Kuka teki sun vaatteet, osa 12, Savotta

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Tämä Varustelekan artikkelisarja on osa kansainvälistä Fashion Revolution Week -kampanjaa, jonka ideana on tehdä vaatteiden valmistuksesta, myynnistä ja ostamisesta eettisempää ja läpinäkyvämpää. Me osallistuttiin tähän ekan kerran vuonna 2020 ja koska tää on yhä edelleen siisti juttu, me lähdettiin innolla messiin myös vuonna 2022.

Idiksenä on jatkaa aiemmilta vuosilta tuttua artikkelisarjaa, jossa esitellään meidän yhteistyökumppaneita, eli sitä mahtavaa jengiä, joka tekee teidän vaatteita. Sarjan kahdennessatoista osassa esittelyssä on Karstulassa toimiva Finn-Savotta Oy.

Savotta tekee sun kantovälineet

Savotta on perinteikäs kotimainen firma, jonka omat klassikkotuotteet löytyy tietysti meidän hyllystä. Sen lisäks Savotta on yksi meidän Särmä TST -kamojen tuottajista, jonka kanssa yhteistyötä on tehty jo pitkään, vuodesta 2015.

Savotalla on tehtaat Suomen Karstulassa sekä Viron Tarttossa, joiden välille tuotanto jakautuu. Meille Savotta valmistaa muun muassa taskuja ja taistelureppuja.

Merkku

Merkku Savotalta

Tuotesuunnittelija Merkku on ollut Savotalla töissä kolme vuotta.
Merkun työnkuvaan kuuluu muun muassa prototyyppien ompelua ja kaavoittamista.

Emilia

Emilia Savotalta

Emilia työskentelee Savotalla ompelijana ja on ollut hommissa vuoden verran.
Ompelijan työnkuvaan kuuluu kaikkea mahdollista ompelua eri tuotteiden parissa.

Lue myös

Artikkelin tuotteita

Savotta Jääkäri M reppu, vihreä Savotta Jääkäri M reppu, Ruskea Savotta Jääkäri M reppu, musta Savotta Jääkäri M reppu, M05 metsäkuvio
Savotta Jääkäri M reppu
Savotta Jääkäri M reppu
199.99 - 214.99 EUR
Jääkäri M on Kevyen Rajapartion pohjalta suunniteltu moderni päiväreppu, sellainen jossa kehtaa kantaa painavampaakin lastia selän tai repun huutamatta hoosiannaa.
Savotta sadesuoja, vihreä, Small Savotta sadesuoja, vihreä, Medium Savotta sadesuoja, vihreä, Large Savotta sadesuoja, vihreä, X-Large
Savotta sadesuoja, vihreä
Savotta sadesuoja, vihreä
25.99 - 39.99 EUR
Savotta Sadesuoja on kunnollinen suoja repuille ja rinkoille. Suoja on valmistettu PU-pinnoitetusta 70D Nylon Ripstop kankaasta, joka on luonnollisesti vedenpitävää ja erittäin kestävää.
Savotta Keikka 50L keikkalaukku, Ruskea Savotta Keikka 50L keikkalaukku, vihreä Savotta Keikka 50L keikkalaukku, musta
Savotta Keikka 50L keikkalaukku
Savotta Keikka 50L keikkalaukku
199.99 EUR
Savotta keikkalaukkujen keskikokoinen malli, tilavuus 50 litraa. Monipuolisesti käyttäjän tarpeisiin mukautettava laukku soveltuu niin vaativaan ammattikäyttöön kuin vapaa-ajan matkoille ja harrastuksiin.
Savotta Keikka 30L keikkalaukku, Ruskea Savotta Keikka 30L keikkalaukku, vihreä Savotta Keikka 30L keikkalaukku, musta
Savotta Keikka 30L keikkalaukku
Savotta Keikka 30L keikkalaukku
159.99 EUR
Savotta keikkalaukkujen pienin malli, tilavuus 30 litraa. Monipuolisesti käyttäjän tarpeisiin mukautettava laukku soveltuu niin vaativaan ammattikäyttöön kuin vapaa-ajan matkoille ja harrastuksiin.
Savotta Keikka 80L keikkalaukku, Ruskea Savotta Keikka 80L keikkalaukku, vihreä Savotta Keikka 80L keikkalaukku, musta
Savotta Keikka 80L keikkalaukku
Savotta Keikka 80L keikkalaukku
239.99 EUR
Savotta keikkalaukkujen suurin malli, tilavuus 80 litraa. Monipuolisesti käyttäjän tarpeisiin mukautettava laukku soveltuu niin vaativaan ammattikäyttöön kuin vapaa-ajan matkoille ja harrastuksiin.
Savotta Jääkäri L rinkka, vihreä Savotta Jääkäri L rinkka, Ruskea Savotta Jääkäri L rinkka, musta Savotta Jääkäri L rinkka, M05 metsäkuvio
Savotta Jääkäri L rinkka
Savotta Jääkäri L rinkka
369.99 - 379.99 EUR
Vanhan kunnon Rajapartio-repun manttelinperijä, Jääkäri L (tunnetaan myös nimellä "Rajajääkäri) on 2010-luvulle päivitetty modulaarisempi versio edeltäjästään. Kokoluokkansa puolesta varsin sopiva vähän pidemmillekin retkille ja vaelluksille.
Loading...