Olisko hakusessa pitkävartiset saappaat, esimerkiksi kumisaappaat, armeijan nahkasaappaat tai jotkut muut kesä- tai talvisaappaat. Meillä niitä on aina, kun sattuu olemaan. Välillä sitten taas ei ole, kun varsinkin syyskeleille kysyntä on kova. Joten kantsii iskeä kiinni, kun oma koko sattuu kohdalle. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Olisko hakusessa pitkävartiset saappaat, esimerkiksi kumisaappaat, armeijan nahkasaappaat tai jotkut muut kesä- tai talvisaappaat. Meillä niitä on aina, kun sattuu olemaan. Välillä sitten taas ei ole, kun varsinkin syyskeleille kysyntä on kova. Joten kantsii iskeä kiinni, kun oma koko sattuu kohdalle.

Kumiset eräsaappaat ja lämpösaappaat

Kumisaappaat ovat erittäin monikäyttöisiä tänä päivänä. Enää ei puhuta pelkästään niistä jalassa lonksuvista kylmistä lantsareista, vaan nykyään kumppareita löytyy kaikkiin vuodenaikoihin. Vuorelliset kumisaappaat sopivat erinomaisesti talvikäyttöön, niin loskakeleille kuin koviin pakkasiinkin. Lämminvuoriset kumisaappaat pitävät jalat sekä kuivina että lämpiminä. Ne ovat sangen monipuoliset miesten ja naisten talvisaappaat. Parhaat lämpösaappaat eivät ole ne, jotka näyttää näteimmiltä, vaan ne jotka pitää paleltumat loitolla.

Pitkävartiset kumisaappaat ovat omiaan melonnassa, kalastuksessa sekä suolla ja muussa märässä ympäristössä tarpoessa, ja lyhytvartiset kumisaappaat sopivat sitten kaupunkikäyttöön ja vähemmän syviin kosteikkoihin. Kun varren materiaalina on neopreeni, kumisaappaat ovat kevyet ja mukavat kävellä. Kevyet kumisaappaat ovat monipuoliset metsästyssaappaat nin syksyn kuin talven jahteihin. Tänä päivänä on myös käsite tyylikkäät kumisaappaat. Katso nyt vaikka englantilaisia loordeja kartanoissaan.

Erävaatteissa muodikkuus ei ole niin tärkeää. Jos haet toimivaa ratkaisua, hakutermit kuten “talvisaappaat naiset”, “talvisaappaat miehet”, “lämpimät talvisaappaat naisille” ja “miesten kumisaappaat” ovat melko turhia. Hyvillä ominaisuuksilla varustettu saapas sopii kaikille, kunhan koko on vaan sun jalkaan sopiva.

Lyhytvartiset ja pitkävartiset nahkasaappaat

Nahkasaappaita on monenlaisilla varsilla. Niiden valinta riippuu paitsi käyttötarkoituksesta myös tyylistä. Jos tykkäät tarpoa esimerkiksi syvässä hangessa, pitempi varsi on kivempi. Jos etsit saappaita enemmänkin asvalttiviidakoihin, varren pituudella ei ole juuri käytännön merkitystä.

Suomalaiseen jalkaan sopivat tietysti parhaiten suomalaiset saappaat. Meillä on aika ajoin SA-nahkasaappaita, joissa on leveä varsi ja lesti. Valmistusmaan sijaan tärkeintä saappaiden valinnassa ovat kuitenkin hyvä istuvuus ja sopiva koko. Lämpimät nahkasaappaat saat laittamalla paksumpaa sukkaa väliin.

Saappaat netistä

Joitakin saattaa huolestuttaa saappaiden hankkiminen verkkokaupasta, mutta nykyään ostosten tekeminen netistä on vaivatonta. Me pyritään kertomaan kaikki tarpeellinen koon valinnasta tuotteen kuvauksessa, joten oikean koon löytämisen pitäisi onnistua kivuttomasti. Jos se tuottaa yhä päänvaivaa, ota yhteyttä, niin selvitetään!

Mikäli saappaiden ostaminen verkkokaupasta silti hirvittää, tervetuloa meidän myymälään sovittelemaan. Meidän jengi auttaa mielellään!

Loading...