Keikkalaukku keikalle mukaan – oli sitten kyse rokkifestarista tai jostain muusta toiminnasta. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Keikkalaukku keikalle mukaan – oli sitten kyse rokkifestarista tai jostain muusta toiminnasta.

Iso kassi on esimerkiksi tarpeen, kun menee viikonlopuksi kaikkine varusteineen varuskunta-alueelle harjoittelemaan maanpuolustuksellisia temppuja. Periaatteessa rinkkakin toimisi, mutta puolustusvoimiemme erityispiirteisiin kuuluu se, että laukkua nostetaan ja lasketaan ja nostetaan taas, ylös ja alas, monia, monia kertoja ja monissa eri paikoissa siinä odottamisten välillä. Tällöin keikkalaukun mallinen kantolaite kulkee mukavammin mukana. Tiedetäänpä jopa keikkalaukkuja, joissa on pyörät alla – sellaisella kun rullailet harjoituksiin, johtoporras ällistyy reserviläisen oma-aloitteisuutta ja henkilökohtaista varustautumista, ja seuraava reservin ylennys onkin sitten jo takataskussa.

Jotkut taas käy ihan oikeissa töissäkin, joissa saattaa olla tarpeen kuljetella sitä sun tätä työpaikalle ja takaisin. Vastaus tähänkin on keikkalaukku. Kunnon keikkalaukku sopii monesti myös matkustamiseen hieman reppua kätevämmin, kun matkatavarat pysyvät sekä järjestyksessä että paremmin saatavilla kuin jossakin säkkimallisissa ratkaisuissa.

Hintahaitarin eri päiden väliltä löytyy jokaiselle sopiva tuote. Savotta Keikka edustaa yhtä laitaa ja toisinaan saatavilla olevat ylijäämäkassit toista, Särmä keikkalaukku siinä välillä. Löytyypä valikoimastamme vedenpitäviäkin keikkalaukkuja oman elämänsä melojille ja muille. Kannattaa myös oman käyttötarpeen mukaan tutkia, minkälaisia lisävarusteita sinun mahdollisesti tarvitsee yhdistää omaan keikkalaukkuusi.

Loading...