Reppujen osat ja tarvikkeet

Varaosat ja muut tarvikkeet reppuihin löydät tästä. Valikoimasta löytyy muun muassa monikäyttöinen rintaremmi, kantohihnan pehmusteet, olkaviilekkeet, reppupusseja ja paljon muuta. Silloin kun edes jeesusteipistä ei ole avuksi rinkkaa tai reppua korjaamaan, niin Varustelekasta on. Tai siihen me ainakin pyrimme. Suurin osa tuotteista on uusia, mutta saattaa sieltä välillä jotain armeijaylijäämääkin löytyä. Katso valikoima ja osta omaksi, jos löydät jotain mieleistä, jolla vähän parannella ja mukavoittaa omia kantaumuksia. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Varaosat ja muut tarvikkeet reppuihin löydät tästä. Valikoimasta löytyy muun muassa monikäyttöinen rintaremmi, kantohihnan pehmusteet, olkaviilekkeet, reppupusseja ja paljon muuta. Silloin kun edes jeesusteipistä ei ole avuksi rinkkaa tai reppua korjaamaan, niin Varustelekasta on. Tai siihen me ainakin pyrimme. Suurin osa tuotteista on uusia, mutta saattaa sieltä välillä jotain armeijaylijäämääkin löytyä. Katso valikoima ja osta omaksi, jos löydät jotain mieleistä, jolla vähän parannella ja mukavoittaa omia kantaumuksia.

Välillä tulee tilanteita kun vanhat repun osat alkavat vedellä viimeisiä ja sen takia ei raaskisi uutta ostaa kun reppu tai rinkka on muuten ehjä. Silloin kannattaa tulla tarkistamaan, jos valikoimastamme löytyisi sopivat varaosat sinun tarpeeseen. Monista repuista, sotilasreppuja myöten, puuttuu kunnon hyvä rintaremmi kokonaan vakiovarustuksesta tai se on kadonnut, kun on kerran mennyt irroittamaan. No Särmä rintaremmi olisi aika edullinen ratkaisu ongelmaan. Tämä käy kaikenlaisiin reppuihin ja se auttaa pitämään reppua tai muuta kantamusta vähä aloillaan liikkuessa.

Tee-Se-Itse

Tämä ei perustu tilastoihin vaan siihen kuuluisaan ‘’mutu-tuntumaan’’, mutta yleensä repuista ja rinkoista hajoaa ensimmäisenä pistosoljet. Onneksi meiltä löytyy niitäkin irtotavarana ja eri kokoisina. Tästä kategoriasta löydät myös kankaat, nauhat ja narut, jotka nyt vaan ovat esimerkiksi vaelluksilla todella hyödyllisiä tarvikkeita ja narua kannattaakin aina pitää vähän ekstraa mukana.

Löytyyhän Tee-se-itse kategoriasta myös ompelusettejä ja ilmastointiteippiä, joka on ihan korvaamatonta tarviketta nopeaan hätäkorjaamiseen kenttäkäytössä. Tee-se-itse valikoimaan tästä linkistä.

Loading...