Reput ja rinkat, yli 40 litraa

Täältä löydät isommat kantolaitteet. Tämä tarkoittaa käytännössä meidän kaikkia siviilin ja armeijan rinkkoja, anatomisia ja putkirinkkoja. Ja tottahan toki rinkkoja ja reppuja löytyy sekä uusina että armeijaylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

KUN VARUSTEITA ONKIN VÄHÄN ENEMMÄN

Täältä löydät isommat kantolaitteet. Tämä tarkoittaa käytännössä meidän kaikkia siviilin ja armeijan rinkkoja, anatomisia ja putkirinkkoja. Ja tottahan toki rinkkoja ja reppuja löytyy sekä uusina että armeijaylijäämänä.

Jos tiedossa on pitempi vaellus niin kannattaa lähteä katselemaan rinkkaa, jossa tilavuus on vähintään 60 litraa. Lyhyemmille matkoille, esimerkiksi päiväreissulle, riittää hyvin iso reppu tai rinkka, jossa tilavuus noin 50 litraa. Siihen mahtuu hyvin ruokatarpeet ja vaatteet ynnä muut tarvikkeet vuorokaudeksi. Eikä reissun tarvitse olla välttämättä maastossa, sillä iso reppu lentokoneeseen on näppärä ratkaisu, sillä jotenkin sitä tavaraa on kumminkin aina liikaa mukana.

Ylijäämärinkoissa yhdistyy mielestämme paras laatu suhteessa hintaan. Näissä rinkoissa laatu tarkoittaa kestävyyttä: grammanviilaajille tuskin kelpaavat. Modernit materiaalit ja ergonomiset säädöt ovat kuitenkin löytäneet tiensä myös näihin, koska selkänsä rikkonut sotilas taistelee huonosti.

RINKAN VALINTA

Isoissa rinkoissa ja repuissa on suuriakin kokoeroja ja eri pituisille reissuille repun tilavuuden tarve vaihtelee. Toki se mitä tarvitsee mukaan ja kuinka paljon on yksilöllistä, mutta jonkinlainen punainen lanka on helppo koota listaamalla:

LISÄTASKUT RINKKAAN TAI REPPUUN

Joskus voi tulla tilanne, jolloin reissusta on tulossa vähän pidempi kuin rinkkasi kapasiteetti sinulle sallii ja silloin kehiin astuvat lisätaskut. Meiltä löytyy valikoimasta jopa tarpeettoman paljon erilaisia lisätaskuja reppuihin ja rinkkoihin. Suurin osa kiinnittyy PALS-lenkeillä (ns.MOLLE-kiinnitys), joten reppusi tai rinkkasi täytyisi olla näihin yhteensopiva.

Katso taskuvalikoima tästä linkistä.

Loading...