Reput ja rinkat, yli 40 litraa

Täältä löytyy isommat kantolaitteet, eli tilavat reput ja käytännössä kaikki myymämme rinkat, sekä anatomiset että putkirinkat. Jos hakusessa on iso reppu lentokoneeseen, vilkaise suoraan Särmä iso rynnäkköreppu. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Täältä löytyy isommat kantolaitteet, eli tilavat reput ja käytännössä kaikki myymämme rinkat, sekä anatomiset että putkirinkat. Jos hakusessa on iso reppu lentokoneeseen, vilkaise suoraan Särmä iso rynnäkköreppu.

Ylijäämärinkoissa yhdistyy mielestämme paras laatu suhteessa hintaan. Näissä rinkoissa laatu tarkoittaa kestävyyttä: grammanviilaajille tuskin kelpaavat. Modernit materiaalit ja ergonomiset säädöt ovat kuitenkin löytäneet tiensä myös näihin, koska selkänsä rikkonut sotilas taistelee huonosti.

Anatominen vai putkirinkka?

Jos tätä joutuu kysymään, on turvallisinta valita anatominen rinkka, eli sisäisellä rangalla: se soveltuu vähän kaikkeen. Putkirinkan (tukikehikko reppupussin ulkopuolella) erityisominaisuuksia tarvitsee yleensä käyttäjät, jotka tietävät tarpeensa.

Siinä olikin kokonainen artikkeli tiivistettynä yhteen kappaleeseen, voi jumpe! Proosallisempia tarinoita näiden romppeiden käytöstä voi lukea kertomuksista ja kenttätestauksista ja kuivakampia ohjeita varten meillä on myös osastonsa.

Loading...