Tästä kategoriasta rinkan tai repun sadesuojat ja naamiosuojat. Valikoimasta löydät repuille sadesuojia eri kokoisina ja värisinä. Suurin osa myös maastokuvoiduista suojista on sadesuojia eikä pelkästään pahiksilta naamioitumiseen. Muista kuitenkin tarkistaa myös naamiosuojan vedenpitävyys ennen tilaamista niin vältytään pettymyksiltä. Rinkan sadesuojalle ominaista on kuminauha, jonka avulla se pysyy repussa kiinni, mutta auttaa myös pieneen tilaan pakkaamisessa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

SUOJAA KANTOLAITTEESI SATEELTA TAI PAHIKSILTA

Tästä kategoriasta rinkan tai repun sadesuojat ja naamiosuojat. Valikoimasta löydät repuille sadesuojia eri kokoisina ja värisinä. Suurin osa myös maastokuvoiduista suojista on sadesuojia eikä pelkästään pahiksilta naamioitumiseen. Muista kuitenkin tarkistaa myös naamiosuojan vedenpitävyys ennen tilaamista niin vältytään pettymyksiltä. Rinkan sadesuojalle ominaista on kuminauha, jonka avulla se pysyy repussa kiinni, mutta auttaa myös pieneen tilaan pakkaamisessa.

Monissa rinkoissa onkin sateensuoja sisäänrakennettuna, mutta etenkin repuista sellainen yleensä puuttuu. Erillisen suojan saa pakattua pieneen tilaan, eikä se paina paljoa, mutta suuri apu siitä kyllä on. Joku voisi sanoa rinkan sadesuojan olevan välttämätön tarvike vaelluksilla. Sateen iskiessä repun saa suojaan vedeltä ja vaikkei sinua haittaisikaan pikkuisen kosteat kamat niin entäs veden ja kosteuden tuoma paino varusteisiin? Helpompaa kantaa muutaman kymmenen gramman sadesuojaa kuin muutaman kilon entistä painavampaa ja märkää rinkkaa, eikö?

Sellaiselle, joka eivät tahdo naamioitua, kuten metsästäjät ja pyöräilijät tai muut esilläolosta tykkäävät, oranssi Särmä repun sadesuoja on väri jonka yleensä erottaa vaikka olisikin vähän heikompi näkyvyys. Sen sijaan naamioitumisesta tykkääville Särmä TST repun naamiosuoja olisi aika toimiva. Mikäs muukaan on parempi Suomen maastoon kuin M05 metsä- tai lumikuviolla. Tätä löytyy kolmea eri kokoa, eli pienistäkin 20 litran repuista aina tli 100 litraisiin rinkkoihin.

Loading...