Reput, enintään 40 litraa

Päiväreppuja kouluun, pyöräilyyn, isompia reppuja matkailuun ja erälle. Aito armeijaylijäämä on kestävä valinta arkeenkin. Jos hakusessa on iso reppu lentokoneeseen, vilkaise suoraan Särmä iso rynnäkköreppu. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Päiväreppuja kouluun, pyöräilyyn, isompia reppuja matkailuun ja erälle. Aito armeijaylijäämä on kestävä valinta arkeenkin. Jos hakusessa on iso reppu lentokoneeseen, vilkaise suoraan Särmä iso rynnäkköreppu.

Mikä PALS, mikä MOLLE?

Jotkut varmaan miettivät, mitä noi poikittaiset hihnat useiden tuotteiden pinnassa ovat. No nehän ovat PALS-nauhakujastoja (Pouch Attachment Ladder System), joita alkuun nähtiin Yhdysvaltalaisissa MOLLE-kantojärjestelmän osissa, mistä ne ovat levinneet ympäriinsä (ja vieneet nimenkin mukanaan).

Hihnoihin voi punoa narua erikoisempiin kiinnitystarpeisiin ja lenkkeihin pujotettuna esim. kynät tai fillarin lukko kulkevat hyvin mukana, mutta niiden varsinainen käyttötarkoitus on lisätaskujen kiinnittäminen esim. vesipulloa tai ensiapupakkausta - tai mikä jottei Bluetooth-kuulokkeitakin varten.

Proosallisempia tarinoita näiden romppeiden käytöstä voi lukea kertomuksista ja kenttätestauksista ja kuivakampia ohjeita varten meillä on myös osastonsa.

Loading...