Tästä ryhmästä löydät meidän taktiset, eräisät ja sotaisat olkalaukut miehille ja naisille. Nää on sitä paljon puhuttua uniseksiä, eli käy aivan kaikille. Tarkemmin sanottuna täällä on siis ne pienet olkalaukut, iso olkalaukku on sitten keikkalaukkuosastoa. On aika vaivatonta ostaa olkalaukut netistä. Varsinkin meiltä, kun palautus on helppoa, jos veska ei ole mieleinen. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä ryhmästä löydät meidän taktiset, eräisät ja sotaisat olkalaukut miehille ja naisille. Nää on sitä paljon puhuttua uniseksiä, eli käy aivan kaikille. Tarkemmin sanottuna täällä on siis ne pienet olkalaukut, iso olkalaukku on sitten keikkalaukkuosastoa. On aika vaivatonta ostaa olkalaukut netistä. Varsinkin meiltä, kun palautus on helppoa, jos veska ei ole mieleinen.

Olkalaukut moneen käyttöön

Olkalaukusta tulee monelle ekana mieleen naisten käsilaukku, mutta alunperin the juttu oli nimenomaan miesten olkalaukku. Varsinkin sotilaat ovat käyttäneet kautta aikojen monenlaisia olkalaukkuja. Esimerkkeinä vaikkapa armeijan leipälaukku, karttalaukku ja kaasunaamarilaukku, joita meiltäkin aika usein löytää. Kaasunaamarilaukut on varsin suosittuja siviilikäytössäkin, kun pieni olkalaukku on varsin monikäyttöinen epeli. Ja onhan nää aika makeita.

Miten sit ostetaan olkalaukku miehelle? Meidän valikoimasta ihan samalla tavalla kuin jos hakusessa olis naisten olkalaukku. Naisten olkalaukut taktiseen toimintaan on vaatimuksiltaan ihan samanlaiset kuin miesten olkalaukut. Osta siis sellainen, joka sopii sun käyttötarkoituksiin. Ihan pienet olkalaukut pienemmille jutuille ja sit ikasvatat kokoa sitä mukaa, kun haluat survoa enempi tavaraa kyytiin.

Se kantsiiko valita nahkainen olkalaukku vaiko kankainen olkalaukku riippuu ihan siitä, mistä tykkää. Molemmissa on puolensa. Kun hakusessa on kuluttavan käytön olkalaukku, nahka voi olla paikallaan. Kankainen on sitten taas yleensä kevyempi ja helpompi pestä.

Maanläheiset värit

Kun on kyseessä etupäässä sotilastavara, niin mastokuvioitu, vihreä ja ruskea olkalaukku ovat aika korostuneessa roolissa. Jos hakusessa on musta olkalaukku, musta kun on se ainoa tacticool väri, niin ne menee useimmiten enemmän osastolle isot olkalaukut eli meidän kielessä keikkalaukut. Lumikuvioitu tai valkoinen olkalaukku vois olla kiva talvikäyttöön, mutta muunvärisen voi toki aina naamioida. Eikä joku tummasävyinen pistä silmään talvellakaan.

Uutta ja ylijäämää

Mikäli pennoset on tiukassa mutta sua silti himottaa olkalaukku, ale olis varmaan kiva juttu. Mehän ei sesonkialeja harrasteta, mutta älä silti häivy jonnekin halpatuotisivulle, vaan tsekkaa meidän armeijaylijäämäosasto. Ne laukut on laatuunsa nähden melkoisessa alessa koko ajan.

Loading...