaisemmaksi. Joten kantsii iskeä kiinni, kun oma koko sattuu kohdalle

Lyhytvartiset ja pitkävartiset nahkasaappaat

Nahkasaappaita on monenlaisilla varsilla. Niiden valinta riippuu paitsi käyttötarkoituksesta myös tyylistä. Jos tykkäät tarpoa esimerkiksi pitkässä hangessa, pitempi varsi on kivempi. Jos etsit saappaita enemmänkin asvalttiviidakoihin, varren pituudella ei ole juuri käytännön merkitystä.

Suomalaiseen jalkaan sopivat tietysti parhaiten suomalaiset saappaat. Meillä on aika ajoin SA-nahkasaappaita, joissa on leveä varsi ja lesti. Valmistusmaan sijaan tärkeintä saappaiden valinnassa ovat kuitenkin hyvä istuvuus ja sopiva koko. Lämpimät nahkasaappaat saat laittamalla paksumpaa sukkaa väliin.

Nahkasaappaat netistä

Joitakin saattaa huolestuttaa saappaiden hankkiminen verkkokaupasta, mutta nykyään ostosten tekeminen netistä on vaivatonta. Me pyritään kertomaan kaikki tarpeellinen koon valinnasta tuotteen kuvauksessa, joten oikean koon löytämisen pitäisi onnistua kivuttomasti. Jos se tuottaa yhä päänvaivaa, ota yhteyttä, niin selvitetään!

Jos tilatut saappaat ei silti sovi tai et vaan tykkää niistä, niiden palauttaminen on Suomessa asuville helppoa. Sulla on 100 päivää aikaa pähkäillä, oliko ostos fiksu. Kunhan päätät sen ennen käyttöönottoa. Sovita saapaita sisällä, älä kuralammikossa. Lue tarkemmin palautuksista täältä.

Mikäli saappaiden ostaminen verkkokaupasta silti hirvittää, tervetuloa meidän myymälään sovittelemaan. Meidän jengi auttaa mielellään!

Nahkasaappaiden hoito

Laadukkaat nahkasaappaat on tehty kestämään, mutta kuten muutkin jalkineet, ne vaativat hoitoa. Huonojen kelien varalta ne saa suhteellisen vedenpitäviksi rasvalla. Ja lankki pitää niiden hipiän kunnossa. Mikäli sopivia tykötarpeita ei löydy kotoasi, käypä vilkaisemassa meidän kenkienhoito-osasto. Jos kenkien hoito kuulostaa pelottavan mystiseltä, lue ensiksi meidän kengänhoitoartikkeli. Se sisältää runsaasti hyödyllistä tietoa myös nahkaisten saappaiden hoidosta.

Loading...