Tästä löydät putkirinkat ja satulareput. Näiden kantolaitteiden yhtäläisyydet ovat ulkoiset metallikehikot, eli ranka, joka tarkoitus on tukea selkää ja tehdä painavammankin lastin kantamisesta miellyttävämpää. Putkirunkoiset rinkat ovat sitä modernimpaa puoliskoa tässä tuoteryhmässä, kun taas satulareppu edustaa perinteikyyttä. Etenkin satulareppuja saatat löytää tältä sivulta myös armeijaylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä löydät putkirinkat ja satulareput. Näiden kantolaitteiden yhtäläisyydet ovat ulkoiset metallikehikot, eli ranka, joka tarkoitus on tukea selkää ja tehdä painavammankin lastin kantamisesta miellyttävämpää. Putkirunkoiset rinkat ovat sitä modernimpaa puoliskoa tässä tuoteryhmässä, kun taas satulareppu edustaa perinteikyyttä. Etenkin satulareppuja saatat löytää tältä sivulta myös armeijaylijäämänä.

Satulareppu on suhteellisen vanha keksintö, joka auttoi ennen vanhaan ihmisiä, kun oltiin totuttu kaikenlaisia perunasäkkejä rahtaamaan. Satulareppu ei siis ole sitä kaikkein moderneinta muotoilua, mutta edelleen ryhdikäs ja etenkin klassikkofiilistelijöiden suosima. Etenkin norjalainen satulareppu on todellinen armeijatavaran klassikko.

Putkirinkka on ajatukselta melko samanlainen kuin satulareppu, mutta vain isompi ja tilavampi. Putkirinkoissakin on kehikko, yleensä alumiininen, johon kantojärjestelmä, eli kantoviilekkeet ja lantiovyö ovat kiinnitetty. Kehikko on siis erillään itse rinkasta. Putkirinkka on erityisen hyvä erittäin painavien kuormien kantamiseen. Kehikosta on myös suuri apu pelastustoimiin hätätapauksen sattuessa. Kahdesta putkirinkasta saa rakennettua pätevät paarit ihmisen kuljettamiseen.

Käy tutustumassa Varustelekan oman Särmä TST-tuotemerkin RP80 putkirinkkaan. Rinkka on valmistettu yhteistyössä Finn-Savotta Oy:n kanssa ja tähän kyseiseen malliin on suunniteltu sitä tukeva putkirunko ja kantolaitteet. 80-litrainen Recon Pack on taattua laatukamaa ja valmis suoraan vaativaankin käyttöön.

Loading...