Vaelluskengät

Tästä ryhmästä löydät meidän vaelluskengät eli siis ne jalkineet, mitä me suositellaan rankempaan pusikossa tarpomiseen. Me pistetään tänne niin pitkävartiset vaelluskengät kuin myös keskipitkällä varrella varustetut. Jos etsit kevyitä ja lyhytvartisia kenkuleita esmes polkujuoksuun, niin klikkaapa tänne. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tästä ryhmästä löydät meidän vaelluskengät eli siis ne jalkineet, mitä me suositellaan rankempaan pusikossa tarpomiseen. Me pistetään tänne niin pitkävartiset vaelluskengät kuin myös keskipitkällä varrella varustetut. Jos etsit kevyitä ja lyhytvartisia kenkuleita esmes polkujuoksuun, niin klikkaapa tänne.

Osta parhaat vaelluskengät mihin sulla on varaa

Vaellusvarusteissa kannattaa ehdottomasti satsata eniten kenkiin. Huonoilla kengillä pitempään kävelleet tietää miksi. Vaelluksesta tulee surkeiden kenkien kanssa pakosti yksipäiväinen pyrähdys. Ja laadukkaat vaelluskengät kestää pitempään rankempaa käyttöä. Älä siis pihistele näissä. Säästä mieluummin vaikka pitempään. Jalkasi kiittävät.

Vedenpitävät vaelluskengät

Tänä päivänä valtaosa vaeltajista luottaa Gore-Tex-kenkiin. Ja miksei luottaisi. Kalvolliset vaelluskengät pitävät vettä, mutta hengittävät silti varsin hyvin. Jos pitää kahlata kunnolla jorpakoissa, niin kumisaappaat ovat paras vaihtoehto, mutta vaikeassa maastossa ja pitemmillä lenkeillä jalkasi alkavat vihata niitä ja sinua.

Naisten ja miesten vaelluskengät

Ei kannata etsiä sun astraaliseen chakraan sopivia viimeisen muodin mukaisia “vaelluskenkiä”, vaan sellaiset, mitkä tuntuu jaloissa hyviltä. Vaelluskengät ovat usein unisex-mallia, eli ne käyvät niin miehille kuin naisille, kunhan lesti ja koko ovat sopivia. Väreinähän on pääasiassa vanhat tutut musta ja ruskea. Muitakin voi välillä olla.

Käyttöikä pitenee huoltamalla

Vaikka ostaisit miten hyvät kengät, niille saattaa tulla ennenaikainen surma, mikäli et pidä niistä huolta. Kalvokengille on omat hoitotuotteet, joita on syytä vedellä kenkään säännöllisesti. Ja kalvottomat nahkaiset vaelluskengät saa varsin vedenpitäviksi rasvaamalla. Tutustu meidän jalkineiden hoitotuotteisiin. Jos kenkien hoito ei ole sinulle ennestään tuttua, tsekkaa meidän kengänhoitoa käsittelevä artikkeli. Sieltä löytyy tietoa niin kalvokenkien kuin kalvottomien nahkakenkienkin hoidosta.

Merinovillaiset vaellussukat ja kunnon pohjalliset

Oli sulla miten hyvät kengät tahansa, niin paskat sukat pilaa kävelynautinnon, kun ne joko hiertää jalat verille tai sitten sukat luisuu koko ajan pois jalasta ja myttäytyy kengän kärkeen. Hanki kunnon hyvät vaellussukat, merinovillaa tietenkin. Osta mielellään muutama pari samaan syssyyn, kun niitä joutuu pitemmillä reissuilla kuivattelemaan. Hyvä kikka on myös käyttää kahta sukkaa päällekkäin esmes talvella. Muista myös hyvin iskua vaimentavat pohjalliset, niin et paukuta jalkapohjia pilalle ensimmäisenä päivänä.

Loading...