Kuka teki sun vaatteet, osa 2, M.A.S.I Company

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Tämä Varustelekan artikkelisarja on osa kansainvälistä Fashion Revolution Week -kampanjaa, jonka ideana on tehdä vaatteiden valmistuksesta, myynnistä ja ostamisesta eettisempää ja läpinäkyvämpää. Tää sopii meille hyvien puolulaisille vähän hemmetin hyvin, ja siksi me lähdettiin innolla messiin.

Tän kampanjaviikon seitsemän artikkelin sarjassa me esitellään meidän yhteistyökumppaneita, eli sitä mahtavaa jengiä, joka tekee teidän vaatteita. Sarjan tokassa osassa esittelyssä on keiteleeltä lähtöisin oleva M.A.S.I Company.

M.A.S.I Company tekee esmes sun Särmä-farkut

M.A.S.I Company Oy yksi Suomen suurimmista vaatetusalan yrityksistä. Sen tuotteet suunnitellaan Suomessa, mutta valmistetaan pääosin Virossa. Farkkujen valmistajista se on Pohjois-Euroopan suurin. M.A.S.I Company tekee Varustelekan kaikki Särmä-farkut, duunarihousut ja duunarihatut. Hienosti sujunut yhteistyö alkoi vuonna 2015.

Ympäristö ja luonto huomioidaan M.A.S.I Companyn toiminnan kaikilla osa-alueilla. Vastuulliset ja kestävät toimintaperiaatteet ohjaavat liiketoimintaa suhteessa niin omaan henkilöstöön kuin yhteistyökumppaneihin. Yritys vaatii ehdotonta lapsityövoiman kieltämistä, ja että kaikki sen kumppanit noudattavat lapsityövoimaan liittyviä lakeja.

Myös sen yhteistyökumppanien on minimoitava ympäristövaikutukset. Ympäristölainsäädäntö ja -vaikutukset otetaan huomioon niin raaka-aineiden ja kemikaalien valinnassa kuin työmenetelmissäkin. Tavarantoimittajia velvoitetaan noudattamaan EU:n kemikaaliasetuksen määräyksiä.

Armi

Armi

Kauan olet ollut töissä M.A.S.I Companyssa?

Aloitin työt täällä vuonna 1975.

Mitä teet työksesi?

Työnkuvani on muuttunut yrityksen tarpeiden mukaan.Tällä hetkellä vastaan logistiikasta. Kaiken aikaa asiakaspalvelu on ollut lähellä sydäntäni, ja se on aina kuulunut tärkeänä osana työnkuvaani.

Miten olet päätynyt alalle?

Tavallaan vahingossa, sillä tulin tänne aluksi vain puoleksi vuodeksi ennen opiskelun aloitusta, mutta tänne jäin.

Mitä pidät työstäsi?

Näillä vuosilla on sanottava, että pidän todella paljon alasta ja työstäni ja olen saanut kokea kaikki vaatetusalan nousut ja haasteet menneinä vuosina. Luonteeni tukee näitä molempia, ja on hienoa nähdä alan kehittyvän haasteista huolimatta. Kaikki tällä alalla olevat työkaverini tekevät tärkeää työtä pukeutumisessa ja huomioivat ajan vaatimukset. Farkut ovat tärkeä osa minua ja ovat olleet sitä jo 45 vuotta. Sen myötä on hyvä jatkaa työtä.

Lue myös

Artikkelin tuotteita

Särmä taktiset farkut, Tummansininen Särmä taktiset farkut, Musta
Särmä taktiset farkut
Särmä taktiset farkut
99.99 EUR
Taktiset farkut - kun tekemisesi edellyttää toiminnallisia housuja, mutta reisitaskuhousut ja maastokuviot pistävät liikaa silmään. Tässä olis tavallisiksi farkuiksi naamioidut käyttöhousut jotka joustavuuden puolesta kelpaisivat Chuck Norrisillekin (ellei hänellä jo olisi karate-farkkujaan)!
Särmä Kansan Farkut, siniset
Särmä Kansan Farkut, siniset
79.99 EUR
Meidän henkilökunta pukeutuu lähtökohtaisesti meiltä ostettuihin vaatteisiin. Ainoastaan yksi selkeä poikkeus löytyi: jengi käyttää edelleen farkkuja, eikä meiltä saanut niitä. Nyt korjattiin asia, ja tehtiin Kunnon Hyvät Farkut.
Särmä Kansan Farkut, mustat
Särmä Kansan Farkut, mustat
79.99 EUR
Ilmeni, että Kansan Farkut ovat ihan tosi suositut - ilmeisesti kestävät, mukavat farkut ilman mitään höpönlöpönkulutuksia on jotain, mille sittenkin on kysyntää, vaikkei niitä kukaan muu tunnukaan myyvän. Tässä olis ihan samat farkut kuin noi meidän sinisetkin, kunhan vaan mustana ja vanhalla kunnon nappisepaluksella! Laadukkaat, siistit, käytännölliset!
Särmä Duunarihattu, villakangasta
Särmä Duunarihattu, villakangasta
59.99 EUR
Jos puuvillaisen lätsähatun kausi alkaa olla ohitse, voit jatkaa samaa tyyliä tällä villakankaisella! Hattu tekee sinusta henkseleiden kanssa erittäin salakapakka-uskottavan! Sinistä kangasta ei enää saatu, niin tehtiin sitten tummanharmaana kierrätysmatskuista. Tää on jopa hienompi kuin se edellinen.
Särmä Duunarihousut, villakangasta
Särmä Duunarihousut, villakangasta
139.99 EUR
Kunnon vanhan ajan käyttöhousut villakankaisina! Vyötärö on korkealla ja siinä on laskokset - jalat mahtuvat liikkumaan, ja mikään ei purista. Ja kuten kaikki vaatteet sata vuotta sitten, nää näyttää vielä siistiltä ja ryhdikkäältä. Lyömättömät syys- ja talvihousut tiettyä tyyliä hakevalle. Sinistä kangasta ei enää saatu, niin tehtiin sitten tummanharmaana kierrätysmatskuista. Nää on jopa hienommat kuin ne edelliset.
Särmä Duunarihattu, Ruskea
Särmä Duunarihattu
Särmä Duunarihattu
49.99 EUR
Miellyttävä väri ja ajaton muoto, ei räikeitä logoja tai rumia yksityiskohtia. Tää on semmoinen lätsä, jota voit käyttää minkä tahansa vaatteen kanssa, sanoo tyyligurut mitä hyvänsä. Samalla hattu demilitarisoi tehokkaasti asukokonaisuutesi ja henkseleiden kanssa käytettynä tekee susta erittäin baariuskottavan!
Särmä Duunarihousut, mustat Särmä duunarihousut, Ruskea
Särmä duunarihousut
Särmä duunarihousut
63.95 - 129.99 EUR 79.99 - 129.99 EUR
Kunnon vanhan ajan käyttöhousut. Kangas on kestävää, vyötärö on korkealla ja siinä on laskokset - jalat mahtuvat liikkumaan ja pallit eivät puristu. Ja kuten kaikki vaatteet sata vuotta sitten, näyttää siistiltä ja miehekkäältä.
Loading...