Avoin työpaikka: Kehityskoordinaattori
Tiedote 11.12.2017 Varusteleka hakee riveihinsä nohevaa kehityskoordinaattoria avustamaan kasvavan yrityksen kehitys- ja järjestelmäprojekteissa. Täysipäiväiseen työtehtävään etsitään ennen kaikkea oppimiskykyista ja innostunutta tekijää, joka pystyy sisäistämään laajoja kokonaisuuksia ja ratkaisemaan ongelmia osana
Näytä tiedote
Varusteleka hakee riveihinsä nohevaa kehityskoordinaattoria avustamaan kasvavan yrityksen kehitys- ja järjestelmäprojekteissa. Täysipäiväiseen työtehtävään etsitään ennen kaikkea oppimiskykyista ja innostunutta tekijää, joka pystyy sisäistämään laajoja kokonaisuuksia ja ratkaisemaan ongelmia osana vahvaa ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Varusteleka on armeija- ja ulkoilutavaran erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin myymälässämme ja verkkokaupan kautta ympäri maailman. Myymme mm. vaatteita, varusteita ja kenkiä sekä uutena, että käytettynä. Noin 35% myynnistämme tulee myymälästä ja loput nettikaupasta. Tiloissamme on myös anniskeluravintola Sotima.

Työtehtävä pitää sisällään mm seuraavaa:
- Yrityksen strategian toteuttaminen omalla vastuualueella (Varustelekan strategia)
- Liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämistä ja ongelmanratkaisutyötä
- Analytiikan ja raportoinnin kehittämistä Tableau BI ohjelmistoa hyödyntäen
- Projektien koordinointia kehitysjohtajan alaisuudessa
- Yhteistyötä ja kommunikointia IT-tuesta vastaavan yhteistyökumppanin kanssa

Edellytämme sinulta:
- Tehtävään mahdollisimman hyvin soveltuvaa koulutusta, (esim. DI, KTM, tradenomi tai insinööri)
- 1-2 vuotta työkokemusta (kerrytetty opintojen ohella tai valmistumisen jälkeen)
- Avoin, avarakatseinen ja asiakaslähtöinen asenne työtä ja kollegoita kohtaan
- Intoa, oppimiskykyä ja terävää päätä
- Riittävä ymmärrys tietotekniikasta, sovelluksista, tietokannoista yms. jotta osaat keskustella teknisten henkilöiden kanssa
- Näyttöä projektinhallinnasta sekä kaupallista silmää ja ymmärrystä

Eduksi katsotaan, jos sinulla on työkokemusta itsenäisestä roolista, jossa olet päässyt kehittämään yrityksen prosesseja tai järjestelmiä. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta Tableaun tai vastaavan BI-sovelluksen käytöstä.

Varusteleka haluaa olla edelläkävijä, kohdata haasteet rohkeasti ja tehdä asiat niin, että voi olla niistä ylpeä. Toivomme, että tällaiset arvot näkyvät myös sinun työskentelytavassasi.

Työsuhde on vakituinen ja siihen sisältyy 40 h viikkotyöaika. Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm hyvissä työsuhde-eduissa joihin kuuluu uskomattomat henkilökuntahinnat, tavallista kattavammat vakuutukset sekä työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössä Varustelekan hyvin varusteltu kuntosali sekä työsuhdepolkupyörä.

Jos siis olet positiivisen asenteen omaava, reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä ja asiakkaitansa omistautuneesti palveleva- eli Varustelekan työntekijän standardit täyttävä henkilö, laita hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen eric.andersson@varusteleka.fi. Lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Hakujen vastaanotto päättyy 31.12.2017 tai sitten kun sopiva henkilö on löytynyt. Työhaastattelut aloitamme välittömästi joten älä jää arpomaan. Työt alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
Varusteleka FACEBOOK Hei jengi, Road Show'n statseja! Nyt on saatu meidän konttikonseptin Road Show't taputeltua tämän vuoden osalta ja voi pojat, olihan menoa ja meininkiä! Oltiin Korian Erämessuilla, Tuska Festivalilla, Jet World Master - vanha kunnon Jämijärvi!, Blockfesteillä ja Ilmakitaran MM-kisoissa. Tämmöisellä setillä starttailtiin meidän kontin todelliset koeponnistukset ja hyvinhän se meni. Pienen tauon jälkeen starttattiin Road Show: Tori Edition, jonka siivittämänä lähdettiin kiertelemään, noh, toreja. Turku, Lappeenranta, Tampere, Jyväskylä ja Kuopio - ihan kohtalainen peitto näin eteläisen Suomen osalta! Eihän tää mikään kilpailu kaupunkien kesken ollut, mutta mainittakoon nyt miten torit vertautuivat keskenään kuittien osalta, eli montako myyntitapahtumaa per mesta. Odotettiin kyllä vähän Turku vs. Tampere, mutta Kuopio tuli kyljestä - 739 kuittia! Turku: 645 Lappeenranta: 471 Tampere: 665 Jyväskylä: 571 Kuopio: 739 Tori Edition yhteensä: 3091 Kesän konttikeikoista Tuska Festival oli ehdottomasti kirkkain tähti, 1161 kuittia! Muut kesän festarit ylsivät vain murto-osaan tästä, mutta ei se menoa hidastanut. Duck jeans! TOP 5 myydyimmät tuotteet kontissa oli Scho-Ka-Kola, BW Kenttäpusero, Shemagh-huivi, Särmä Merinosukat ja Särmä Viskoosibokserit. Oli kyllä kunnon hyvä positiivinen kokemus. Paljon opittiin, paljon myytiin, hauskaa pidettiin ja toivottavasti tekin piditte! Näiden kokemuksien rohkaisemana tuleva vuosi on jo kuumeisen suunnittelun alla. Mihis ujutetaan kontti seuraavaksi?
Loading...